Máte nějaké oblíbené podcasty a audioknihy pro děti?
Nat jsem asi před 2 roky začala před spaním pouštět pohádky na spotify, protože do čtení mi vždycky kecala, ale už to máme všechno hodně oposloucháné, tak sháním tipy na něco nového.
Naše nejoblíbenější:
Nedělní pohádky po radost - ty máme asi nejradši, každý víkend je přidána nová pohádka a je to celý takový milý
Kolíbka Spíš pro větší děti. Nat některý příběhy chápe až teď, ale baví jí to, protože je to takové tajemnější. Nejradši má Strašlivého Břinklouze a Zlodějíčky.
Labyrint usínání Tohle mám ráda já, protože přitom usnu. Nat vadí, že je tam riziko, že by usnula dřív než chce Takže si to pouštím často i jen pro sebe
Český rozhlas - Pro děti - Tohle si pouštím spíš k odpočinku. Spíš vzdělávací, ale je tam potřeba si vybrat díly vhodný k věku.
Primáček tam pouštíme hodne Jako Karkulka a Zebru Matyldu.
České audio pohádky Je tam všechno možné - česká klasika, ale i třeba Coco a Hledá se Nemo ale spíš je to taková nozovka.
Neplecha ukončena Tohle vlastně asi není uplně pro děti (třeba 1. díl použila dost nadávek), ale Nat u toho dokáže vydržet a pak to chce kombinovat ještě s klasickým čtením HP. A mě to baví, protože je tam spousta zajímavostí, který nevím.
Z audioknih asi nejoblíběnější Povídání o pejskovi a kočičce ta verze Dejvické divadlo a Honzíkova cestu, kterou vypráví Postránecký.