|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Sat 28.4.2007 7:58 Post subject: Milujeme ty kteří nás odmítají, odmítáme ty kteří nás milují |
|
|
Ja nevim jak vy, ale pro mě tohle pravidlo nejspíš platí . Když se mi někdo líbí a pak o mě začne mít zájem nejraději bych okamžitě couvla. Ve čtvrtek jsem měla mít rande, ale já nakonec couvla. Dřív jsem to měla taky tak ale po pár schůzkách už to bylo v pohodě. Stává se vám to taky? |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Sat 28.4.2007 10:34 Post subject: |
|
|
Dřív se mi to stávalo. Na domluvený schůzky se mi nikdy nechtělo jít. Ten kdo se mi líbil zase nechtěl mě. Musim ale říct, že s klukem, s kterým jsem rok a půl, tak jsem taky nechtěla chodit na schůzky, ale chodila jsem, protože jsem si z něj chtěla dělat srandu a ukázat mu, že nemůže mít každou, na kterou si ukáže. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sat 28.4.2007 12:11 Post subject: |
|
|
tak "milujeme ty, kteří nás odmítají a odmítáme ty, kteří nás milují"...to je přesně můj případ navíc ještě kvůli tomu vypadám jak totální mrcha, ptz těch, které odmítám je dost... do pr... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
|
Back to top |
|
|
mariposa kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Sun 29.4.2007 16:45 Post subject: |
|
|
..
Last edited by strawberry on Thu 13.3.2008 22:02; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 29.4.2007 17:21 Post subject: |
|
|
mariposa wrote: | Tevi. wrote: | Dřív se mi to stávalo. Na domluvený schůzky se mi nikdy nechtělo jít. Ten kdo se mi líbil zase nechtěl mě. Musim ale říct, že s klukem, s kterým jsem rok a půl, tak jsem taky nechtěla chodit na schůzky, ale chodila jsem, protože jsem si z něj chtěla dělat srandu a ukázat mu, že nemůže mít každou, na kterou si ukáže. |
A na konec mohl co? Já sem to měla taky tak. Chtěla sem mu ukázat že já nejsem každá a nakonec to dopadlo stejně jako u tebe (i ta doba)
snoopyys: Možná když to napoprvé překonáš, pak zjistíš že to stálo za to |
njn, mohl ... ale stejně se mi ho podařilo pokořit ... bývaly dny, kdy prstíčkem hrabal ... a teď mi přijde, že je to kolikrát skoro naopak ale začínám se vzmužovat _________________
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Sun 29.4.2007 17:28 Post subject: |
|
|
Na mňa toto pravidlo bohužiaľ v minulosti dosť platilo .
A v súčasnosti by som ho modifikovala asi tak, že som milovala niekoho, kto ma najprv nemiloval, a teraz, keď mám priateľa, ma zrazu miluje... a je mi z toho nanič _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
snoopyys kytky 3, meta: 1450
|
Posted: Sun 29.4.2007 17:48 Post subject: |
|
|
Ted mě napadá otázka: Proč si někdo v pohodě najde přítele/přítelkyni a někdo s tim má takový "problémy"? |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Sun 29.4.2007 19:01 Post subject: |
|
|
snoopyys wrote: | Ted mě napadá otázka: Proč si někdo v pohodě najde přítele/přítelkyni a někdo s tim má takový "problémy"? |
no je to asi hodně o tom,kdo to jak bere... já sem třeba ještě před rokem byla taky taková,že když mě někdo chtěl-pryč od něj,a když byl někdo míň dosažitelnej,tak sem po něm šílela...Teď mam přítele už 4 měsíce-první,u kterýho sem nezdrhla.Nejdřív sem taky nabírala zpátečku,hodně hodně moc....Pak sem si ale řekla,že tohle prostě jednou musí skončit,jinak se snad nikdy nevdám ( )...Začla sem si uvědomovat,že od sebe odhánim skvělýho člověka a že bych byla vážně pitomá,kdybych se ho nedržela...Prostě mi došlo,že sem si asi tak nějak celou dobu vsugerovávala,že s nikym bejt nemůžu,že to nevydržim,apod.( ) ....Takže sem to v sobě překousla,teď sem hrozně šťastná...Asi bych se teď kopala do hlavy,kdybych to před těma 4ma měsícema vzdala. Musela sem to v sobě překousnout,to bylo všechno. Ono je někdy lepší nedělat si z věcí takovou hlavu a brát to v pohodě. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 29.4.2007 19:43 Post subject: |
|
|
snoopyys wrote: | Ted mě napadá otázka: Proč si někdo v pohodě najde přítele/přítelkyni a někdo s tim má takový "problémy"? |
řekla bych, že ten člověk je třeba prostě moc náročnej... nebo se nepohybuje v tom " správným okolí" , kde by se mu někdo líbil. Nebo prostě ten člověk moc usilovně hledá. Já kluka našla vždy, když jsem nehledala._________________
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Sun 29.4.2007 21:59 Post subject: |
|
|
Tevi. wrote: | snoopyys wrote: | Ted mě napadá otázka: Proč si někdo v pohodě najde přítele/přítelkyni a někdo s tim má takový "problémy"? |
řekla bych, že ten člověk je třeba prostě moc náročnej... nebo se nepohybuje v tom " správným okolí" , kde by se mu někdo líbil. Nebo prostě ten člověk moc usilovně hledá. Já kluka našla vždy, když jsem nehledala. |
ale to neni o tom,jak je to snadne,ale to je zakon schvalnosti,bych rekla..cim vic neco chces,tim min to mas..
Jinak to je u me stejne jako u kostry a Tevi.,ve vztahu jsem hodne dominantni a stastna jsem jen tehdy,kdyz je po mem..ale zase si rikam,ze zalezi na urcite domluve,samozrejme se umim podrizovat a obetovat,ale taky je lepsi,kdyz ukazu,kdo je ve vztahu panem (i kdyz si leckdy preju,aby to bylo naopak,ale bylo by to lepsi?) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 30.4.2007 11:56 Post subject: |
|
|
Crazy girl wrote: | Tevi. wrote: |
řekla bych, že ten člověk je třeba prostě moc náročnej... nebo se nepohybuje v tom " správným okolí" , kde by se mu někdo líbil. Nebo prostě ten člověk moc usilovně hledá. Já kluka našla vždy, když jsem nehledala. |
ale to neni o tom,jak je to snadne,ale to je zakon schvalnosti,bych rekla..cim vic neco chces,tim min to mas.. |
tohle jsem moc nepobrala . Já jsem psala, že je to snadné?_________________
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 30.4.2007 12:22 Post subject: |
|
|
řekla bych, že je to o náhodě, někoho potkáš, zjistíš, že by to asi šlo..
jinak já vždycky chci to co nemužu mít..a stejně se snažim, abych to dostala..
Najít si přítele.. tohle spojení se mi nelíbí.. prostě za každou cenu někoho hledat je blbost.. to mužeš hledat na netu, v seznamce.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Srdeční záležitosti |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3, 4 Next
|
Page 1 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|