View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________

|
|
Back to top |
|
 |
pam kytky 7, meta: 12650

|
Posted: Wed 15.4.2009 15:49 Post subject: |
|
|
...
Last edited by pam on Tue 7.7.2009 15:30; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
Toyen kytky 2, meta: 700

|
Posted: Thu 16.4.2009 11:47 Post subject: |
|
|
Last edited by Toyen on Wed 9.6.2010 1:01; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
 |
angie.hill kytky 3, meta: 1150

|
Posted: Thu 16.4.2009 19:45 Post subject: |
|
|
 vyborny tema
 rada bych zlepsila svuj rezim, protoze mam problem vylezt pred 11 z postele...potom ponocuju do tri do rana
 chtela bych omezit koureni
 chtela bych umet hrat na chlapy divadylka, protoze toto ma bohuzel uspech!!
 chtela bych chodit pravidelne cvicit, ale to stejne nebudu...
..........................................................................................................
co pro to delam?
 snazim se vstavat na budika a organizovat si nejaky ukoly na rano, abych mela motivaci
 pro tohle nedelam bohuzel vubec nic....
 snažim se poslouchat rady a opravdu si je brát k srdci.
 snažím se zapomenout na to, že bych měla...ale jsem strašně líná _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
 |
LadyCroft bojovnice!!!

Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Thu 16.4.2009 19:56 Post subject: |
|
|
_________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
 |
angie.hill kytky 3, meta: 1150

|
Posted: Thu 16.4.2009 20:09 Post subject: |
|
|
to bych mohla zacit taky!  _________________ Smějete se mi, že jsem jiná...ale já se směji vám, že jste všichni stejní... |
|
Back to top |
|
 |
JÁjenJÁ kytky 6, meta: 7450

|
Posted: Fri 17.4.2009 9:29 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Sebeláska je jediná láska, která trvá navěky
O. Wilde |
|
Back to top |
|
 |
Court kytky 4, meta: 3350

|
Posted: Fri 17.4.2009 12:44 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Never complain. Never explain. |
|
Back to top |
|
 |
Shrew _______________

|
|
Back to top |
|
 |
maxmiliana kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
Rose Madder kytky 4, meta: 2950

|
Posted: Sun 19.4.2009 9:08 Post subject: |
|
|
Tak jsem se dívala, co jsem v tomhle tématu psala dřív a docela zajímavý
Rose Madder wrote: | Tak co se týče nedostatků, tak já to mám tak, že si téměř nikdy nepřipadám dost dobrá  |
Tohle už platí jenom částečně. Dlouhou dobu jsem se podceňovala, pokud jde o schopnosti (aniž by pro to byl důvod). Od tý doby, co jsem tohle psala, jsem ale zvládla strašnou spoustu věcí. Takže už si nepřipadám jako úplnej trotl
Rose Madder wrote: | Za jednu ze svých nejhorších vlastností považuju nerozhodnost; to jsem řešila v samostatném tématu. |
S ošklivou nerozhodností bojuju pořád, ale už o něco míň. Ale tohle je běh na dlouhou trať
Rose Madder wrote: | Co se týče třeba vzhledu, tak ten zase tolik nehrotim. Jako nedostatky by se našly určitě, ale neprožívám to. |
Stále to tolik neprožívám, i když poslední dobou mě popadá touha vypadat líp, líp a ještě líp Takže na sebe chci bejt hodnější, dopřávat si krásný oblečení, starat se pořádně o tělo a tak
Rose Madder wrote: | Jinak za svůj handicap považuju neznalost cizích jazyků. Na tom hodlám zapracovat. Ovšem až přestane být všechno ostatní důležitější |
Tak s tímhle jsem celkem parádně zatočila. Několik let jsem se cizí jazyky moc neučila (na vysoký jsme je skoro neměli). Pak jsem se začala připravovat na pohovory, našla jsem si doučko AJ a za poměrně krátkou dobu jsem se zdokonalila. Teď AJ používám v práci dost často, chodila jsem i na kurzy. Furt mám mezery, ale pokrok je znatelnej Nicméně mým cílem je ovládat AJ na perfektní úrovni, bez problémů se domluvit. Poslední dobou přemejšlím, že bych se pustila i do němčiny, ale na to jsem asi už moc líná
Teď aktuálně bych se chtěla naučit tolik se nestresovat, být víc nad věcí a tak. Nechci si tolik škodit, protože psychická pohoda je fakt to nejpodstatnější.
Taky bych chtěla mít "ostřejší lokty", dokázat se za sebe víc prát._________________ Jakmile začne člověk přemýšlet, přestává žít... |
|
Back to top |
|
 |
Fantagiro kytky 3, meta: 1950

|
Posted: Mon 20.4.2009 21:49 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
 |
Hyenečka kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Wed 29.7.2020 2:56 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
|