View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mykéna kytky 7, meta: 15150

|
Posted: Fri 6.3.2020 12:12 Post subject: |
|
|
Já jsem zjistila, že jsem na zero waste asi příliš roztěkaná. Vlastním bambusový kelímek na kafe, skleněnou nerozbitnou Retap láhev na vodu, sodastream, frusaky, jednu plnou IKEA krabici látkových tašek na nákup, ale všechno to ztroskotává na tom, že jsem neschopná to s sebou nosit. Prostě vždycky, když tu věc zrovna potřebuju, tak ji s sebou nemám. A když ji s sebou nosim, tak mi překáží. Nebo ji tak dlouho nepotřebuju, že ji vyndám z tašky, a pak ji v zápěstí najednou potřebuju. Jsem v tomhle strašně neorganizovaná. _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Mon 9.3.2020 13:18 Post subject: |
|
|
Super Lenore
Obcas mivaji 3 ruzne velikosti jako jeden balicek. Ale u vas to je mozna jinak. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Lenore ___________________

|
Posted: Mon 9.3.2020 13:26 Post subject: |
|
|
no já jsem se nakonec rozhodla ještě jinak, že si je vyrobím sama
tak jsem fakt zvědavá... jen jsem neměla pryskyřici, tak musím počkat, až mi dorazí, a pak dám vědět, jak to dopadlo  _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Mon 9.3.2020 13:26 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Tue 10.3.2020 1:00 Post subject: |
|
|
jinak my momentálně ještě přemýšlíme nad koupí solárního panelu. zatím teda tomu vůbec nerozumím a ani nevím, za jak dlouho to bude možné finančně a celkově zorganizovat, ale snad se k tomu během pár let dostaneme. to je dle mě super věc. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue 10.3.2020 9:39 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Wed 11.3.2020 1:11 Post subject: |
|
|
ono to je drahé, ale podle mě ve finále ti to ušetří. zatím toho teda moc o těch solárních panelech nevím, ale vím,že to máš tak na 20 let.
tady to bylo ještě před pár lety fakt šíleně drahé, ale teď už to začíná pomalu podporovat stát a dává na to i nějaký příspěvek nebo co + už sai existuje i víc firem, co ty solární panely vyrábějí, tak ta cenaje niřší než ještě před 5 lety, kdy to pro nás bylo ještě úplně nemyslitelné. asi je to pořád drahá investice. ale INVESTICE a z dlouhodobého hlediska na tom pak člověk ušetří (něco jako když si koupíš větší balení než když si kupuješ jen jednotlivé balíčky) + je šetrnější k přírodě. a tady svítí slunko 320 dní v roce. podle mě by to tu měl mít každý. případně nabíjet i baterie i do ostatních států, když tu máme tu možnost.
tohle mi nejde hlavou, proč se v Austrálii tahle technologie nevyužívá víc. resp. proč se skoro vůbec nevyužívá. máme tu ideální podmínky jak pro solární elektrárky tak pro větrné elektrárny včetně obrovského prostoru.. a kolik jich tu je? možná tak jedna mini pidi větrná a jinak nic. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed 11.3.2020 9:13 Post subject: |
|
|
jo, myslim, že v Austrálii se to vyplatí 100%, když vidím, jak to funguje i u nás
jako jemu se to fakt už nevrátí, vzhledem k jeho věku, ale kdybych teď kupovala barák, tak bych do toho určitě šla _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Wed 11.3.2020 14:37 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri 13.3.2020 14:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek_________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
 |
Člověk jsem duhová víla

|
Posted: Sat 14.3.2020 12:52 Post subject: |
|
|
wow! to byla rychlovka
zájem je! napiš. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
 |
Hyenečka kytky 8, konec

|
|
Back to top |
|
 |