View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Wed 10.1.2007 18:23 Post subject: |
|
|
Možná, že si následující někam zkopíruju a budu to posílat vždycky, když bude někdo trochu mimo...
V dnešní době jsou lidé zvyklí na instantní messengery, jako např. ICQ, které umožňují chatování jako takové. To znamená nejbližší psanou sestru běžného rozhovoru.
Jenomže internetová fóra vznikla dávno předtím, než na nějaké messengery vůbec někdo pomyslel, takže se na nich vyvinula trochu jiná pravidla. Není to chat, neboli pokec, ale diskuze k jednotlivým tématům. To má tu výhodu, že pak člověk snadno najde věc, která ho zajímá a může o ní diskutovat s ostatními lidmi, kteří mají stejný zájem.
Pochopitelně, že se dají založit pseudo-chatovací témata (je jich tu spousta, zejména ve vlákně "Hry"), a nikdo nikomu nebrání, aby si je založil. Témata nazvaná "pokec" "kecárna" "tlachárna" "gaychat pro heterosexuály" a podobně už z principu vylučují, že by v nich nějaké OT vůbec mohlo vzniknout.
Když ale někdo chatuje v tématech "o něčem", původní plusy web-fóra (tedy vyhledatelnost podle témat a plodná diskuze k věco) jdou do háje. A proto se někteří zlobí a proto se vyvinul původně mírně hanlivý výraz Gaychat. _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
pip kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Wed 10.1.2007 18:32 Post subject: ed |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Wed 10.1.2007 19:26 Post subject: |
|
|
jirka wrote: | tady se porad resi OT... prosimte Alfo, tady na tom foru prevlada nazor, ze ty jsi nejvetsi tvoritel OT... takze jako nevim o cem zbytecne diskutujes? a co se tyka stareho Boardu, tam si taky tvoril OT neustale, a zvlaste ve scale models section, coz nas vsechny neskutecne stvalo
a jestel se jeste nekdo vyjadri o tom ze tvorim OT.... tak |
mě se líbí, jak ty se furt holek ptáš "a já nejsu otčkař?" furt se ujišťuješ co si o tobě myslí!!! když ti to neřeknou samy od sebe, holt si to musíš vynutit.
to, že sem v SMS tvořil neustále ot, myslíš vážně? jednou, možná, MOŽNÁ, dvakrát. ale neustále? děláš ze Smarta Boeing!!! _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 10.1.2007 20:45 Post subject: |
|
|
Tady se teda hlasuje pro moderátora auto sekce, nebo jak? Jestli jsem to pochopila...
Zatím mě teda tím projevem nikdo nepřesvědčil
bob ash aspoň vypadá, že umí číst, psát a smysluplně reagovat. Dokonce ani za každou větou nepoužívá vole nebo kurva
Ale působí tak trošku arogantně (zatím, soudím z pár příspěvků, budu sledovat). Nevím, jestli je to dobrá vlastnost pro moderátora... |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Wed 10.1.2007 20:47 Post subject: |
|
|
ed _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu
Last edited by Daimler on Fri 26.9.2008 20:45; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Wed 10.1.2007 20:55 Post subject: |
|
|
bad hans byl na starym.... ted nevim jestli je nebo ne...
a Alfo.... no rekl jsi to o me pekne, nic vic k tomu nema rici a ani nemuzu... _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Wed 10.1.2007 20:56 Post subject: |
|
|
jirka wrote: | bad hans byl na starym.... ted nevim jestli je nebo ne...:myslim: |
ano je_________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Wed 10.1.2007 20:56 Post subject: |
|
|
tak co tady resime? kdyz uz je. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Thu 11.1.2007 9:10 Post subject: |
|
|
Řešíme to, že styl debaty, který se tady teď rozvíjí (myslím obecně v sekci auta) nebaví číst dokonce ani mě. Takže já můžu odmazávat omylem duplicitní posty, spamy (které se doufám jen tak neobjeví) a podobné věci, ale v jednom kuse někomu vysvětlovat, co je chat a kam nepatří (ne, pipe, na tebe to nebylo, bylo to především na Alfu), na to nemám ani čas, ani chuť. _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
Balet kytky 2, meta: 450
|
Posted: Fri 19.1.2007 0:03 Post subject: |
|
|
Prosím pěkně, aby si věci neznalí doplnili vzdělání ohledně Gaychatu http://cs.wikipedia.org/wiki/Gaychat
(Ano, vím že jdu trochu s křížkem po funuse...) |
|
Back to top |
|
|
Lenka kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Fri 19.1.2007 9:02 Post subject: |
|
|
Když tu máte téma o autech. Kolik výjdena celé auto nastříkat černou perletí na novu Hodnu civic??? Včera při tom orkánu nám na ní spadl kus střechy z kůlny Auto bylo udělané na zakázku v Anglii a dovezli ho bráchovi v září a teď tohle |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 22.1.2007 18:41 Post subject: |
|
|
tywe to je pech
no tak počítej s dvaceti tisícema.... pokud máš známosti tak cca 10-15 a pokud má někdo stříkací pistoli tak cca na 5tisíc |
|
Back to top |
|
|
|