|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
semirgerchan kytky 3, meta: 1350
Joined: 17 Apr 2007 Posts: 1322 Location: On highway to the Danger zone
|
Posted: Mon 23.4.2007 10:37 Post subject: |
|
|
Co to píšete Antone Pavloviči???
.
Dvě se sestry.
.
A není to málo????? _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
|
annysek .
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 23.4.2007 10:51 Post subject: |
|
|
annysek: A co si jdeš pustit?? Doporučuju Afriku, nebo Posla světla!! Nebo Záskok- to je můj favorit!
Marrrně jste míchal mamince do mléka jedu! Dost měla ještě sil, aby vaše plány přřřřekazila!
.
Jedu říkáš?? A do kááávy?! A mě se zdála jakási ztuchlá! Proč jseš na mě taková zlá Maryšo? Což nemůže být u nás jináč? tak jsem si sliboval, že až budeš mó ženó, všecko pro tebe údělam! Zatím podívé se na sebe, podivé se na mě! Na hormech líháme, na hromech vstáváme! Musí to bét MAryšo???
.
Vítej Karrrásku, chyběl's nám tu, chlapče zvědavá! _________________ "I feel the need. The need for speed."
.....adventure, laughter, friendship, memories, thrills. That is petrolhead heaven and the only way you can get there is in an Alfa Romeo. |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 23.4.2007 13:42 Post subject: |
|
|
Cimrmana zboznuju. Byl to velky vedec!
Chystam se na nej zase do divadla...zatim sem je nazivo videla jen jednou...Záskok... (ale sehnat listky, to je neco)
od zaří se necítím dobře
ZARI - je zadumciva
RIJEN- je zadumciva
LISTOPAD - prinesla do skoly sirky
PROSINEC - je zadumciva
LEDEN - prinesla do skoly benzin
UNOR - je zadumciva
Nabada Kuncovou, aby zitra nešla do skoly
dalsi stranky tridni knihy jsou jiz bohuzel ohorele ( omlouvam se za drobnou upravu) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 23.4.2007 13:46 Post subject: |
|
|
No učí se dobře, to nemohu říct, ale máme tady takový ošklivý nepěknou věc! _________________ "I feel the need. The need for speed."
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Mon 23.4.2007 13:51 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Mon 23.4.2007 14:02 Post subject: |
|
|
Já byla skoro na všem, heč (no většinou z protekce ). Zrovna nedávno jsme byli na Dobytí severního pólu. A hrozně se tam zbourali ve scéně, jak jde na sever a už jde na jih. Prý "a kde to přesně je?" "no tady, jak je ten hřebík"... pak z toho měli pět minut záchvat smíchu. A ještě pak, když Když to srovnám s výletem na Kokořín (taky moje oblíbená hláška) Tam byly aspoň ty skály pískovcový, občerstvení.. A co je tady? Hřebík _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Mon 23.4.2007 14:04 Post subject: |
|
|
Rhi no prave vetsinou, kdyz se otevre prodej, tak sem v Brne...ale tedka uz to podchytim... i kdybych tam mela prenocovat
ja znam vetsinu z televize nebo z knih |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Mon 23.4.2007 14:05 Post subject: |
|
|
Lenore jak z protekce? ja chci taky protekci zrovna si premyslim ze je cas jit zase _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 23.4.2007 14:08 Post subject: |
|
|
No táta jednoho známýho tam dělá kulisáka. Já už jsem fakt snad na všem byla, na něčem i dvakrát a už je mi to i blbý zabírat místo lidem, co se tam nemůžou dostat _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
|
Back to top |
|
|
Meesha :-)
|
Posted: Mon 23.4.2007 16:21 Post subject: |
|
|
Teda Lenore, závidím, přestože závistivá nebývám
Já jsem byla akorát u nás, když hráli Vraždu v salónním kupé, Afriku a Třídnici, jinak v Praze jsem se na ně nemohla dostat |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 23.4.2007 17:50 Post subject: |
|
|
tornado: vis, ze jsem ani nevedela, ze je to knizni? ale to musi byt polovicni zazitek.
ja znam vsechno vicemene z desek a cedecek, ale nikdy to neoposloucham. ted me bavi AKT
a co vy byste delali ted? no ja bych treba v tuhle chvili koupal deti. oni se v tom nekdy tak cachtaji a rachaji a tak ja sup- hlavicku pod vodicku. neutopi se, to ne, ale napijou se |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.4.2007 7:48 Post subject: |
|
|
No u mě dlouhodobě vede Posel světla, Záskok a Švestka! Hlavně seminář ke Švestce je parádní a nejlepší je to co přednáší Svěrák/Smoljak!!!
V koupelně bude salmiak, v kuchyni lisovna a do ložnice bych dal dehet! _________________ "I feel the need. The need for speed."
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 24.4.2007 9:15 Post subject: |
|
|
Z desky je to taky poloviční zážitek, lidi se většinou začnou smát, už když vylezou na scénu. Ty jejich ksichty!
Nejlepší je Vondruška, toho fakt stačí vidět, jak se potměšile usmívá
Já jsem přítelovi před pár lety koupila sadu DVD, určitě se dá ještě koupit _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Next
|
Page 8 of 10
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|