|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 14.4.2007 11:21 Post subject: |
|
|
Ja neviem ja tiez niektore veci mam take ze "neviem kde je chyba" a pritom za tu "chybu" ani nikto nemoze a proste je to vec, ktoru nezmenim...
Btw-mam strasne erada tuto pesnicku :
Lady Sovereign - Love me or hate me
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
bublinka111 never satisfied
|
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Sat 14.4.2007 18:50 Post subject: |
|
|
Právě proto si myslim, že jsem ženská dost, ještě bych do těch vlastností zahrnula trpělivost _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Mo Cuishle kytky 8, meta: 17650
|
Posted: Sat 14.4.2007 20:57 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Sat 14.4.2007 21:18 Post subject: |
|
|
Merykara wrote: | ja nevim, ale pro me neni zenskost to, jestli si nekdo lakuje nehty nebo se bavi o mode, ale spis to z te zenske tak nejak vyzaruje nebo jak to rict. |
přesně tak..já ne moc ráda nakupuju, výstřelky last mody nemám, lakování apod.péče jde mimo mě, vážně dělám jen to základní a působím prostě žensky..dost žensky, bylo mi to řečeno mockrát, trochu viny svaluju na dlouhé vlasy..a taky na "typické ženské vlastnosti" - absolutní orinetační nesmysl, antitechnik, nevyznám se v ničem klučičím - rozpoznám tak max. trabant od limizíny jinak ani tuk, P hry nic..mohla bych pokračovat..(ale je to i dost o skupině kde jste, doma jsem za technického talenta! a tvrdáka a chlapskou )
Sun topic v podstatvě ti trochu závidím, potřebovala bych trochu náhledu do klučičích věcí..=)_________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Sat 14.4.2007 22:13 Post subject: |
|
|
Sun Topic myslím, že pocit nějaké méněcennosti je zbytečný. Podle toho, co jsi vždycky psala na boardu, jsi podle mě dost chytrá holka, která má spoustu zálib a snů a umí pracovat na tom, aby je zrealizovala.
Tím, co si o tobě myslí ostatní kluci, se nemusíš snad zabývat, ne? Jiná věc to je, pokud tě to trápí. Jesti tě trápí, jak působíš na ostatní, není řešením začít nakupovat a být marnivá, i když tě to nebaví.
Když ti spolužák řekl, že jsi "divná", myslím, že se jen neuměl vyjádřit. Prostě tě neuměl zaškatulkovat, a to je snad dobře ne?
Protože jestli jsi originální a spokojená sama se sebou, měla bys spíš na to být pyšná a ne se tím takhle trápit. Mimo to, přítel si myslí, že jsi krásná
A myslím, že o člověku vypovídá hlavně chování a jednání s ostatními. Osobně bych si špatný obrázek udělala spíš o holce, která je vulgární a nepříjemná, než o milé holce. (dost pochybuju o tom, že zrovna ty se chováš vulgárně ) _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 15.4.2007 7:31 Post subject: |
|
|
Aduška: mne to v podstate ani nevadi. Len som nevedela, ci je to zle, alebo dobre. Menit sa nechcem, nakupovat OBCAS chodim, ale vazne len ked mam peniaze, inak ma nebavi prehrabavat sa vo veciach .
Nevedela som, aky postoj k tomu maju chalani, ked sa s nimi bavim o zbraniach a bicykloch, ked preberame quest vo WoW Ano, beru ma ako kamaratku... ale mozno sa bojim, ze casom ma aj priatel zacne vnimat LEn ako kamaratku...
Mne je s chalanmi fajn, v zivote som nemala ani jednu barbinu, za to na polovanie a stanovanie sme sa hrali dost casto, s bratrancami sme lozili po stromoch a rubali drevo sekerou (az bratranec si nevsimol chvost nasho psa a pretal mu ho chudak ale neknucal). Chodili sme na vylety na hrat, strielali z kanonu, dokonca som bola aj na vojenskom vycviku s bratom jeden den. (a stale ma to tam taha, uvdime, co bude ked budem mat 18. ale sla by som, keby som nikoho nemala).
Mozno to je trosku aj mojim otcom. Mame ttaky divny vztah a ak sa niektori pamataju na starom boarde som o tom pisala.. no nic. Neznasam ked mi zacne hovorit, ze sa mam seba pozriet, ze ma nebude nikto chciet, ze nemam na to mat normalneho chalana... |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Sun 22.4.2007 14:38 Post subject: |
|
|
Já myslím, že jestli jsi spokojená sama se sebou, tak je to v pořádku Nevidím důvod, proč by tě přítel měl začít brát jen jako kamarádku.
A pokud jde o tvého otce, nechápu, proč ti tohle říká takovým způsobem, ale rodiče jsou někdy zvláštní (taky mám zkušenosti se sraženým sebevědomím )
Možná by tě chtěl mít jinou než jsi a prostě neumí komunikovat... nevim jak to mezi sebou máte, ale asi bych to neřešila. Doma už jsem se to taky naučila neřešit.
Jinak s nakupováním tě opravdu chápu, poslední dobou, když si mám jít něco koupit, absoulutně mě to vytáčí a otráví Nakupování rovná se ztracenej čas _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5
|
Page 5 of 5
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|