View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Janeira .
|
Posted: Fri 12.5.2017 20:56 Post subject: |
|
|
Holky, ja vim, ze tehotenstvi a ty hormony muzou ovlivnit ledacos. Ale u me tohle trva uz delsi dobu a hlavne - je strasne divny, jak to mam jen na jedny strane (vlastne jen takovou cast u jednoho ucha ). Tam jsem mela ty vlasy uz tak utrhany, ze to zacalo byt viditelny. Takze jsem si rekla, ze uz neni pomoci a o vikendu jsem ty nejhorsi cancoury ostrihala a ted bych chtela zacit pracovat na tom, aby se ty zbyvajici - relativne zdrave - nejak vzmatozily. A jak pisu, uz nevidim nejake investice a kvalitni kosmetiku jako zaruku neceho myslela jsem si, jak kdyz jdu do takovych salonu a nepouzivam drogerkovy veci, jak jsem to vyhrala...
Ted mam tu zlatou radu L'oreal professional pro velmi poskozene vlasy, pouzivam to vc. masky, tak snad mi to pomuze.
Ja uz mam ty vlasy na muj vkus hodne kratky, naopak bych strasne chtela, aby mi narostly. Predstava, ze to shodim az k usim, me uplne strasne desi a fakt nechci
Nemam problem s padanim celych vlasu, proste s par "chuchvalci mrtvych", nemuzu to mit ani rozpusteny, protoze je to vsude jinak dlouhy a culik je takova hnusna stetka
Achjo _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Fri 12.5.2017 21:06 Post subject: |
|
|
Kiko, mně minule začaly padat tři měsíce po porodu, tak bych se moc neradovala. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Fri 12.5.2017 22:34 Post subject: |
|
|
Jan, ja jsem mela loni straslivy problemy s vlasy zpusobeny dlouhodobou lecbou antibiotiky (temer pul roku) a to, co se mi delo s vlasy bylo fakt desivy. Padaly po trsech, nechtely rust novy, lamaly se...brala jsem biosil a b komplex, to trochu pomohlo. A pak jsem dostala v kadernictvi doporuceni na sampon od Redkenu, rada Cerafill na hodne zniceny a oslabeny vlasy (modra rada) a to mi pomohlo fakt hodne. Takze muzu doporucit tohle. Byla jsem v Red Salonu. Ten me jako takovy nenadchnul (moc mi nesedla ta kadernice), ale ten sampon fakt dobry. _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
Last edited by greenwood on Sat 13.5.2017 10:44; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sat 13.5.2017 10:39 Post subject: |
|
|
green, dik moc za tip. Vyhledove to taky zkusim. Ja mam i tu slavnou Kerastase (zelenou) a nic _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Thu 24.8.2017 16:09 Post subject: |
|
|
Doporučuju Salon Joshua, Kláru. Moc spokojená. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 22.11.2017 20:36 Post subject: |
|
|
máte někdo zkušenost s kadeřnictvím Dolce Diva? _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Wed 22.11.2017 20:45 Post subject: |
|
|
já mám vůči Dolce Diva averzi, protože si sami všude možně píšou dobré recenze |
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Sun 26.11.2017 7:59 Post subject: |
|
|
já sem spíš myslela, jestli tam někomu dělali vlasy, protože sem dostala v práci poukázky a je to asi jediný kadeřnictví v praze, kde je berou. _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Fri 11.3.2022 14:56 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Fri 11.3.2022 17:04 Post subject: |
|
|
Oui salon - primo Petra Budinova, ale drahy to asi taky bude _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Fri 11.3.2022 19:31 Post subject: |
|
|
Nef, byla jsem ted v Kadernicky obyvak na Zizkove, za strih jsem platila 1350 tusim. A spokojena jsem moc. Casem tam pujdu i na barvu, ta holka je sikovna. A je to tam moc pekny.
https://kadernickyobyvak.cz/_________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
|