Začínám bejt na provaz. S je s tím spaním posledních pár týdnů úplně příšerná. Prostě večer jak kdyby nemohla zabrat. Člověk jí dá do postele, ona třeba i usne, ale za 20 minut je vzhůru a řve, řve a řve. Při jakýkoli snaze, aby spala řve. Případně řve tak, že se z toho poblije. Neřve jen když jí člověk dělá nějakou zábavu, nechám jí lízt v pyžamu po bytě nebo jí nějak hrát, ale většinou s mojí asistencí, musim se jí věnovat. Pak teda při několikátym dalším pokusu usne. To už třeba normálně stačí položit do postýlky a spí až do rána, ale to je tak v jedenáct. A já už toho večer mám fakt dost, zvlášť když večer dávám spát ještě T.
Teď tady opět řve, mě už bolí hlava, T dneska nejedla oběd, pak se pro jistotu přežrala a poblila, kluk je na služebce a já tu bez něj do pátku asi umřu.
Fakt nevim, co s tim spaním. Ona prostě jak kdyby nemohla usnout a byla z toho nasraná, což jí chápu, ale nevim, co s tim dělat. V neděli takhle usínala/neusínala/řvala v autosedačce, když jsme jeli od kamarádky. Prostě fakt vypadala unaveně, zavíraly se jí oči, ale prostě nemohla nějak zabrat, takže začala mít ten svůj hysterák.
Neřešil tu někdo podobnej problém?