View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kačenka &
|
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 24.7.2017 17:49 Post subject: |
|
|
Plank, cvik _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Wed 26.7.2017 14:31 Post subject: |
|
|
Janeira wrote: | zuza wrote: |
to vypoulene brisko nejsou nutne povolene svaly, ktere by potrebovaly posilit - ten sval musi take srust |
Jj ja vim, ze to neni jen povolene, ale ten sval byl proste pretrzeny a to chce cas no. Ja mam presne ten problem s pyramidovym svalem, jak tam popisuje ta Iva - "Za zmínku ještě stojí pyramidový sval – muscullus Pyramidalis. Už podle obrázku vidíte jasný tvar pyramidy. Tento malinký sval propojuje svalstvo pánevního dna se svalstvem přední břišní stěny. Je hlavni součástí při vzpřimování a napětí pánve. Při jeho trénování se zlepšuje postava a schopnost orgasmu. Po císařském řezu bývá poraněný – tvoří se tak malé převislé bříško. Pro představu – sedněte si rovně na židli, vtáhněte pupík ve směru hrudní kosti, aniž by se změnilo postavení pánve, měly byste nyní cítit tah od stydké kosti směrem nahoru – to je váš muscullus Pyramidalis. Podbříšek může být zase plochý, pokud budete cvičit svůj pyramidový sval."
Diastaza je popsana i tady, tady jsem se o tom problemu vlastne i dozvedela - http://www.tehuvbehu.cz/diastaza/ |
tak až ted se dočítám, že můj převis by nemusel být špek ale v mém případě je. cvičení po císaři asi vysoce individuální je. vzhledem k tomu, že sem tahal kočár, autosedačku, mimino a milion dalších věcí... tak mně to možná bolí do ted. dávám to za vinu akorát sobě, že sem to prostě v tom šestiněděli přehnala_________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Thu 27.7.2017 8:15 Post subject: |
|
|
Geike, to by me zajimalo, co to je za cviky. ale chapu, ze to neni moc popsatelny
Ja taky chtela jit po porodu za svou fyzio, obzvlast po cisari, ale ted na me sedl nejaky optimismus, a verim, ze to moje telo zvladne s tim, co delam... Tak snad nebudu sve lenosti pak litovat.
Sidd, myslim, ze to muze byt i v kombinaci se spekem ale nejen to - navic to neco tam asi kazdemu v nejake podobe po tom rezu zustane, bych tipla no... _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Thu 27.7.2017 12:06 Post subject: |
|
|
Tenhle cvik/pohyb taky zminovala ta moje fyzio - presne to "prelivani" panve - vylit jakoby ke kotnikum a zase pak naklopit opacne k hlave...
Ja pak jeste delam "zvedani zadku" vleze, akorat tam porad problem, ze mam tendence stahovat pulky, coz bych nemela... _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Fri 28.7.2017 16:15 Post subject: |
|
|
Jeste k te diastaze - predpokladam, ze kdyz jde o rozestup primych brisnich svalu, meri se tim prstem ta vzdalenost mezi tema dvema brisaky?
Nikoliv to, kolik celkove prstu narvu do te diry - i na delku (od pupiku smerem nahoru)? Nekde jsem prave cetla, ze jde o pocet prstu, ktery tam clovek narve ceklkove, ale to mi nedava smysl... _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sat 29.7.2017 19:35 Post subject: |
|
|
Řekla bych, že celkově na šířku. Měřit podélně mi nedává smysl. Tam se nic nerozestoupí. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sun 30.7.2017 7:30 Post subject: |
|
|
Dik:)
V tom pripade mam taky rozestup na ten jeden prst, pod pupikem asi nic, ale moc to tam jeste necitim _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Leni.ce kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Fri 25.8.2017 13:18 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty a přejdi jeho cestu, přejdi jeho minulost, okus jeho slzy, zažij jeho bolest, radost, přejdi roky, kterými prošel on, klopýtni na každém kameni, na kterém klopýtl. Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál tak, jak to udělal on. A až potom můžeš chování druhých soudit a tvrdit, že někoho znáš. Ano, nesuď člověka, dokud se neprojdeš v jeho botách. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Fri 25.8.2017 13:44 Post subject: |
|
|
Leni.ce wrote: | Holky, nemáte některá ty poporodní cviky na papíře? Nebo není nějakej web? U nás v porodnici to neřeší a nic neříkali a já bych chtěla začít dno zpevňovat, protože poprvé jsem na to trochu prděla a měla ho pak povolený. |
Ja mam papir z porodnice, jestli ho najdu, tak ti to muzu vyfotit, jestli chces._________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|