View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Janeira .
|
Posted: Sun 23.7.2017 10:27 Post subject: |
|
|
Nevim, jestli se to tu nekde resi zvlast, ale chtela jsem se zeptat zejmena tech po cisari, co, jak a kdy jste zacaly cvicit? Cvicit myslim ve smyslu dat to bricho dokupy zevnitr, panevni dno, diastazu apod., ne jako zkraslovaci trenink
Ja si ted udelala takovou "sestavu" z tech dychacich cviku + panevni dno + zavinovani delohy na polstari + bedra a casem bych k tomu rada pridala nejaky uplne jednoduchy zakladni core (plank, bocni plank...). _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sun 23.7.2017 16:29 Post subject: |
|
|
Geike jj tyhle stranky znam, uz je tu myslim driv nekdo zminoval.
Tak ja urcite nechci v sestinedeli cvicit nic krome toho dychani a panevniho dna a pak se uvidi...
Spis me zajimalo, jestli to tu nekdo nejak vic neresil, ale zda se, ze ne. Tak uz koncim
Ja si o tom cisari takhle zjistuju veci az zpetne, vzdy jsem ty pasaze o nem vsude preskakovala (vc. Toho co se smi a nesmi pote), nikdy by me nenapadlo, ze me potka. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 24.7.2017 11:50 Post subject: |
|
|
maxmiliana wrote: | Myslim, ze po cisari se par mesicu doporucuje asi necvicit ne?
Ja po rozrezani bricha cekala skoro pul roku, ale mne to bolelo a ta jizva se mi hojila strasne dlouho. Tak sama uvidis, jak se budes citit:) |
Ja myslim, ze je to vysoce individualni. Uvidime, jak to bude vypadat po sestinedeli a co mi doporuci doktorka _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Mon 24.7.2017 14:00 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Leni.ce kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 24.7.2017 14:02 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty a přejdi jeho cestu, přejdi jeho minulost, okus jeho slzy, zažij jeho bolest, radost, přejdi roky, kterými prošel on, klopýtni na každém kameni, na kterém klopýtl. Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál tak, jak to udělal on. A až potom můžeš chování druhých soudit a tvrdit, že někoho znáš. Ano, nesuď člověka, dokud se neprojdeš v jeho botách. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
Leni.ce kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 24.7.2017 14:40 Post subject: |
|
|
jj, u nás nedávají a ani gynekoložka mi nic neradila _________________ Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty a přejdi jeho cestu, přejdi jeho minulost, okus jeho slzy, zažij jeho bolest, radost, přejdi roky, kterými prošel on, klopýtni na každém kameni, na kterém klopýtl. Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál tak, jak to udělal on. A až potom můžeš chování druhých soudit a tvrdit, že někoho znáš. Ano, nesuď člověka, dokud se neprojdeš v jeho botách. |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 24.7.2017 14:42 Post subject: |
|
|
Haha, já od gynekoložky dostala brožuru z roku 89, což mi přišlo dost cool.
Ale vo jsem tak koukala, tak ty cviky furt platí. |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 24.7.2017 14:46 Post subject: |
|
|
zuza wrote: |
to vypoulene brisko nejsou nutne povolene svaly, ktere by potrebovaly posilit - ten sval musi take srust |
Jj ja vim, ze to neni jen povolene, ale ten sval byl proste pretrzeny a to chce cas no. Ja mam presne ten problem s pyramidovym svalem, jak tam popisuje ta Iva - "Za zmínku ještě stojí pyramidový sval – muscullus Pyramidalis. Už podle obrázku vidíte jasný tvar pyramidy. Tento malinký sval propojuje svalstvo pánevního dna se svalstvem přední břišní stěny. Je hlavni součástí při vzpřimování a napětí pánve. Při jeho trénování se zlepšuje postava a schopnost orgasmu. Po císařském řezu bývá poraněný – tvoří se tak malé převislé bříško. Pro představu – sedněte si rovně na židli, vtáhněte pupík ve směru hrudní kosti, aniž by se změnilo postavení pánve, měly byste nyní cítit tah od stydké kosti směrem nahoru – to je váš muscullus Pyramidalis. Podbříšek může být zase plochý, pokud budete cvičit svůj pyramidový sval."
Diastaza je popsana i tady, tady jsem se o tom problemu vlastne i dozvedela - http://www.tehuvbehu.cz/diastaza/_________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|