View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Audrey kytky 2, meta: 550
|
Posted: Sat 13.10.2012 18:27 Post subject: |
|
|
lucyynka wrote: | Když končí předplatné Marianne a chtěla bych si ji předplatit dál, mám nárok na dárek, nebo tahle nabídka platí jen pro úplně nové předplatitele? |
Pokud obnovuješ předplatné, tak máš nárok na dárek, ale na jiný, než jaký je pro nové předplatitele. Výhodou bývá, že to obnovené předplatné většinou vyjde levněji, než to předplácvet celé znovu.
Zrovna pro obnovu předplatného u Marianne tu jsou teď tyto dárky: http://www.burdamedia.cz/titindex.php?id=9&zobraz=predplatne&typ_akce=predplatneobnova |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Sun 1.12.2013 18:01 Post subject: |
|
|
Je to někdo, kdo má doma několik posledních čísel časopisu ALBERT a je ochotný mi je za poštovné poslat? _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Nefertite kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 1.12.2013 18:32 Post subject: |
|
|
pro jistotu píšu, že jsou i na netu ke stažení, ale to určitě víš
já papírovou podobu bohužel nemám, koukám na to jen v pc. Tak snad se někdo na poslání najde:) |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Wed 23.4.2014 8:01 Post subject: |
|
|
příjemně mě překvapila Xantypa, když se mi tuhle dostalo jedno číslo do ruky _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Mon 4.8.2014 9:20 Post subject: |
|
|
Nedávno jsem našla tuhle stránku s online časopisy. Dají se tam najít i v češtině
http://issuu.com/_________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
Exi kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Mon 2.2.2015 21:10 Post subject: |
|
|
Znáte nějaký časopis (nebo to může být i blog třeba) typu FirstClass, ale anglicky? Když tak díky. _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
|
Kess kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 2.2.2015 23:51 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jen lidská mysl dokáže udělat z nebe peklo a z pekla nebe.
"Největším štěstím člověka je, když může žít pro to, zač by byl ochoten zemřít." Honoré de Balzac |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Mon 26.6.2017 12:05 Post subject: |
|
|
Čtete nějaký holčičí časopisy? Nebo jako prostě nějaký lifestyle, kde je móda, jídlo, cestování, kosmetika, rozhovory...prostě takováta klasika jako bylo dřív Elle, ale já už Elle nějak nemůžu. Naposled mi ho kluk koupil do porodnice a prostě stojí to za hovno sorryjako.
Teď jsem si kupovala OK Magazín a ten mě bavil, že jsem to přečetla od začátku do konce, prostě takhle k svačině dobrý. Jenže ten teď končí a já bych si docela ráda ještě něco početla, tak jestli máte nějaký tipy.
A klidně přihoďte, jestli čtete i něco jinýho. Moc jako netušim, co se teď prodává, tak pro inspiraci... Já si jednou za čas ještě tak koupim Forbes, ale to už není moc ke kafíčku. A nebo Respekt, když je tam nějakej zajímavej článek, ale to fakt jednou za velkej uherák. Jinak nic a třeba z Reflexu se stal fakt kanál...to se nedá. |
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 27.6.2017 7:47 Post subject: |
|
|
gigli - ženské časopisy ne, stačíte mi vy tady Ale líbí se mi Reportér. |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Tue 27.6.2017 8:31 Post subject: |
|
|
Ja ctu pravidelne jen Tema a je to presne casopis pro me je tam totiz hodne rozhovoru, vetsinou s ruznyma kapacitama a clovek se tak dozvi zajimavy veci srozumitelnou laickou formou. Posledne jsem tam treba cetla dlouhy rozhovor s koreanistou o KLDR. A jeden rozhovor je vzdycky s nekym znamym, vetsinou s hercema, aby clovek nebyl tema informacema uplne zahlcenej
Pak obcas koupim respekt ale malokdy _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Chanteau kytky 8, meta: 20650
|
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 27.6.2017 9:03 Post subject: |
|
|
Tak díky za tipy. Na Téma a Reportéra mrknu. I na to nový, co házela Babetka. A z holčičích teda zkusím tu Marianne a Ženu a život. Vzhledem k tomu, že jsem si holčičí časopisy nekupovala docela dlouho, tak vše o opalování po sedmi stý pátý by mě tak dvě sezony úplně štvát nemuselo.
Byzzy, když tady už ty hadry a takmoc nejedou, tak to potřebuju doplnit časákem |
|
Back to top |
|
|
|