|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Jste pro zákaz kouření v barech atd.? |
Ano |
|
67% |
[ 53 ] |
Ne |
|
32% |
[ 25 ] |
|
Total Votes : 78 |
|
Author |
Message |
Janeira .
|
Posted: Wed 7.6.2017 8:24 Post subject: |
|
|
Me hlavne fascinuje, ze nekdo za existence nekurackyho zakona nahlas uvazuje o tom, kam by chodil nebo nechodil v tehotenstvi, ktere zatim neni
Ja do zakoureny obcas na par hodin chodila i jako tehotna a myslim, ze nas to zasadne neposkodilo. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 7.6.2017 9:35 Post subject: |
|
|
mě to štve, protože mám ráda zakouřený čtyřky a tradici sezení u piva s cigeretou. stejně jako mám třeba ráda starý vlakový nádraží a tak. ale hold už asi nová doba není pro tenhle typ podniků (i když mi to přijde jako městskej zákon pro měšťáky, kterej opomíjí různy tradiční malý hospůdky na vesnici a kterej má naivní ambice převychovat hospodský povaleče--s nadsázkou, vím, že to jde z EU a trendu moderní doby). jasně, že si zvyknu. jenom prostě mi přijde úsměvný, když se celý osazenstvo hospody včetně barmana přesune před hospodu a tam kouřej. moc nechápu, komu tím kdo vlastně prospěje:) aspoň kdyby se tam jedlo nebo něco, ale když jde vyloženě o bary...
jinak k těm zahrádkám - já to moc nestudovala, ale máma musela kvůli zoo a říkala, že když to jsou jen slunečníky, tak se tam kouřit ještě smí a když už je tam zbudovanej třeba přístřešek, tak už se nesmí a že už teď se dohadujou, kde je ta hranice |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Wed 7.6.2017 10:04 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
Exi kytky 5, meta: 4350
|
Posted: Wed 7.6.2017 10:05 Post subject: |
|
|
Právě, o těch vesnických putykách mluvím. Nebo rockový fesťák, to fakt lol teda.
Jinak těm zahrádkám taky moc nerozumím-někde, kde to je pod pevnou střechou se nesmí a někde ano.
A co se týče ZOO, když už to tady Lolit zmínila, jasně, člověk si nechodí do ZOO zakouřit, ale např. ta pražská to je pro hodně lidí výlet na celý den, třeba moje mamka říkala, že už by tam v tom případě nejela, že by to prostě nevydržela.
Lešná je o moc menší a udělají tam asi 4 "stanoviště". _________________ All my life, I've been searching for something
Something never comes, never leads to nothing
Nothing satisfies but I'm getting close
Closer to the prize at the end of the rope
All night long I dream of the day
When it comes around and it's taken away
Leaves me with the feeling that I feel the most
Feel it come to life when I see your ghost |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.6.2017 10:08 Post subject: |
|
|
a na fesťákách se nesmí taky ? _________________ a na nebi hvězdy svítí
|
Back to top |
|
|
Lolita konec
|
Posted: Wed 7.6.2017 10:19 Post subject: |
|
|
jo jo, v zoo se prej hlasovalo a těsně přehlasovali ti, kteří nechtěli ani žádný kuřárny. zakázali tam i elektronický.
co to udělá s návštěvníkama se neví, ale prodavačky, který tam mají třeba dvanáctihodinový směny jsou z toho úplně na nervy...
jako mně to taky bude třeba na celej den v zoo nepříjemný. asi to vydržím, ale nepříjemný to bude hodně |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.6.2017 11:01 Post subject: |
|
|
Hyenečko, zle jsem to nemyslela, jen mi přijde, že to ohledně těhotenství dramatizuješ. To je celý.
Jinak ostatní argumenty - jako že člověk nasmrádne, musí pasivně kouřit (když pominu, že byly na výběr jak kuřácké, tak nekuřácké podniky), beru. Ale těhotenství mi moc jako pádnej argument nepřijde, jelikož to není "trvalej" stav. V těhotenství taky nebudu moci skákat bungee, tak bych se přeci ani moc nezdržovala v zahuleným prostředí, kde si místní štamgasti (často i sama obsluha) u toho pivka tu cigaretku vychutnají.
Beztak si myslim, co se týče mě, jako těhotná nebudu nikterak pravidelný návštěvník hospod a putyk - takže by mi bylo jedno, zda se tam kouří nebo ne, chodila bych tam stejně sporadicky, jestli vůbec.
A už vůbec se kvůli tomu neraduju takhle dopředu
Maximálně někam do restaurace na jídlo, ale těch už stejně bylo dost nekuřáckých .
Vždycky jsem měla za to, že hospody (normální, klasický hospody, nemyslím restaurace, kavárny) primárně jsou určený k tomu, aby tam lidi konzumovali pivo, alkohol a ne limči a lattéčka ve stavu těhotenském. A co mi tak přišlo, tak ty jsi psala o té klasické hospodě.
Snad jsem nikoho neurazila, ale takhle to prostě vidím já
Ale celkově mi to může být fuk, jak jsem psala, jsem opravdu jen příležitostný kuřák a je mi jedno, jestli si tu jednu, dvě cigarety měsíčně zapálím před hospodou nebo v ní. _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.**
Last edited by Tevi. on Wed 7.6.2017 11:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.6.2017 11:04 Post subject: |
|
|
Na fesťácích se tedy taky nesmí kouřit? Tak to by mě zajímalo, jak to vypadalo na metalfestu, který teď o víkendu u nás byl .
A na venkovních koncertech, typu Tři sestry, se taky nesmí kouřit?
K zahrádkám - když jsou zastřešený, tak vím, že se nesmí kouřit, ale řeší zákon třeba markýzy? Celkově mi to přijde nedovysvětlený a nedomyšlený, hlavně to honem rychle zakázat a dál nepřemýšlet .
Dále by mě zajímalo, jestli se náhodou v hospodách/klubech nenavýší počet těch, kteří budou utíkat bez zaplacení - jakože na cigárko _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.6.2017 11:17 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ a na nebi hvězdy svítí
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 7.6.2017 11:33 Post subject: |
|
|
_________________ a na nebi hvězdy svítí
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 29, 30, 31
|
Page 31 of 31
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|