|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 16.4.2007 9:29 Post subject: |
|
|
ed _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane.
Last edited by Theresa on Thu 16.8.2007 14:14; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Mon 16.4.2007 9:45 Post subject: |
|
|
nejde o machrovani ale o uhel pohledu, o to, ze vsichni co maji maturitu za sebou to vidi jinak, s odstupem. Ze jsme byli poprdeni az za usima si vsichni pamatujeme a na ty nervy taky. Je to proste prvni velka zkouška co v živote človeka čeka a on chudak nevi do čeho jde. Taky přistup nekterych učitelu človeku na sebejistotě nepřidá. Mrzi me, ze to vidis takhle, ale co už, hadat se nebudu, prijdes na to sama.
Co se tyka statnich maturit, nejsem v zasadě proti, ale musi byt odstraneny fakt vsechny chyby v zadani a studenti by meli vedet aspon pul roku predem podle jakych pravidel vlastne budou maturovat, ptz by určitě aspon mala čast stresu odpadla. Jinak nas s nima strašili na stredni už v prvaku, to bylo v roce 1998 |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 16.4.2007 9:53 Post subject: |
|
|
Theres - tu poslední větu taky říkala segra a vydrželo ji to. Hrozně se na mě zlobila, když jsem ji říkala, že pak bude říkat, že to bylo lehké, ale ona to nikdy neřekla. Měla před maturitou šílené nervy, pořád říkala, že to nezvládne (ale ne hystericky,ale klidným hlasem a vážně) a po zkoušení mi přišla sms, že obdivuje všechny co se nezhoutili A vydrželo ji to dodnes - netvrdí, že to bylo "levou zadní" - takže tě chápu |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Mon 16.4.2007 12:33 Post subject: |
|
|
la fraise wrote: | Ja bych do te Prahy jela hned. | a nechceš přijet do Zlína, když se nám to podaří uspořádat?_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
la fraise .
|
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4
|
Page 4 of 4
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|