V prvni rade se omluovam, ze to davam sem a ne do skoly, ale tady to je takove vic na ocich, tak se nezlobte
Maturuju ze spanelstiny a potrebovala bych pomoct se zpracovavanim nekterych temat. Nemyslim, abyste mi je nekdo zpracovaval pochopitelne, ale treba jestli nemate nejake z toho treba zpracovane nebo nejake informace o tom, ktere by se daly pouzit. Nemyslim tim ani tak vyhledavani na netu, spis jestli proste nemate/nevite o nejakem tematu nebo casti tematu, ktere by se dalo pouzit.
Nebo kdybyste vedely o nejakych www strankach, kde by byla ta temata uz zpracovana, sem s nimi Ale ja jsem na zadne takove nenarazila...Mam na mysli neco jako je treba hotovy referat nebo seminarka. Ale ja bych to tema jeste poupravovala, spis bych z toho jen cerpala, proste potrebuju inspiraci.
Jedna se hlavne o tato temata:
-La naturaleza y el hombre /al campo, la aldea, la agricultura, fauna, flora, la naturaleza en el peligro-la contaminacion, la proteccionde la naturaleza-del medio ambiente/
-Fiestas /en la Republica checa y en el mundo hispano/
-La vida cultural /el teatro, el cine, la literatura, la musica, la vida de los jovenes, aficiones, entretenimientos/
-Medios de comunicacion /la television, la radio, la prensa/
-La historia de la Republica checa
-La historia de Espana
-El arte espanol
Moc dekuju a jeste jednou help