|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Sun 20.3.2016 21:29 Post subject: |
|
|
Leňul, prosím tě, jak s tím rýžovým mlékem? |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 20.3.2016 21:42 Post subject: |
|
|
tange, nakonec jsem delala podle elly, z varene. a to uz se povedlo. svatojan pise nevarit a teda bylo to hnusny a vodovy.
ted budu zkouset asi oriskova a makove, to pry je super chutne a diky maku hrozne zdrave... _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 20.3.2016 21:44 Post subject: |
|
|
Leňul, to makové je fakt moc dobré A když si tam dáš míň vody, tak z toho budeš mít úplně smetanu _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 20.3.2016 23:27 Post subject: |
|
|
Leňul, takže jak s poměry, prosím tě? A natural rýži? Zkusím.
Jak dochucujete to makové? Já tam vždycky cítím ten makový ocas a moc to nemusím, jen ho občas dělám na doplnění vápníku... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 20.3.2016 23:46 Post subject: |
|
|
Dělala jsem jasmín z 90 G, prostě jsem ji uvařila, rozmixovat a precedit a pak to stejně přijde doplnit na litr, takže s poměry jsem se nestresovala. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 21.3.2016 0:17 Post subject: |
|
|
Díky, to jsem zvědavá |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Mon 21.3.2016 1:11 Post subject: |
|
|
Už mám na zítra na ráno nachystaný mák, že si ho namočím a večer zmixuju tak jsem zvědavá. Mák mám obecně ráda, tak uvidíme, jak mi to pojede |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 21.3.2016 8:25 Post subject: |
|
|
Me teda vic chutna a je pro me lip stravitelnejsi taky rostlinny mliko, ted jsem mela ryzovo-kokosovy ze kteryho jsem delala pudink a pritel pochvaloval ze je dobry a necim zvlastni
Ty tablety do mycky ti Lenul nevyhovuji proc?
Mne teda ty eko z Dm vyhovuji nejlip, ted mame nejaky bio z Rohliku a jsou hrozny.
Nadobi se poradne neumyje a na sklenicich jsou fleky _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 21.3.2016 9:19 Post subject: |
|
|
Ty dmkovy mi to taky pořádně neumyly. :/ _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Eaora kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Fri 25.3.2016 11:23 Post subject: |
|
|
Leňulo, jaký musli z Janovy pece je nej? Nalákalo mě to, vůbec to neznám a vypadají luxusně. Asi zkusím ten balík několika druhů |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 25.3.2016 11:58 Post subject: |
|
|
Eaora - za mě rozhodně to kakaové Můj muž miluje jahody. A pak švestky s mákem jsou super. Třeba to zahradní mě nezaujalo. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Mon 11.4.2016 3:44 Post subject: |
|
|
jak prosím co nejšetrněji připavit kapustu (kale), aby si zachovala co nejvíc vitaminů? asi na chvilku do parního hrnce? _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
Posted: Sat 18.3.2017 10:00 Post subject: |
|
|
Miluju econea Díky Leni za tip, už jsem od nich objednala poněkolikáté a je to super.
Zatím asi nejlepší a nejúčinnější prací prostředek je od Sonett, testuju je na plenách a tenhle je vypral nejlíp. A krásně voní.
Koupila jsem teď šetřiče vody Watersavers, pocitově třeba v kuchyni (nemáme myčku), teče mnohem míň vody, ale přitom je to fakt stejně komfortní, tak jsem zvědavá na dlouhodobou spotřebu, o kolik bude nižší. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 18.3.2017 10:07 Post subject: |
|
|
Kači, to mám radost, já teď koupila pětilitr toho Sonettu na vyzkoušení.
Já mám teď nejnověji ty kovový brčka, Eťa tím ráda pije. A ty tablety do myčky od Ecozone, jen se mi rozbila myčka a do úterka trpím. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Wed 7.2.2018 15:10 Post subject: |
|
|
vybiram eko praci gel, doporucujete tedx ten Sonett spis nez Ecover? _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 13, 14, 15 Next
|
Page 14 of 15
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|