|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leni.ce kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Mon 22.2.2016 22:37 Post subject: |
|
|
a jsou ty od Alnatury hodně solený a kořeněný? _________________ Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty a přejdi jeho cestu, přejdi jeho minulost, okus jeho slzy, zažij jeho bolest, radost, přejdi roky, kterými prošel on, klopýtni na každém kameni, na kterém klopýtl. Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál tak, jak to udělal on. A až potom můžeš chování druhých soudit a tvrdit, že někoho znáš. Ano, nesuď člověka, dokud se neprojdeš v jeho botách. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 22.2.2016 22:42 Post subject: |
|
|
rekla bych, ze ani ne... hodne jemna chut. zvlast ta lilkova teda. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Tue 23.2.2016 5:46 Post subject: |
|
|
Souhlasím Ta bylinková taky. Je to tak úžasně vyvážená chuť, úplně se rozplývá na jazyku, chtěla bych to taky tak umět vychytat
Mimochodem, máte někdo zkušenost s domácí výrobou pomazánek se základem ze slunečnicových semínek? _________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Leni.ce kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Fri 4.3.2016 21:26 Post subject: |
|
|
tak už jsem koupila tu lilkovou a je výborná, ale přijde mi mírně ostrá
Claris, neměla bys, prosím, nějaký recepty na pomazánky? Ve většině, co znám, je vajíčko nebo něco z mlíka. _________________ Než někoho odsoudíš, obuj si jeho boty a přejdi jeho cestu, přejdi jeho minulost, okus jeho slzy, zažij jeho bolest, radost, přejdi roky, kterými prošel on, klopýtni na každém kameni, na kterém klopýtl. Za každým klopýtnutím vstaň a jdi dál tak, jak to udělal on. A až potom můžeš chování druhých soudit a tvrdit, že někoho znáš. Ano, nesuď člověka, dokud se neprojdeš v jeho botách. |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
Posted: Fri 4.3.2016 21:37 Post subject: |
|
|
Leňul, já teď doma zkoušela tapioku s mandlovým mlékem a čokoládou |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 4.3.2016 21:47 Post subject: |
|
|
tange - a? ta kokosova dopadla super, ale eta to moc nejedla... no, mela jsem toho hodne. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Tangerine kytky 5, meta: 6350
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Sun 13.3.2016 19:39 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sun 13.3.2016 19:45 Post subject: |
|
|
mně taky moc chutná a mají to v Tescu na Andělu.. _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 13.3.2016 19:59 Post subject: |
|
|
jj, dneska jsem to videla na andelu, normalne u bio sekce jak maji i tofu. a teda videla jsem tam od stejne firmy jeste nejakou cizrno-tvarohovou vec s ananasem, ale na to jsem nemela odvahu. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sun 13.3.2016 22:26 Post subject: |
|
|
Jinak je to strašně lehké si to udělat doma. Koupit si tapioku, uvařit v kokosovém mléce a přidat med _________________ Revenge is a dish best served cold.
Last edited by Lujsa on Mon 14.3.2016 9:05; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 13.3.2016 22:42 Post subject: |
|
|
Binky a kde kupujes tu tapioku? Ona se da pry jist i naslano _________________ a na nebi hvězdy svítí
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sun 13.3.2016 22:44 Post subject: |
|
|
Já koupila půl kila za 100 ve zdravé výživě a myslím kdyby ji neměli, tak ti ji snad i objednají. Dá se taky rozemlít a přidat do piškotových těst, dají se s ní zahustit polévky a tak. _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 13.3.2016 22:46 Post subject: |
|
|
Dekuju podivam se po tom, to baleni je totiz pro me moc mini _________________ a na nebi hvězdy svítí
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 14.3.2016 0:47 Post subject: |
|
|
Tak to je super, ze to maji v Tescu, diky...docela tam chodim, tak asi blbe koukam nebo to tam maji kratce.
Lenulo, myslis Cizrnku? Ja mela kavovou a neni to nic moc.
Binky, to musim taky vyzkouset:) _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|