ty máš teda dotazy. asi nejsem úplně vhodnej respondent, ale když nikdo neodpovídá.
popravdě mi furt strká někdo nějaký hračky, takže jich mám vcelku plný zuby a spíš nic nekupuju. teď jsem byla třeba v hračkářství a fakt jsem zase koukala, co za milion věcí se prodává. jenže mám pocit, že zatím to je stejně zbytečný, páč jak to je doma, tak to po chvíli stejně přestane být velká hitparáda.
takže pokud něco kupuju, tak jsou to věci, se kterýma bych si chtěla hrát já
nebo kluk
- k narozeninám dostala tatru, protože tatra je prostě klasika. taky máme nafukovacího buvola od niklový, takovýty retro plastový hračky do vany (ryba, žába, kačena, delfín a velryba, jak mají ty koulecí oči) a knížky jsou v podstatě povětšinou to, co jsem četla já. jako paleček od hrubína ilustrovanej zmatlíkovou nebo cvrček a mravenci. stejně mi přijde, že ty básničky od hrubína fungujou nejlíp.
jinak se maximálně doslechnu něco tady na boardu nebo když se s něčim setkáme v nějaký herně nebo někde a jí se to líbí, tak uvažuju, že bych to třeba koupila. ale jako spíš to jsou takový drobnosti jakože u dědy našla nějaký starý voskovky a líbilo se jí tim čmárat, tak jsem jí koupila dneska domu taky.
pak jsem uvažovala o nějakých těch motorických kostkách nebo jak se tomu říká, protože to se jí docela líbí, když to někde potkáme, ale zase vidim, že si s tim pohraje dvakrát a pak to tu bude ležet, takže na to spíš prdim.
no, tak třeba ti odpoví i někdo, kdo se o hračky víc zajímá.