|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Effy young & beautiful
|
|
Back to top |
|
|
Ester kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 16.1.2016 15:18 Post subject: |
|
|
do Billy chodím nejčastěji a je fakt, že je drahá, ale sedí to, co píše Effy. jako občas se stane, že tam je nějaká hnusná zelenina, ale fakt výjimečně. třeba v Albertu se mi víckrát stalo, že jsem prostě žádnou zeleninu nekoupila, protože jsem nic slušného (neshnilého, neoschlého, neplesnivého) nenašla. a taky ty věci značka Billa jsou super, třeba máslo (má víc tuku než ostatní), mléko, kečup a tak. akorát maso není vždycky košer, že má trvanlivost ještě pár dní, ale už začíná smrdět (ale zase je to zlaté pro Penny třeba, tam je to hnus). jen pro ořechy chodím cíleně do Alberta, ty se tam dost vyplatí. _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Sat 16.1.2016 15:22 Post subject: |
|
|
Aha, ja myslela, ze nekam dojizdis
Jinak ja v ablertu nenavidim, ze nemam jistotu, ze tam sezenu zakladni suroviny - treba spenat, byliny, tvaroh... Castokrat jdu pro neco najistotu a ono to proste neni a neni to ojedinele... _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 16.1.2016 15:34 Post subject: |
|
|
U nas je tady billa teda uplne tragicka. Neda se poradne projet ulickama. Personal vsechno ne jen mily a ochotný. Chodim tam nerada. Mozna je to i tim, ze ta prodejna je strasne mrnava.
Albert je silenej. Strasne me mrzi, ze je i misto toho sparu:/ _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Sat 16.1.2016 15:35 Post subject: |
|
|
Taky nemuzu na Billu rict nic spatnyho..myslim, ze co se tyce treba pultu s uzeninama, tak smele konkuruje treba Globusu, kterej si na to driv potrpel, ale ted uz to neni co byvalo.. |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Sat 16.1.2016 15:36 Post subject: |
|
|
Terezko to jsi mi pripomnela, jak radi jsme chodili do Sparu na Zlicine..vzdycky tam bylo plno..ted, co je to Albert, tak tam neni ani noha |
|
Back to top |
|
|
Cavendish mňau
|
Posted: Sat 16.1.2016 17:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Jednou jsem si v tichu řekl, že my spolu dožijem.
Jedna cesta do posledních tonů requiem.
Láska je proměnlivá, chcem ji pevnou jako kámen.
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme. |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sat 16.1.2016 18:32 Post subject: |
|
|
Mne prijde ze jednotlivy pobocky albertu a billy se muzou lisit nebo jsem az moc ovlivnitelna osobnima sympatirma. Treba alberty ve florentinu a v pasazi na florenci mi prijdou v pohode a kdyz tam potrebuju udelat rychly nakup tak tam ty veci co chci najdu. Je ale pravda, ze poslouchat (nechtene) rozhovory zamestnancu albertu je strasny, kdyz tam stojim ve fronte tak tam na sebe klidne neco vyrvavaji a docela mi to vadi:oops:
Z tech retezcu ale vyslovene nesnasim jen penac, vsechno ostatni snesu. A nejcasteji a nejradsi nakupuju v lidlu, ani uz mi nevadi, ze to tam neni hezky _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Sat 16.1.2016 18:33 Post subject: |
|
|
Billa máslo teď vyšlo v Dtestu jako nejlepší
Já chodím do Albertu, protože berou stravenky a mám ho u práce, ale vždy tam tak nějak nakoupím co potřebuji, ale pravda, že asi nejsem náročná.
Na ovoce a zeleninu chodím nejraději do Kauflandu, mají největší výběr. |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Sat 16.1.2016 20:06 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
Mykéna kytky 7, meta: 14650
|
Posted: Sun 17.1.2016 21:20 Post subject: |
|
|
Já teď chodím nejčastěji do Penny, protože ho mám hned u domu, ale je to tragédie. Ovoce a zelenina ujde, ale většinu výrobků, na které jsem zvyklá, tam nenajdu. Vadí mi, jak to tam mají v těch krabicích nevyskládaný. Navíc tam chodí samí houmlesáci a divný zjevy, když se u pokladny rozhlídnu, každej má na pásu vyskládanej nějakej alkohol, třeba 2 vodky a krabickový vína... _________________ Za práva holubů. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 18.1.2016 14:03 Post subject: |
|
|
italský krámek 1x týdně v Plzni. sice dražší potraviny, ale kvalitní. Začátkem týdne mívají i zeleninu a ovoce z itálie.
billa a lidl - základní potraviny
německo/rakousko/itálie - když tam jedeme, děláme velké nákupy zásob (kečupy, těstoviny bez pšenice, různé druhy bezlepkových mouk, čajů, káv, kečupů...)
chodím i do bio obchodů, pokud mi něco z německa dojde.
když nestíháme a nemáme cestu mimo ČR, asi nejvíc ta Billa a Lidl. _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Mon 18.1.2016 14:24 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|