View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Tue 6.3.2007 9:27 Post subject: |
|
|
kecko, občas mívám stejné pocity... a to že mám svůj první oční krém to jen umocňuje
jinak ten krém je moc příjemný... nevim jestli ho používat ráno i večer nebo jen ráno ... ale asi večer ať může kůže regenerovat _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu 12.4.2007 12:10 Post subject: |
|
|
Tak mam taky svuj prvni ocni krem a ted se rozhlizim po ocnim kremu na ty mimicke vrasky, mam je kolem oci jak jsem byla zvykla bez bryli "zaostrovat" a vubec se mi to nelibi a pripadam si desne stara mate nekdo nejaky tip? vylozene na vrasky krem si jeste kupovat nechci, prece jen to jeste neni starnuti pleti, ale (zatim) jenom mimika _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Thu 12.4.2007 12:14 Post subject: |
|
|
napadlo me jeste toto
_________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 12.4.2007 12:22 Post subject: |
|
|
Poradíte mi? Mam citlivou plet a nemůžu nic parfémovanýho na obličej, používám dětský krémy. Vaděj mi ale na jemnou kůži kolem očí. I ty dětský mě trochu pálej. Co bych mohla používat? Nevyznám se v tom.. Koupila jsem si z Oriflame takovej malej krém na oči v zelený krabičce (nevim ted název), stál asi 300,-, a měla jsme po něm rudý oči, pálilo to jak das, tak jsem ho zase schovala |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 12.4.2007 12:33 Post subject: |
|
|
Rhi, Ness psala, že na tyhle vrásečky je výborný Estee Lauder Idealist oční. Já mám ten žlutý Garnier co jsem sem dávala a je fajn, ale myslím, že na ty mimické vrásky by ti asi nepomohl. Spíš hezky hydratuje a je takovej svěží.
Matyldo, tak to nevím _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
mucka kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Thu 12.4.2007 12:57 Post subject: |
|
|
Zkus se poptat v lékárně, tam by ti mohli doporučit něco na citlivé oči, ale nic konkrétního ti bohužel taky neporadím, krémy na oči zatím nepoužívám |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Thu 12.4.2007 13:07 Post subject: |
|
|
Koogi wrote: | Rhi, Ness psala, že na tyhle vrásečky je výborný Estee Lauder Idealist oční. |
aha, dekuju. Ted koukam ze to stoji kolem tisicovky na ebay, uf, tak to asi nebude v tuhle chvili aktualni _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 12.4.2007 14:38 Post subject: |
|
|
Matylda wrote: | Poradíte mi? Mam citlivou plet a nemůžu nic parfémovanýho na obličej, používám dětský krémy. Vaděj mi ale na jemnou kůži kolem očí. I ty dětský mě trochu pálej. Co bych mohla používat? Nevyznám se v tom.. Koupila jsem si z Oriflame takovej malej krém na oči v zelený krabičce (nevim ted název), stál asi 300,-, a měla jsme po něm rudý oči, pálilo to jak das, tak jsem ho zase schovala |
tenhle krém používám na oči já a v pohodě, ty se ale porozhlédni spíš v lékárně - kus značku Avene, cenově je na tom asi jako ten Oriflame, ale má výrobky speciálně na citlivou pleť (a má zvláštní krém-gel na celmi citlivou pleť kolem očí), pálit by neměl ani gel od La Roche Posay Hedraphase, ten je taky pro citlivé oči |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
|
Posted: Thu 12.4.2007 14:44 Post subject: |
|
|
Ruth tak ten Garnier jsem si koupila ted, ale on na ty vrasy zas tolik neni.. Niveu bohuzel mit nemuzu, pali me i obycejne kremy od nich, natoz pak ocni _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 12.4.2007 14:49 Post subject: |
|
|
Rhi - ta řada je preventivní proti vráskám (obecně žádné krémy "na vrásky" neexistují, jsou jen víc hydratační a výživné než "ty ne na vrásky") |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Thu 12.4.2007 16:00 Post subject: |
|
|
me dostal tento ocni krem
Tento výživný oční krém dodává a udržuje optimální úroveň hydratace pleti po celých 24 hodin. Jedinečná receptura s rostlinnými živinami nabízí okamžitou úlevu od napnutí z dehydratace a vyhlazuje jemné linky. Díky 25% obsahu bambuckého másla, extraktu z kaštanu a pšeničných proteinů obnovuje hydrolipidický film a chrání pleť proti nepříznivým vnějším vlivům. Nanášejte ráno a večer na oční okolí.
Balení: 15ml Cena: 855,-
mam vzorecek a je uplne jemnej, proste uza
ta cena taky no |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 12.4.2007 16:09 Post subject: |
|
|
Lucrez a funguje na ty vrásky? Nebo co tě na něm tak uchvátilo? _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Thu 12.4.2007 19:04 Post subject: |
|
|
Já mám ráda Clinique, oční krém. Měla jsem předtím YSL, ale tenhle je lepší. Taky chci zkusit oční krém od La Roche Posay (to je super i na citlivé). _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|