View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 17.8.2015 18:24 Post subject: Karel Hadek |
|
|
Máte zkušenosti?
Za mě je super odličovací olej, používám už dlouho. A pak hřebíčková pleťová voda. Krémy jsem zkoušela ten Annette, ten mě pak vysušoval, teď mám mateřídouška a je lepší. Z olejů je super levandule/mrkev.
Fail za mě oční krém s růží. Moc hutný a pálí z něj oči. A olej na vlasy jsem nezvládla. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 19.8.2015 8:35 Post subject: |
|
|
Hadka neznam ale z podobne sorty kosmetiky uz chvili pouzivam nobilis tilia a jsem spokojena. a hlavne jsem vdecna za objeveni pletovych oleju namisto kremu, ktere planuju postupne dodelat (asi na telo ) a prestat pouzivat, protoze ty oleje mi sedi mnohem lip a mam z toho hlavne lepsi pocit tim, ze maji vetsinou hodne jednoduchy slozeni oproti kremum, ktery jsou casto plny divnych veci (zdaleka to neresim tolik jako ruth a davam si poradne pozor jen na mineralni oleje/paraffinum liquidum, pred kterym me varovala kosmeticka a pak jsem si o tom i neco nacetla)
a jen co dodelam cistic, ktery mam ted, tak chci zkusit jeste hydrofilni odlicovaci olej. o tech pletovych olejich jsem si dost cetla, prijde mi to zajimavy a musim rict, ze me to docela chytlo na zacatku jsem byla v totalnim soku, kolik druhu tech oleju existuje a pak hned z toho, jak moc jsou z toho lidi nadseny _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
zuza kytky 6, meta: 8650
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Wed 19.8.2015 9:51 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Danny .
|
Posted: Wed 19.8.2015 12:53 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Tak mě aspoň hlaď nebo vem si lať
a řádně mě zmlať, tak ať. |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 19.8.2015 13:13 Post subject: |
|
|
presne tak (jak pise Danny). dost jsem cetla o obojim, jak o stiznostech na vysusovani tak o tom, ze oleje se maji davat na vlhkou a klidne i mokrou plet. uplne stejne si davam i jedno serum, o kterem jsem na netu vycetla to same, protoze je v nem hodne kys.hyaluronove a ta hodne vaze vodu, proto je lepsi ji tam predem "dodat" _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Audrey kytky 2, meta: 550
|
Posted: Thu 20.8.2015 8:33 Post subject: |
|
|
Já jsem před pár lety zkoušla intimní sprchový olej, pak Lupisan a myslím, že vlasový mycí olej. Trpěla jsem v té době dost na saboreu a popravdě mi to moc nepomohlo (tu mi vyléčil až Kapyderm). Intimní olej byl fajn, ten bych si klidně ještě někdy koupila... |
|
Back to top |
|
|
celita kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Fri 16.10.2015 13:06 Post subject: |
|
|
Kde Hádka kupujete? Jen na netu? _________________ Jakmile jednou letíš, je pozdě přemýšlet, jestli to byl dobrý nápad, nebo ne. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Fri 16.10.2015 16:08 Post subject: |
|
|
V jejich e-shopu přímo _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Ivanka Quo vadis?
|
Posted: Mon 19.10.2015 19:30 Post subject: |
|
|
Máte zkušenosti s použitím olejů na vlasy, co se barvených vlasů týče? Neničí to "drhnutí" vlasů olejem barvu? _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 8.11.2015 18:46 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
|