|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Mon 9.4.2007 10:03 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
cooky kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:25 Post subject: |
|
|
My jsme zase vařily pro bárbíny z opravdových surovin. Mámě jsme kradly mouku, zeleninu i maso třeba já jsem dělala skvělý ovocný knedlíky - z nakrájenýho celeru, kterej jsem posypala skořicí |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:32 Post subject: |
|
|
*Tak moje první vzpomínka teda jestli je první pochází asi ze tří let, ale je ošklivá prostě si pamatuju jak nás ten krypl vyhodil s mámou v noci na mráz, máma stačila akorát vzít peřinu. To ještě žila bába ke který sme došly přespat
*Pak si pamatuju jak tatínek chodil domu večer zlitej a já ho plácala vařečkou přes prdel.
*Pak jak přišel a bil mámu a já se na něj vrhla až mě vzal a přehodil přes celou postel až sem dopadla tak 2cm od ostrého rohu stolku. Stejně sem pak zvracela a tak.
*Nebo jak sme mu chodili naproti na bus aby nezdrh do hospody a šel domu (jezdil domů na víkendy).
*Pak si pamatuju jak mě sousedka nabádala ať piju ze sudu vodu když mám žízeň.
*Nebo jak mě sousedky bratranci svině mučili a házeli do vody, kryplové.
*Nebo jak sem se strejdou jela prvně do Prahy, byla noc a pamatuju si ty světýlka a tak
*A s jiným strejdou jak sem jezdila na zahradu a v buse se mi líbila jedna pani prodavačka a furt sem na ní koukala
*A taky si pamatuju jak sem fialovou lihovkou kreslila naším na béžový akumulačky velkýho žraloka počmárala sem toho hodně... kredenc ale tam sem kreslila zevnitř dvířek takže ok.
To jsou takové ty nejstarší vzpomínky asi |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:41 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Shannon where no man has gone before
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:46 Post subject: |
|
|
my vyráběly z moduritu... a taky Telka nebo podobná značka dělala maličké slané pečivo, tak to jsme taky náležitě využily... plus rybíz = hroznové víno. _________________
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 9.4.2007 11:56 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 9.4.2007 12:00 Post subject: |
|
|
knížky jsme měli taky a obvykle měly (živý) vánoční stromeček. _________________
|
Back to top |
|
|
Dellores kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Tue 10.4.2007 15:42 Post subject: |
|
|
Já jsem byla taky číslo . Měla jsem v pokojíčku jako malá takovou pěknou tapetu se zvířátkama a já jim tam nakreslila takové čáry a maminka se mě ptala co to jako má být a já na to: "To jsem jim udělala mříže aby mi ty zvířátka neutekly" . A taky si jednou maminka všimla, že mám v pokojíčku ustřihnutou záclonu, měla jsem vystřihnutý takový obdélníček, no a to jsem si zase hrála na prodavačku a nosila ten kousek záclony na hlavě . Kdysi to tak ty prodavačky měly no . |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Wed 11.4.2007 9:28 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Wed 11.4.2007 9:35 Post subject: |
|
|
my jsme taky delali bunkry.. vzdycky z kresel, gauce.. pres to nahazet deky.. nebo venku pres vetve stromu a vevnitr jsme si hrali taky jsem pravidelne strihala panenky.. chudaci,takovy vlasy okudlany a taky jsem jim trhala ty nohy a jak bylo oddelovaci telo jednou jsem tak rozbila kena a uz mi nesel dat dohromady..byl na vsechny kousky,ruce oddelany,nohy i hlava..tak jsem to zahrabala mezi ostatni hracky aby to nikdo nenasel
a pro panenky jsem varila,klasika a co jsem se nastavela na pisku hradu... porad jsme delali ruzny prehrady a pak tam nosili v kyblikach vodu a pak tu hraz protrhli a koukali a skakali ze to rychle tece
no jo,dnesni decka jen sedi u PC to my jsme se aspon poradne bavili |
|
Back to top |
|
|
Nocturmas _____________
|
Posted: Wed 11.4.2007 18:34 Post subject: |
|
|
beatrix wrote: | my jsme taky delali bunkry.. vzdycky z kresel, gauce.. pres to nahazet deky.. nebo venku pres vetve stromu a vevnitr jsme si hrali taky jsem pravidelne strihala panenky.. chudaci,takovy vlasy okudlany a taky jsem jim trhala ty nohy a jak bylo oddelovaci telo jednou jsem tak rozbila kena a uz mi nesel dat dohromady..byl na vsechny kousky,ruce oddelany,nohy i hlava..tak jsem to zahrabala mezi ostatni hracky aby to nikdo nenasel
a pro panenky jsem varila,klasika a co jsem se nastavela na pisku hradu... porad jsme delali ruzny prehrady a pak tam nosili v kyblikach vodu a pak tu hraz protrhli a koukali a skakali ze to rychle tece
|
Tak pod to se podepisuji ! Nebo jsme rozbagrovavali kopec za barakem, s tim ze tam nejaci kluci zasypali plno duhovych kuliček, ktere maji ohromnou cenu
Jinak jsem našel svoji pametni knižku a jsou tam zapsana moje prvni slova
A ty byly v pořadi: Baba, mama, táta, auto, haf haf, čaj _________________ Píše do sněhu, bez použití rukou. |
|
Back to top |
|
|
Matylda kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Thu 12.4.2007 6:43 Post subject: |
|
|
Nocturmas wrote: | Jinak jsem našel svoji pametni knižku a jsou tam zapsana moje prvni slova
A ty byly v pořadi: Baba, mama, táta, auto, haf haf, čaj |
Já zase našla svůj první obrázek, pokřivenýho pseudosněhuláka
My jsme se sestřenkou a bratránkem u babičky rvali kusy mechu a dělali z toho na betoně bydlení pro mravence, kterym jsme tam házely cukr.
O pár let dýl jsem s kámoškou sbírala šneky a slimáky, měli jsme je v bednách a bylo jich asi 200 Házely jsme jim tam trávu a pak nám to někdo převrátil a oni nám "utekli". Byla jsem hrozně naštvaná a dneska tohle vidět, pustim je taky Všichni to naštěstí přežili, měly jsme je tam asi jen 2-3 dny
Když jsem byla hodně malá, hrála jsem si s panenkou na mámu a dítě a pořád jsem jí mlátila a napodobovala, jak řve
Se sestřenku jsme drandily u babičky s kočárkama a ona měla hezčí kočárek a hejbací panenku (já měla takovou tu tvrdou plastovou ) a záviděla jsem jí a furt jsem jí tu hejbací brala
S tou samou sestřenkou jsme si taky hrály u babičky doma na koně a psí spřežení, vytahaly jsme babičce ze skříně všechny pásky a jima se přivázaly k židlím a tahaly je po pokoji
Taky jsme dávali bábovku na koleje a čekaly, až jí přejede vlak.. |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Thu 12.4.2007 14:51 Post subject: |
|
|
Matylda wrote: | Taky jsme dávali bábovku na koleje a čekaly, až jí přejede vlak.. |
jé my jsme házeli pod vlak 50, 10 haléře a čekali co z toho vznikne_________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
smouki no fear
|
Posted: Thu 12.4.2007 15:51 Post subject: |
|
|
ja jsem sbirala do skleničky ploštice.. (doufam že se to tak jmenuje,takoví ti malí červeno/černí brouci) a vždycky když pršelo tak jsem pak po dešti rychle vyběhla u babičky na zahradku a začala sbirat hlemyždě a pak je chodila hazet slepicim.. se mi libilo že se po tom vždycky tak rozběhli a vyklovali je a zbyla jen ulita no jo,jsem byla strašnej zmete
a jednou když jsem šla zas mezi slepice tak mi na hlavu sedl kohout normálně mě napadl a kloval mě do hlavy a ja jsem do něj bušila pěstičkama aby už odletěl pryč,vím že to strašně bolelo naši sli pak po něm s lopatou a odhaněli ho od ty doby mezi slepice ani ranu |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 12.4.2007 18:44 Post subject: |
|
|
teď jsem si vzpomněla na svůj originální malířský styl v předškolním věku _________________
|
Back to top |
|
|
|
|