spanish.eyes vi, ale nedba

|
Posted: Sun 6.9.2015 21:40 Post subject: |
|
|
Sru, ja jsem to asi napsala blbe. Neumim si predstavit, ze by se ty rukavy v noci nehrnuly a nesvlikaly, proto jsem byla vykulena, ze to nosis i na spani
A mam pocit ze obliba spani bez obleceni je tady dost mensinove zastoupena  _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Effy young & beautiful

|
Posted: Mon 7.9.2015 3:45 Post subject: |
|
|
Ty jo, obdivuji kolik z vás spí v saténu, to bych nedala. Mám k němu snad až odpor, stačí když se ho jen dotknu a mám husí kůži, nevím proč, ale je mi fakt strašně nepříjemný, natož představa, že v něm spím
Já mám nejradši starý tričko po příteli  |
|
Shrew _______________

|
Posted: Mon 7.9.2015 12:44 Post subject: |
|
|
Span, ono se to moc svleknout neda..aspon to bavlnene co mam ja, je myslim z new yorkeru? Ma to dlouhe rukavy a je to natazene pres zada, takze je vcelku nemozny, aby ses z toho ve spani dostala. Ale vlastne i s kratkymi rukavy se z toho clovek nema jak vysvlect...prave proto, ze je to natazene pres ta zada a nikde to nijak moc neplanda. Kdyby to byl zupanek volnejsiho strihu a byl by delsi, treba do pasu, tak je jasny, ze se svlekne..tohle ne  _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|