|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Sun 29.3.2015 14:39 Post subject: |
|
|
Ja vankovy evropske klenoty mam a akorat se mi na ne prasi, nejak mi ta kucharka nesedi celkove, prestoze uznavam, ze je to urcite dobry kuchar _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 29.3.2015 16:45 Post subject: |
|
|
vanek je akorat, ale hrozne "pure" na me az moc strucny a neni tam jedina surovina, ktera by tam mohla(nemusela) byt v receptu navic.
o lepsim popisu technologie peceni, vareni a "figlech" ani nemluve, mimo par zakladnich babiccinych rad. Strucny, ale az moc. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Sun 29.3.2015 19:35 Post subject: |
|
|
che wrote: | Jsem zcela nadšen z Modernist Cuisine at Home. | To patří k té pětidílné sérii? Ta je super, to bych pořídila taky._________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
che kytky 6, meta: 10250
|
Posted: Sun 29.3.2015 20:14 Post subject: |
|
|
To je domácí verze té pětidílné série. Co mohu soudit myslím že by to mohlo docela zajímat i pana chotě. |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 29.3.2015 20:17 Post subject: |
|
|
Lenore, je to naprosto vědecký, exaktní a boží.
já vařit moc neumím, a přesto jsem z ní nadšená. A ty fotky! _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 9.1.2017 17:29 Post subject: |
|
|
Jdu pět chválu na kuchařky od Florentýny. Konkrétně Snídani a Večeři. Vyhovuje mi, jak v receptech vysvětluje, proč se co dělá a jak se vyhnout chybám. A cokoli jsem podle ní dělala (hlavně pečivo zatím) bylo skvělý. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
gigli kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Tue 10.1.2017 10:42 Post subject: |
|
|
Jo, Florentýna je nejlepší. Já teda měla ty její Hovory s řezníkem akorát půjčený z knihovny, ale asi tři recepty jsem si z toho opsala do kuchařky a vařim je. Ona je fakt skvělá, že to všechno vysvětluje tak krok za krokem a blbuvzdorně, takže víš, co a jak a proč se dělá. Pro začátečníky je to úplně ideální a pokročilí prostě určitý pasáže přeskočí.
No, nezlobila bych se, kdyby mi kteroukoli z jejích kuchařek někdo dal, ale jinak mi vcelku stačí čerpat z těch jejích internetových stránek. |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Tue 10.1.2017 11:13 Post subject: |
|
|
Ano, Florentyna je super mam Hovory s reznikem, Vanocni kucharku pro dceru, Snidane a k Vanocum jsem dostala ty Vecere...z tech Veceri jsem jeste nic nedelala, ale uz se na to chystam, jen pres tyden jsem vetsinou strasne lina premyslet nad varenim... _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Sat 8.4.2017 17:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
Claris Každý den odvahu!
|
Posted: Sun 9.4.2017 8:02 Post subject: |
|
|
Snowy, a co Kuchařka ze Svatojánu? Má moc příjemné recepty z úplně obyčejných, běžně dostupných a levných surovin. Akorát jsou všechny recepty bez masa... Jinak vydala už tři knížky. A na její recepty se můžeš podívat i na jejím blogu - http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/_________________ Pane, ať jsi stéblo trávy nebo obyčejný list,
prosím dej, ať aspoň trochu umím ve tvých vzkazech číst.
Prosím dej, ať řeči stromů aspoň trochu rozumím,
ať vědí, že se učím a že nic neumím.
Dej, ať zlomím svoji pýchu, dej mi hledat pokoru,
když se trápím zbytečnostmi, ať pohlédnu nahoru.
Ať mi stačí dohlédnout na obzor, který jsi mi dal,
ať se smířím se vším, co jsi mi kdy vzal. |
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Sun 8.10.2017 21:05 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
Seventh Sister 11
|
Posted: Wed 11.10.2017 12:50 Post subject: |
|
|
Kačenko, taky díky za tip _________________ .
Mike? |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
Posted: Mon 23.10.2017 15:14 Post subject: |
|
|
Nemáte tip na kuchařku pro úplné začátečníky? A kde jsou spíš "normální" jídla z dostupných, obyčejných surovin |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Mon 23.10.2017 16:29 Post subject: |
|
|
Kucharka pro dceru Ta je primo na tohle delana _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5 Next
|
Page 4 of 5
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|