|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 9.4.2007 13:04 Post subject: |
|
|
Meesha wrote: | Lucre ty jsi chtěla taky na tu antropologii, viď? ta by mě taky asi bavila Fakt tě obdivuju, jak se vyznáš v té chemii, já kdybych měla dělat s chemikáliema, tak asi vymyslím nějakou třaskavinu, jinak jsem na to levá A dost mě to mrzí, protože jsem chtěla zkusit i restaurování, ale bez chemie to jaksi nejde |
jj, ta antropologie mi utekla o kousicek
zas na druhou stranu aspon jsem mela ulehcene rozhodovani mezi farmou a antropologii - to vazne nevim jak bych udelala
(obdivovat na me neni co, kdyz nekdo nekam neco spatne naleje nebo se polepta konc. sirovkou, tak jsem to ja ale dekuju)
a kde se vlastne studuje restaurovani? |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 9.4.2007 13:08 Post subject: |
|
|
oki,popřemejšlím o tom.
a kdybych si to kupovala,kde? neumí si to zařadit. _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Mon 9.4.2007 13:09 Post subject: |
|
|
Lucrezia wrote: | a kde se vlastne studuje restaurovani? |
vim, ze na vscht je obor, delaji se tam talentovky a nevim, jestli i zkousky, nebo je to taky bezprijimackove/na prumer.
ale asi budou i nekde jinde._________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Meesha :-)
|
Posted: Mon 9.4.2007 13:10 Post subject: |
|
|
Lucrezia wrote: | a kde se vlastne studuje restaurovani? |
Buď v Pardubicích nebo na Přírodovědě v Brně. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Mon 9.4.2007 13:18 Post subject: |
|
|
jasný,psycholožku máme.poptám se.děkuji _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Mon 9.4.2007 15:14 Post subject: |
|
|
Myslím, že to mám dost podobně. Jsou předměty, o které "pečuju" , a ty, které mě vůbec nezajímají, a tak se je učím jen když je potřeba a pak to stejně zapomenu
Ale snažím se teď hodně zaměřit na jazyky..
No možná by ti pomohlo jednoduše ujasnit si, kam by ses chtěla ubírat dál, uvědomit si, který předmět tě baví nejvíc a popřemýšlet, co bys asi přibližně po škole chtěla začít dělat Pak to už půjde líp, protože se na něco budeš muset zaměřit _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
sl.megi kytky 5, meta: 4650
|
Posted: Mon 9.4.2007 19:58 Post subject: |
|
|
Já jsem chtěla mít vždycky nějaký ten obecný přehled ať už v chemii nebo v dějepise a přitom se věnovat i hodně hudebce resp. klavíru. Tím pro mě byla východiskem moje škola a jsem tam spokojená. Rozhodně u mě vede samozřejmě výuka hry a potom dějiny hudby s dějinami umění. I když ty dějiny hudby víc, dokážu si i představit, že bych se někde hrabala v archivu a hledala nové noty nebo nezjištěné informace o skladatelích. Takže jednoznačně humanitní zaměření. Ten klavír je asi jediná věc v čem nějak víc vynikám, jinak mě baví ty věci okolo i nauka a potom mám ráda zsv. Ještě mě láká chemie, ale na tu nemám prostě buňky . _________________ Zmáknu to! |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Škola |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3
|
Page 3 of 3
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|