já taky a to i smutné písničky.
mě včera napadlo něco jiného...stalo se vám někdy, že jste se probudily tím způsobem, že jste měly pocit, že jste vůbc nespaly, jen o něčem přemýšlely?
Mě se to teď stává často za sebou a je to hrozně dvný pocit, připadám si jakoby nevyspalá, i dyž to asi není pravda...najednou prostě otevřete oči a máte pocit, že jste i před tím otevřením očí měly všechno v merku, jen jste na něco myslely.
Kdybych si neuvědomila zpětně, že to, na co jsem myslela, byl vlastně nesmysl, tudíž to byl sen a ne přemýšlení, nevěděla bych, že jsem spala...
stává se mi to třeba, když si chci někdy k večeru na chvíli lehnout, abych nabrala síly, pořád na něco myslím, dlouho (třeba i dvě hodiny) mi nejde usnout, pak se dostanu do nějaého polospánku, z něhož už mě někdo pochopitelně vzbudí, protože už uplynula dlouhá doba a já mám pocit, že jsem nespala ani chvilku, přitom např. nedovedu odhadnout, kolik je právě hodin.