Myslim, ze tato tema tu este nie je
Ake sportove, pohybove aktivity robite s detmi? Robievate nieco pravidelne, alebo skor skusate vsetko mozne?
plavate, bicyklujete, korculujete, behate, aktivne, pasivne, ?
Aky mate celkovo nazor na pohyb u deti, vedenie k roznym sportom, discipline, pohybu a ake maju vase deti vztah k tomu? Co by ste pripadne robili inak?
U nas prisiel tento rok taky zlom, hlavne v skolke to napriklad vidim, ze tie decka ozaj toho maju vela, na zaciatku roka mali kurz plavania, teraz maju korculovanie, v zime budu mat saunovanie a pohyb vonku na otuzovanie, na buduci rok maju naplanovane dalsie aktivity.
Vidim na nom, ze cim je starsi, tym viac ho to bavi, viac sleduje nas rodicov a berie nas za vzor, doteraz to az tak nevnimal ale teraz sa chce ucastnit na vsetkom co my, co je super..
Co by som zmenila - asi by som zacala skor byt doslednejsia a urcite by som vyhodila motorky a trojkolky - a tak to urobim aj pri 2.dietati, ze hned dostane FirstBike. je tam obrovsky rozdiel u deti co sa tyka stability, uz 2-3rocne vedia plne bicyklovat, zatial co deti, ktore si navyknu na trojkolku, s tym maju problem este v 5-6 rokoch.
Hlavne teraz ten vek do 6-7 rokov je podstatny na vytvorenie nejakych technickych zakladov pre deti v roznych sportov (korculovanie, plavanie, skakanie a pod.), treba to podporovat..
Tesim sa na prispevky