sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Krásné narozeniny, Byzzy! :)
Strach z letani
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ephelides
*louloute*

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:46    Post subject: Reply with quote

Koogi wrote:
nevim proč, ale bojim se Air France a trošku nízkonákladových -- předsudky)

kamoska lita hodne do USA a rikala ze kdyz se ji nikde neztrati zavazadla tak u Air France zarucene Laughing .....

cos rikala s tema klicema ? to sis je mela jako nechat dole aby se ti to zavazadlo ztratilo a ty se nedostala domu nebo co ? Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message  
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:49    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek

Last edited by maxmiliana on Wed 7.5.2008 7:13; edited 1 time in total
Back to top
Lucrezia
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:52    Post subject: Reply with quote

maxmiliana wrote:
Koogi wrote:
Ty co cestují v zav. prostoru ti projedou rentgenem a vidí co tam máš, když se jim něco nezdá, tak mají právo ho otevřít.
A kdyz se jim zda,ze tam neco mas tak ti to ukradnou Laughing (bohuzel)

jj, my jsme meli jednou otevreny kufry, rozbitej zamek...dost neprijemny. Confused nic nechybelo, ale evidentne se tam neco nekomu zdalo zajimavy
Back to top
Koogi
can't ask why about love
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:53    Post subject: Reply with quote

Max, jj to je fakt...no já naštěstí chodím včas, protože ráda chodím po letišti (mám ráda tu atmosféru tam) a taky chci sedět hodně vzadu u okýnka, takže si chci vybrat (neměla jsem nikdy letenku kde je přímo určené sedadlo už dopředu, možná to tak někdy bývá, nevim)

Mijo, tak to je drsný. Teď budu chodit fakt ještě dřív než chodím (chodím tak hodinu před odletem)

Ephelides, můj svazek klíčů se mu prostě nelíbil a přívěšek co u nich mám koukal taky divně. Zeptal se mě na co to mám. Tak jsem řekla "Just keys" a on něco bručel. Byl hroznej, já se ho fakt bála Embarassed A jak mi nekompromisně vyhodil to želé (a já z něho měla takovou radost). Ale nechápu, měla jsem ještě pro ségru velký balení medvídků Haribo (což je snad taky želé nebo...?) a to mu nevadilo Rolling Eyes
Mija
kytky 2, meta: 700

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:53    Post subject: Reply with quote

Já už jsem si zvykla, že mě na letišti vyvlíkají... Tu se jim nelíbila brož, tu pásek, spona na botech - co to bude příště? Laughing

Po těch nových pravidlech mi zkoumali i sponky ve vlasech Mad S tím jsem se ještě nikdy nesetkala... Někdy se mi zdá, že si spíš ti mladí celnicí krátí dlouhou chvíli Rolling Eyes Laughing
Back to top
Koogi
can't ask why about love
kytky 8, meta: 25650

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:55    Post subject: Reply with quote

Mně taky přišlo, že to přehánějí. Přitom kdybych něco fakt chtěla pašovat, tak si to určitě nedám do kabelky. Taky mě nepříjemně osahávali (dokonce i za horním lemem kalhotek), teda byla to ženská. Ale kdybych něco pašovala tak si to přece nedám hned za ten horní lem kalhotek, to bych byla pěkně blbá Mr. Green
maxmiliana
kytky 8, konec
kytky 8, konec

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:56    Post subject: Reply with quote

nemáte právo číst tento příspěvek
Back to top
ephelides
*louloute*

PostPosted: Sat 7.4.2007 18:58    Post subject: Reply with quote

hlavne - a neni to tak davno - byla na netu zprava ze nejakej american proletel z usa do londyna a zpet na pas sve dvoulete dcery kterej si vzal omylem coz ale zjistil az pak......coz mi napred prislo pomerne usmevne, nicmene kdyz si clovek predstavi dusledky v ramci terorismu, tak nic moc Confused
Back to top
Mija

PostPosted: Sat 7.4.2007 19:01    Post subject: Reply with quote

Koogi, mě naposledy šacoval takový mladý celník - bylo to ve Španělsku, tam ty kontroly celkem žerou Confused

Měla jsem nové džíny a do nich jsem tak tak naskoukala široký pásek - blbě se mi dával už do těch poutek, takže si dovedeš představit, jak blbě se mi musel vydělávat Laughing Tak jsem tam s ním zápasila, protože ten celník ho chtěl prostě sundat... Rolling Eyes
Nešlo mi to, tak mi normálně řekl, že si budu asi muset sundat i ty kalhoty a ještě se u toho tak blbě usmíval Bicovnik

Rozčílil mě, začala jsem na něj česky - automaticky - neuvědomila jsem si to - pak mi došlo, že tudy cesta nevede Laughing Tak jsem to na něj sypala anglicky, že tohle by si dovolit neměl a tak, nakonec jsme se domluvili, ale prošacoval mě a dával si záležet Evil or Very Mad Nejlepší na tom bylo to, že tam normálně lidi chodili ještě s většíma páskama a dutýma a ti prošli v pohodě... zato mě si vychutnal...
Back to top
Theresa
I'm Brandy. The slutty cheerleader.

PostPosted: Sat 7.4.2007 19:04    Post subject: Reply with quote

ed

Last edited by Theresa on Tue 14.8.2007 10:43; edited 1 time in total
Back to top
ephelides
*louloute*

PostPosted: Sat 7.4.2007 19:06    Post subject: Reply with quote

Mija Arrow Shocked tak tohle by si zkusil jednou.....kontrola nekontrola, ale takovy kydy to je moc, nejsou to prece zadny nadlidi, bych to hnala klido se stiznosti az k nejakymu jejich nadstrazmistrovi/reditelovi letiste Laughing
Back to top
Mija

PostPosted: Sat 7.4.2007 19:08    Post subject: Reply with quote

Theresa wrote:
mija:Byt krasna tak si ty kahoty schvalne sundam.TAkhle ztrapnovat lidi.

Theresa: Kdyby bylo nejhůř, tak bych si je samozřejmě sundala - nic jiného by mi nezbylo, i když striptýz na letišti se mi moc dělat nechtěl Smile) Spíš to byla hra, kdo to dýl vydrží s nervama Very Happy

On se se mnou normálně i začal bavit, Shocked že jsem Češka, jak se mi líbilo ve Španělsku, že to hned poznal, že jsem z Čech, že v Česku jsou hezké holky a tak Laughing

Řeknu ti, že jsem byl mírně v šoku a v tu chvíli mi to k smíchu rozhodně nepřišlo. To až s odstupem času...

Ephelides - já jsem mu říkala, že tohle by si přece dovolit neměl atd a on se jen tak blbě usmíval, což mě fakt vytáčelo Evil or Very Mad A ještě mi říkal, ať používám "simply English", tak to už jsem šla do kolen. Laughing
Back to top
ephelides
*louloute*

PostPosted: Sat 7.4.2007 19:13    Post subject: Reply with quote

Mija Arrow ses mohla zeptat " simple english for simple people?" Laughing
Back to top
Mija

PostPosted: Sat 7.4.2007 19:17    Post subject: Reply with quote

ephelides wrote:
Mija Arrow ses mohla zeptat " simple english for simple people?" Laughing

Já jsem byla v ráži, takže jsem mu řekla, že španělština je sice pěkný jazyk, ale angličtina vládne světem a že jsme na mezinárodním letišti Cool On na mě vyvalil oči a začal s tou simply English. Ale ten obrat o hezkých holkách z Česka měl dobře naučený Laughing Tenhle zážitek si fakt pamatuju do detailů, protože s takový přístupem jsem se nesetkala.
Back to top
edit_no_90
kytky 4, meta: 4050
kytky 4, meta: 4050

PostPosted: Sun 8.4.2007 20:48    Post subject: Reply with quote

Flowing_ wrote:

Proč se tak ptáš, bude si brat s sebou něco zakázanýho? Smile

Loool, umíš si představit srabíka Ošíka, kterej je připos.. už jenom z toho, že někam letí, jak pašuje v kufru třeba nitroglycerin? Laughing

Jinak dík všem za poučení, ačkoli nevim nevim, jestli to bude mít ten správný (uklidňující) efekt Bojik Laughing
Back to top
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 6 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum