|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Tue 8.5.2012 14:37 Post subject: |
|
|
tracy - zkusila bych Mycí emulzi na obličej a tělo od Sebamedu, je vhodná i pro atopiky
případně sprchový gel od Cutis Help - ten měl několikrát přítel s ekzemem a hodně si ho chválil
na obličej a oči mají:
Tady ta konopná kosmetika je česká a měli jsme už spoustu věcí, myslím, že je mnohem lepší než Cannaderm, kterej je navíc ještě o dost dražší
byzzy - co treba deodorant od Sebamed? prodava ho i DM tusim. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 8.5.2012 19:18 Post subject: |
|
|
Lucre - na ten jsem právě myslela. Někdy jsem se na něj dívala a připadal mi docela vhodný. Já nevím, jestli mi to deo zhoršuje, ale každopádně to nezlepšuje. Je to takové ve vlnách - myslím, že ta kalciová mast pomohla (je to možné?). Blbý je, že mám po tom flíčky a zrovna na léto to není ideální no. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.5.2012 20:01 Post subject: |
|
|
tak kalciovka je asi na vsechno
myslim, ze vsechny deo budou kuzi trochu vysusovat
jinak nejlepsi je podle me obycejny sadlo (ale musi byt uplne ciste, bez soli atd.) na promazavani velmi suchych mist. Akorat se na to vsichni tvari trochu vydesene Ale je to proste telu nejprirozenejsi a hodne to hoji. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.5.2012 20:05 Post subject: |
|
|
Mně se právě loupou na nohou palce zespodu a mám to hodně promazávat, tak jsem si koupila vazelínu, ale nějak to nedávám (ten mastný pocit). Ale zkusila bych se hecnout. Nevíš, kde bych takové sádlo sehnala? (krom tedy domácího škvaření ). |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.5.2012 20:12 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.5.2012 20:14 Post subject: |
|
|
Taky se mi právě zdálo, že ráno mám ty nohy stejně vysušené. Já právě myslela, že to sádlo bez soli sehnat nepůjde - zítra koupím v Jednotě |
|
Back to top |
|
|
tracy kytky 5, meta: 5550
|
Posted: Sat 12.5.2012 11:51 Post subject: |
|
|
Lucrazia - moc dekuji za tipy, urcite vyzkousim:) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 3.6.2012 21:29 Post subject: |
|
|
jollis a ostatní - můžu všemi deseti doporučit ten Sebamed - je úžasný. Možná není tak silný antiperspirant jako ostatní, ale šupinky mi zmizely snad po dvou dnech (já mám pocit, že to bylo hned), nic mě nepálí, nesvědí. Používám ho hned po oholení. Úžasné. A navíc neobsahuje aluminium. Jedinou nevýhodou pro mě je, že je ve skle, tak musím opatrně, když ho nosím do cvičení. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Fri 13.7.2012 17:36 Post subject: |
|
|
Já mám každou zimu atopický ekzém na rukách - na prstech a mezi prsty. Ale poslední zimu to bylo mnohem horší, měla jsem to non-stop, jenom jsem to vyléčila, tak se to hned vrátilo. A vždycky to hned zmizelo s oteplením a letos jsem to měla ještě v květnu
Mažu si to triamcinolonem-e (jenom jednou za čas, když je to nejhorší) a místo krému na ruce používám excipial u lipolotio.
Slyšela jsem o lidech, kteří to měli z roztočů a napadlo mě, že v tu dobu co jsem to měla nejvíc jsem bydlela jinde, tak třeba by to s tím mohlo souviset? A teď bydlím zase zpátky tam, kde předtím a víc jak měsíc jsem to neměla. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Fri 13.7.2012 17:42 Post subject: |
|
|
To je mozne, mne se vetsinou udela ekzem pri zmene mista a nevim, s cim to souvisi.. v Praze ho napr. vetsinou nemam, ale vzdy to prikladam vode a jinemu podnebi, nevim opravdu. (Takze zadna odpoved, spis mam otazky:)) |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Tue 18.12.2012 13:09 Post subject: |
|
|
Chudák
Nezkoušeli jste někdo na AE urinoterapii? Myslím ale jenom zevně. _________________ . |
|
Back to top |
|
|
Audrey kytky 2, meta: 550
|
Posted: Fri 18.7.2014 14:03 Post subject: |
|
|
Mně se víc než před půl rokem začal dělat dishydroitický ekzém... Jak mi na kožním doktorka řekla, je to druh atopického ekzému. Dělaly se mi na rukou vodnaté puchýřky, které praskaly a pak se kůže olupovala. Měla jsem úplně popraskané prsty, dlaň mi nešla dát v pěst. Od doktorky jsem dostala samozřejmě kortikoidy, které mi to zklidnily a pak už jsem používala jen krém Lipobase na promaštění a ten je super. Dřív jsem při ekzému na sobě snesla jen krém s bambuckým máslem od L´Occitane, ale člověk ho spotřeboval hrozně moc... Teď už to mám klidnější, ekzém se mi asi vyvolal stresem. Dělali mi i epikutánní testy, kde nezjistili žádné reakce... Teď se sem tam objeví šupinky, ale nic zásadního nebo bolestivého. A na nohy mi moc vyhovuje tělové mléko od Biodermy Atoderm... jediné, co jinak neštípe a nepálí... |
|
Back to top |
|
|
Hyenečka kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Thu 21.8.2014 18:02 Post subject: |
|
|
Už asi 15 let mám problém s hodně suchýma rukama, ekzémem. Nejdřív to byl jen palec jedné ruky, pak všechny prsty, pak obě ruce včetně dlaní. Před několika měsíci to vygradovalo. Jedna kožní mi řekla, že mám alergii na nikl a gumu (a je tedy pravda, že cítím a vidím zhoršení, když držím madlo kočárku nebo volant), druhá, že mám atopický ekzém. Asi si alespoň na to ježdění koupím nějaké pěkné tenké rukavice nebo co. Měla jsem nějakou mast na noc (spaní v rukavicích), ale výsledek nic moc. Aktuálně použím Lipobase repair (klidně i předtím, než si jdu dělat něco s vodou) a balzám Maxiderma, ale jsem lempl na mazání.
No, předevčírem jsem dostala vzorek Eucerinu Atopi Control Akute Creme a hned jsem si ho šla koupit, protože mám aktuálně pocit, že je fakt zázračný a ruce mám po 2 dnech téměř zahojený. Uvidíme, jak dlouho to vydrží, ale ta cena 340 Kč Hlavně si ty ruce musím pořád mazat, několikrát za hodinu, myslím, že pak bych byla v pohodě. _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Zdraví |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
|
Page 5 of 6
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|