- měla jsem celkem 3x vyražené přední zuby
- svoje telefonní číslo si pamatuju jenom v angličtině
- většina lidí z mého okolí si myslí, že jsem extravert, ale ve své podstatě jsem hrozný intravert a svoje baretky dobíjím tak, že hodně svého volného času trávím sama
- nikdy jsem neměla televizi a jsem úplně mimo co se zpráv atd. týče
- věřím v boha
- mám permanentně studený ruce (i když je venku teplo)
- jsem v hloubi duše bordelářka, ale nepořádek nebo jenom moc věcí v místnosti mě znervózňuje a nesnáším to, takže uklízím
- jsem hroznej liberál /možná až skrytej anarchista/, zrušila bych všechny autority, zákony atd.
- mám hodně koníčků a znám hodně lidí z různých odvětví a často bojuju s tím, co mám dělat dřív, koho vidět a s tím, že nevím, čemu dát přednost a jak to všechno stihnout a někdy to skončí vyčerpáním, protože chci stihnout vše a taky vidět se se všemi.
- hodně špatně umím pracovat se svou energií a neumím se šetřit (i když je to lepší než dřív). a taky se dokážu "dospat dopředu". projevuje se to tak, že mám období, kdy týden dva (někdy i měsíc) nemusím prakticky spát a skoro ani jíst a jsem hrozně produktivní a aktivní (dokonce ani když v to období spát chci, tak mi to z té radosti nejde a koukám doma v noci do stropu) a pak na mě příjde naopak hrozný útlum a nechci nikoho vidět a jen spím a jím. tyhle dvě fáze se mi střídají celý život, jen délka těch období se mění dle nálady.
- jsem závislá na kávě
- nedokážu žít bez hudby
- nedokážu žít bez ticha
- jsem hrozněj knihomol a když jsem bydlela v Praze, celý můj pokoj byl obestavěnej knihama a za knihy jsem utratila víc než za oblečení/kosmetiku/boty. když jsem jela do Austrálie, brala jsem si s sebou 7 knih (a celkem jsem měla 18kg krosnu)
- nesnáším stereotyp (ubíjí mě), ale zároveň jistej stereotyp k životu potřebuju (bez něj si sama se sebou neumím počít)
- dokážu dělat hodně razantní kroky a převrátit život vzhůru nohama během jednoho dne.
- občas potřebuji udělat VELKOU změnu, ale v srdci přitom stále toužím po tom žít poklidný život. sama to zatím ale neumím a když k něčemu takovému dojde, tak mě to začne ubíjet a trochu si život opět zpřeházím.. kolotoč
- také toužím po odpočinku, ale když mám volný čas, tak se zase tak zaměstnám a najdu tolik aktivit, že si vlastně nikdy neodpočinu.
- denně trávím alespoň hodinu sama se sebou (buď v meditaci nebo hrou na didgeridoo nebo během/chůzí v meditaci).
- neustále s sebou nosím deníček na psaní a tužku a zapisuju si úplný blbosti, co mě napadnou nebo co si někde přečtu a pořád si myslím, že se mi to určitě bude někdy hodit.. občas (ale zřídka) tím deníčkem listuju.
- stále vlastním prastarý telefon, co nemá ani barevný displej ani foťák ani internet. a jsem na něj hrdá (čím víc se mě okolí snaží přesvědčit, abych si koupila smartphone, o to víc hrdá na svoje pádlo jsem)
- hrozně ráda lidi mile překvapuju různejma blbostma, dárečkama, vymyšlenejma příběhama atd., co by je nenapadly a tak, aby to nečekali. celkově jsem na vymýšlení blbostí expert (nesmí to po mně ale nikdo chcít, pak mě nenapadne nic.. musí to jít samovolně).
- nejsem bisexuál ani homosexuál, ale zároveň i přesto si dokážu představit, že bych se dokázala zamilovat do ženy
- někdy mi změní život úplná blbost.. zpravidla mě něco napadne v noci (třeba jak vypadá typickej dům v Grónsku) a hledám hledám nebo někoho rovnou kontaktuju, až mě napadne, že bych to mohla zrealizovat a většinou to udělám.