View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Thu 19.6.2014 13:36 Post subject: |
|
|
ephe, sice ho nemam ale ze vsech kapslovych co jsem ochutnala mi kafe z nesspresa chutna rozhodne nejvic. ty kapsle musis koupit do zasoby tim jak jsou v bezne siti nedostupne ale to je snad jedina vada na krase. my teda mame doma vetsi masinu ktera si i sama mele ale kdybych chtela neco maleho a jednoducheho pro sebe tak urcite vezmu tohle. s dolce gustem a podobnyma mi to prijde nesrovnatelny _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Bruillard ....
|
Posted: Thu 19.6.2014 13:45 Post subject: |
|
|
ephe, ja ho mam, ten stejny i s tim slehacem mleka. Jsem s nim moc spokojena. Jak rika Spanish, s Dolce Gustem nesrovnatelne lepsi. Taky nedelaji zadne pitomosti typu latte v kapsli, jsou to jen ciste kavy. V Praze se daji kapsle koupit v jejich butiku v Parizske, ja si je tam vetsinou zajdu koupit kdyz jdu kolem. Jinak na netu. Delaji temer kazdy mesic nejakou limitovanou edici kavy. |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 19.6.2014 13:50 Post subject: |
|
|
no prave, kolegyne ma v praci tassimo, tak k ni obcas chodim, ale uprimne me treba stve uz jen to ze je to primarne slazeny
to nespresso jsme meli jednou u znamyho ti meli teda jeste nejakou fakt starou masinu ale bylo to moc dobry _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 19.6.2014 13:57 Post subject: |
|
|
mne ty ostatni taky neprijdou dobry, chutnala jsem tchibo, dolce gusto a nekolik dalsich a nic z toho bych nechtela ani zadarmo, to radsi uplne basic model nespressa (ja bych se treba obesla i bez ty slehaci nadoby)
akorat furt nechapu, ze nektere ty kavovary maji na sobe znacku nspresso a nektere -jako tenhle-treba krups. pritom to vypada uplne stejne _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Thu 19.6.2014 14:10 Post subject: |
|
|
ja jsem prave myslela, ze krups je stejne nespresso = george clooney
no prave, ja jsem teda nic jinyho nezkousela, ale capuccino z toho tassima bylo takovy umelohmotny, pomalu jeste horsi nez si koupit v pixli takovy to rozpustny _________________
dog is god backwards
Qualität kommt von Qual.
Arretez de prendre les cons pour les gens.
"Wer ständig glücklich sein möchte, muss sich oft verändern." (Konfuzius)
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Thu 19.6.2014 14:17 Post subject: |
|
|
ten napěňovač je super, ale ta pěna se musí hned rozlít do hrnku, jinak ta vrchní vrstva jakoby ztvrdne a jde to hůř. Takže se nejdřív lije mléko a pak se lžičkou musí vyhrabat ta pěna. Ale já už to mám vychytané teda
Ty butiky jsou asi právě ve větších (hlavních) městech, jinak na objednávku.
Já bych řekla, že to Krups může být název řady/modelu? _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
Byzzy kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Thu 19.6.2014 16:44 Post subject: |
|
|
Krups je výrobce a dělá právě třeba i Dolce Gusto, včetně velkého množství normálních (pákových) presovarů. |
|
Back to top |
|
|
Scarlet off to the races
|
Posted: Sun 22.6.2014 5:31 Post subject: |
|
|
spanish.eyes wrote: |
akorat furt nechapu, ze nektere ty kavovary maji na sobe znacku nspresso a nektere -jako tenhle-treba krups. pritom to vypada uplne stejne |
Pristroje vyrabi bud krups nebo delonghi, lisi se jen lehce designem, napr. Krups Pixie ma trysku kulatou jako obracena slza a Delonghi klasickou "kohoutkovou" |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 22.6.2014 18:24 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich)
Last edited by villete on Sun 22.6.2014 19:25; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Kačenka &
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 22.6.2014 19:26 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 23.6.2014 9:00 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
*
(JK) |
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Mon 23.6.2014 17:26 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Infinita.tristeza kytky 3, meta: 1550
|
Posted: Wed 25.6.2014 7:19 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Milovat a udržet je nejlepší; milovat a ztratit je druhá nejlepší možnost. |
|
Back to top |
|
|
Audrey kytky 2, meta: 550
|
Posted: Sat 28.6.2014 10:03 Post subject: |
|
|
K Nespressu - máme doma u rodičů Nespresso kávovar na kapsle už několik let. Obyčejně bychom si ho asi nekoupili, ale mamka ho vyhrála v nějaké soutěži na Apetitu A popravdě, kdybych se měla rozhodovat, co koupit k sobě domů za kávovar, abych snadněji udělala kafe pro návštěvu a nemusela si hrát s french pressem nebo clever dripperem, tak bych klidně do Nespressa šla. Opravdu výběr kávy mají pro mě dostatečný, kolem Vánoc bývají i různé speciály jako ochucené kávy, extra silné kávy apod. A díky testovací sadě, kterou jsme si objednali hned na začátku, jsem i mohla zjistit, co za kávu mi vyhovuje víc a z těch cca 22 druhů, které jsem vyzkoušela, kupujeme pravidelně cca 6 - 8 druhů. Našim vyhovuje, že mají i kapsle na lungo, protože přece jen klasické espresso má na ně málo vody Takže já rozhodně doporučuju a to objednávaní kapslí není nic šíleného. Před Vánocemi mívají poštovné zdarma a nebo když je člověk jednou za čas v Praze, tak stačí zajít do Pařížské, tam i ochotně poradí, člověk si tam může dát kávu, občas i malou snídani A hlavně člověk si už rovnou objedná nebo koupí třeba 10 krabiček a to prostě hned nevypije |
|
Back to top |
|
|
|