Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Fri 6.4.2007 11:08 Post subject: |
|
|
Grapefruita wrote: | Na diácích nám paní učitelka promítala čs. a sovětskou vlajku, měli jsme je popisovat a porovnávat.. |
"Naš krásnyj!"
Jinak Tornado, já jsem do školky moc nechodila, ptž jsem žila s rodiči od r. 87 do r. 90 v jiné zemi (táta tam pracoval jako geolog), takže jsem začala chodit do školy tam a po sametovce jsme se museli vrátit To se mi právě nelíbilo, páč tam jsem měla hodně kamarádů (Čechů a Slováků), a tady, ptž jsem odtud odjela jako čtyřletá, jsem se tu s nikým nestihla dát dohromady a jaksi nezapadala...ale v pohodě, naopak mi lichotí, žes mě považovala za mladší
Ten obchodní dům, co sem dala Theuska, jsem si taky prošla, úplně mě zarazilo, že si některý ty věci taky pamatuju...třeba ty čokoládičky s Šípkovou Růženkou a jinýma pohádkama, vidím to, jako by to bylo včera...ještě si přesně pamatuju, jak chutnaly...cítím nostalgii
a greenwood souhlasím, osmdesátky v Lucerna Music Baru jsou super, sice jsem tam byla jen jednou, ale půjdu tam určitě zas |
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Fri 6.4.2007 11:16 Post subject: |
|
|
Jo tak ja jsem se na samem zacatku 80tych let narodila a horko tezko si pamatuju tu druhou polovinu ale elastaky jsem mela taky, leskly cerny a ruzovy, jako ta zenska na te fotce tady v tom tematu..
V 89 jsem chodila tusim do treti tridy. A byla jsem strasne nastvana, ze ucitelce uz nesmim rikat "sousko", pac to z te pusy vyletelo hned, ale "pancelko" _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 6.4.2007 11:16 Post subject: |
|
|
ty jo z tech potravin si pamatuju ten jogurt v tom plastu - dycky byla nahore a na vicku usazena vyborna smetana a dal jsem to nechtela jist .....a taky ten polarkovej snih a granko ale nevidela jsem tam lednacky
kdo nemel potitka byl out a predtim taky kdo nemel cecka byl totalne out |
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Fri 6.4.2007 11:21 Post subject: |
|
|
Já jsem céček měla málo a hrozně mě to štvalo...pamatuju si na ty kšefty, které s nimi dělal v první třídě hlavní "boss" To bylo v roce 90, na jaře, tj. už tady. Mezi těmi potravinami mně chyběly pribináčky, takové ty v bílých vaničkách, ty si sakra pamatuju A naštval mě čisticí prostředek na vany Zuzka (nemohli mu vymyslet nějaký jiný jméno? ) |
|
ephelides *louloute*
|
Posted: Fri 6.4.2007 11:40 Post subject: |
|
|
no hlavne byl king ten kdo si udelal doma s cecek zaves misto dveri a pak samozrejme ten kdo mel svitivej paragraf |
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Fri 6.4.2007 11:51 Post subject: |
|
|
ja miluju hudbu z 80.let,mam k ni nejaky hodne vrely vztah a rozhodne se mi libi vic nez dnesni hudba..jiny vztah k tomu bohuzel nemam.. |
|