View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Thu 5.4.2007 16:03 Post subject: |
|
|
Jana, přesně, jednou se nám budou naši děti/vnoučata smát, co jsme nosili a uctívali teď |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Thu 5.4.2007 17:10 Post subject: |
|
|
Grape ja sem mimo...tak to je v poho...schovej si ten bicik, prosim te
mela sem dojem, ze si tam psala, ze si sla do skolky...z cehoz sem vydedukovala (mylne), ze je ti tak 20,21...to nic...
no jinak souhlasim...tedka se nam to zda vsechno priserny, ale kdo tenkrat nemel aspon potitko, tak byl totalne "out" ...i tedka sou trendy...a nektere se nam libi, jine ne...
...nevim proc...ale prave se mi vybavil R. Hrusinsky nejmladsi pejici hlasem M.Davida |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Thu 5.4.2007 18:09 Post subject: |
|
|
Grapefruita wrote: | do 1. třídy jsem šla ve školním roce 89/90, takže to bylo jen půlrok. |
Tak to jsme stejný ročník Tzv. pokusný. Po nás se to vždycky všechno lámalo.
Já si z toho půlroku pamatuju docela dost V říjnu jsme měli ve škole nástěnku s Aurorou. Na diácích nám paní učitelka promítala čs. a sovětskou vlajku, měli jsme je popisovat a porovnávat. Pak jsme taky dostali za úkol donést do školy všechno, co nějak souviselo se SSSR. Takže jsem bráchovi prohlížela podvozky angličáků a sbírala ty s nápisem USSR, taky jsem měla nějakou knížku ruských pohádek. Každý jsme přinesli něco a pak to měli ve třídě ve skříňce za sklem. Včetně samovaru
Na revoluci si taky docela pamatuju. A taky jak se mi líbilo, že si můžu vybrat, jestli budu říkat "soudružko" nebo "paní" učitelko.
A taky si pamatuju, jak jsme se s děckama v šatně bavili, čí rodiče budou koho volit (hrozně letělo OF ), a jeden chlapeček prohlásil, že jeho rodiče budou rozhodně volit komunisty
Dokázala bych vám vyjmenovat spoustu věcí, co se mi líbí na všech možných dekádách. Na osmdesátkách mám ráda ale akorát netopýří rukávy a Hříšný tanec (což byl ale koneckonců film situovaný do let 60. )._________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 5.4.2007 18:25 Post subject: |
|
|
tak to jsem asi taky stejný ročník..
já mám 80´s ráda hlavně co se týče hudby, teda tý rockový..jinak spíš ne, ale každá doba má něco do sebe.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
waxeipahdeth kytky 8, konec
|
Posted: Thu 5.4.2007 18:25 Post subject: |
|
|
80´s nesnáším. Ten styl a hudba...brr. Strašně se mi to nelíbí, mrkváče, vycpaná ramena, velké přívěšky, obrovské trvalé...všechno mi to připadá přehnané a legrační. A hudba by nebyla tak špatná, kdyby se v ní taky neodrážel ten jak já říkám "srandovní" styl. Nejvtipnější je tehdejší "heavy metal" ( ) typu Bon Jovi, Europe a jim podobní. Ale líbí se mi z té doby třeba Cure Nejlepší jsou ale 80´s videoklipy, některý naprosto žeru, třeba Cyndi Lauper: Girls Just Want To Have Fun, Bangles: Walking Like An Egyptian nebo videa od Falca, Milli Vanilli, MC Hammera a tak |
|
Back to top |
|
|
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Thu 5.4.2007 18:28 Post subject: |
|
|
no ja mam rada 80´s hlavne v lucerna music baru tam je to fakt parada, ta hudba,to si clovek vylozene uziva, kdyz vidi videoklipy, kde michael jackson byl jeste cernoch
no,leginy nosim ted, ale snad to nevypada uplne jak v osmdesatkach a tehda (nebo spis na zacatku devadesatek) jsem mela lesky cerny leginy s hvezdickama, fakt super _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
kecka kytky 6, meta: 7850
|
Posted: Thu 5.4.2007 18:29 Post subject: |
|
|
tak jsem asi stejnej ročník. Zaboha jsem si nemohla zapamatovat, že už se neříká soudružko učitelko a pořád jsem tam tu soudružku cpala, dostala jsem černej puntík do notýsku za to |
|
Back to top |
|
|
Tornado_Lou kytky 6, meta: 8250
|
|
Back to top |
|
|
chewing_cow kytky 4, meta: 2350
|
Posted: Thu 5.4.2007 20:18 Post subject: |
|
|
Jo tak já sem taky ten ročník, kterýmu po půl roce v první třídě vysvětlili že odteď se neřiká soudružka učitelka ale paní učitelka a šmitec. A pamatuju si jak sem na sebe byla pyšná že sem to zvládla nejrychlejč ze třídy řikat paní učitelka: ) A štvalo mě že nám zrušili Jiskřičky.
Ale jinak mě nenapadá nic co by se mi na osmdesátkách líbilo. Přemejšlim přemejšlim a fakt nic... _________________ No moc nekoukejte. Chci zpátky olymp. |
|
Back to top |
|
|
*Theuska* Out of order
|
Posted: Thu 5.4.2007 20:24 Post subject: |
|
|
Když jsme byli někde v osmičce, tak nám naše třídní nabízela, jestli bysme nechtěli zase založit pionýrskej spolek . Ona je totiž ve straně a pořád nám to celý ty léta nutila . _________________ ***Člověk nikdy nesmí přestat snít.*** |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 5.4.2007 20:30 Post subject: |
|
|
Tož já jsem taky ten přelomový ročník, ale měla jsem to jednodušší, protože naše učitelka byla zarytá antikomunistka a kdyby jí někdo oslovil soudružko, tak by mu asi jednu vrazila (jinak ale byla hrozná, asi "díky" jejímu působení mám dodnes problémy se sebevědomím ) _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
Daimler The best damn thing your eyes have ever seen.
|
Posted: Thu 5.4.2007 20:32 Post subject: |
|
|
No asi jako plantážník (jirka), líbí se mi ta auta... _________________
Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu |
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Thu 5.4.2007 20:37 Post subject: |
|
|
me se hlavne libi ta hudba!!!! uplne vsechno z tech 80.let (aj z 90.) a obleceni bylo super _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Fri 6.4.2007 10:01 Post subject: |
|
|
60. a 70. roky boli fajn (aj keď som ich teda nezažila, ale myslím si, že boli fajn), ale 80.... no neviem... Tá móda, účesy a všetko dokopy mi príde hrozne uletené . A tiež hudba... hlavne tie inštrumentálne efekty _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
terka.23.k kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Fri 6.4.2007 10:09 Post subject: |
|
|
no prave, takove ulitle!!!! super proste _________________ hledám ticho co zastavím za chodu
za chodu ticha hledám svobodu
|
|
Back to top |
|
|
|