View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Thu 5.4.2007 7:30 Post subject: VELIKONOCE... |
|
|
...už jsou zase tu.
Jaký na ně máte názor v dnešní přefeminizované době? Necháte se mlátit, nebo se aktivně bráníte?
Slavíte ještě někdo velikonoce v původním významu, nebo je to pro vás jen otrava (pro dámy) a ožíračka (pro pány)? |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Thu 5.4.2007 7:39 Post subject: |
|
|
rodinku mam na chate
priatel bude na airsoftovom 2-dnovom vycviku
ja pojdem jazdit na trening
takze to vidim na striekanie hadicou v klube a nejaky ten cukor pre kone |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Thu 5.4.2007 7:43 Post subject: |
|
|
Jako malou mě to bavilo, teď si ani nevšimnu, že Velikonoce jsou. Nikdo mě "nemlátí", vajíčka nebarvím.. vlastně mám tady mazanec, který stejně nejím _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Thu 5.4.2007 7:52 Post subject: |
|
|
tak my si upečem mazanec..zmlátí mě táta, brácha a přítel a místo vajíček spíš kupujem čokoládu.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
corona kytky 2, meta: 450
|
Posted: Thu 5.4.2007 7:54 Post subject: |
|
|
Letos slavíme velikonoce jako vánoce:tzn. vánoční jídlo, dáme si dárek (ne jen sladkosti), pojedeme na výlet atd. |
|
Back to top |
|
|
Grapefruita believes in a perfect love
|
Posted: Thu 5.4.2007 7:57 Post subject: |
|
|
Nesnáším Velikonoce...kraslice, mlácení pomlázkou, velikonoční nádivku (fuuuj), co každý rok máma vyrábí...Jediné pozitivní na tom jsou ty dny volna, jinak se vždy snažím o Velikonocích někam uprchnout. Když jsem byla malá, chodívala k nám do baráku halda kluků ze sousedství, "šupali" mě pomlázkami, někdy to pěkně bolelo...ale já jsem většinou jen tak stála a nechala se, aby to bylo odbyté, ptž jsem nebyla mezi dětmi oblíbená a tak jsem se nechtěla nechat honit po domě, abych ztrácela čas. Od té doby plyne má nenávist k Velikonocům...i na ty haldy vajíček, kuřátek, kachňátek a zajíců jsem alergická. |
|
Back to top |
|
|
Rhiannon Mrs. Bunny
Joined: 02 Jan 2007 Posts: 10336 Location: Somewhere over the rainbow
|
Posted: Thu 5.4.2007 7:59 Post subject: |
|
|
Velikonoce mam rada. Upecu dva beranky, nabarvim vajicka, necham se radostne zmlatit, pripadne znasilnit, a pak sedim s berankem a vodkou u pohadek. Akoratze letos asi budeme brousit a lakovat parkety, pripadne vyklizet byt. Inu, doba je zla _________________ I don't want to be your other half, I believe that 1 and 1 make 2
|
|
Back to top |
|
|
Nikky kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:03 Post subject: |
|
|
..
Last edited by Nikky on Tue 27.5.2008 12:07; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:03 Post subject: |
|
|
Ja mam Velikonoce rada, hlavne tady, znamena to dvoutydenni prazdniny Manzel umi jeste od loni Hody hody doprovody, pomlazku nevim, kde sezene , ja jsem mu koupila sladkosti, rodicum se pry kupuje mamince kytka a tatinkovi sladkosti. Nijak to neprozivam, ale ani mi to nijak nevadi, stajne budeme pryc |
|
Back to top |
|
|
henessy to je vsetko
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:15 Post subject: |
|
|
Tak ja velku noc nejako neprezivam.Sice ideme vzdy ku rodine, tam nas obleju, vysibu, chlapom sa daju cokoladove vajicka,popripade peniaze a potom sa uz len vzdy susime _________________ mejk sam faking noiz
-----Memento-----
lesik:) |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:19 Post subject: |
|
|
my to už neslavíme, jako dítě jsem to měla ráda, ale ted ne ... akorát babička peče beránka a mazance. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
little_B ...malá bosorka...
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:21 Post subject: |
|
|
Tak ja by som bez Veľkej noci kľudne mohla existovať. Nemám tie sviatky moc rada . Tento rok pôjdeme s drahým do Budapešti k jeho rodine a už sa dopredu "teším" na kýbel studenej vody a poriadne vyšľahanie korbáčom ... _________________ Prax ukazuje, že žena vydrží ešte desaťkrát toľko vo chvíli, keď vyhlasuje, že už nevydrží. Niektoré typy aj dvadsaťkrát.
Je to dobré. Zachráni to mnohé vzťahy, ktoré stoja za to.
Je to zlé. Udržiava pri živote aj vzťahy, ktoré stoja za hovno už dávno.
|
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:22 Post subject: |
|
|
My velikonoce tak trochu víc slavíme. Vždycky se bavím jak jdou lidi z kostela a kluci je hned při vchodu oblejou. Ale teď mě napadlo, že brácha tento týden čistil bazén, tak nevím jestli mě tam nechce hodit _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
edit_no_90 kytky 4, meta: 4050
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:26 Post subject: |
|
|
metti - |
|
Back to top |
|
|
Lala kytky 2, meta: 450
|
Posted: Thu 5.4.2007 8:43 Post subject: |
|
|
Mně to přišlo vždy fajn nějak slavit, ať už tím, že když jsem byla malá a chodili na mě kluci či tím, že se teď setkáváme celá rodina u babičky. _________________ *Jen proto, že tě někdo nemiluje tak, jak bys chtěl, neznamená, že tě nemiluje jak nejvíc umí.* |
|
Back to top |
|
|
|