View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 8.6.2013 18:25 Post subject: |
|
|
tak barva vypada pekne, to jo.. ale ta aplikace me odradila, jak to bylo silene ridke a kapalo to a stekalo..:-/ jinak ty rukavice byly takovy cerny a material jak igelitovy pytel na odpadky, ale hrozne fakt uzke.. a kdyz jsem je natahovala, tak se ten matros natahoval a ztencoval a malem protrhl.. _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
lambretta kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Sat 8.6.2013 18:27 Post subject: |
|
|
tak to je mozna tim, ze ja jsem na tu tekutost zvykla tak mi to neprijde
a rukavice myslim ty stejne jak ty, tak nevim teda |
|
Back to top |
|
|
Ruth A. sort of mental masturbation
|
Posted: Sat 8.6.2013 19:32 Post subject: |
|
|
rukavice od barev vůbec nepoužívám, protože jsou mi katastrofálně velké všechny a nechce se mi věřit, že by někomu mohly být vůbec akorát... natož malé |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sat 8.6.2013 19:35 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 16.6.2013 22:33 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.10.2013 9:00 Post subject: |
|
|
Toto je nejlepší barva, co jsem kdy vyzkoušela - nestéká, neštípe, nesmrdí, barva krásná, zářivá a přirozená, snadno se aplikuje, nebarví kůži, vlasy jsou po ní krásně hebké a hladké... uvidíme, jak dlouho to vydrží, ale jestli je výdrž nízká, tak nevadí, stejně má 10 bodů z 10.... a taky je levná, balení stojí do 200kč, ale vydrží tak na čtyři pět použití (pro mé vlasy v délce jako na avataru)
http://www.schwarzkopf-professional.com/skp/com/en/home/products/colour/igora-expert-mousse.html |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Tue 8.10.2013 11:40 Post subject: |
|
|
ja jsem fakt spokojena s barvou od syosu, odstin byl pekny,celkem prirozeny, odpovidal krabicce. Vlasy to nevysusilo ani beznicilo. A kupodivu mam dokonce pocit,ze celkem dobre drzi... _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Tue 8.10.2013 11:42 Post subject: |
|
|
ja ted pouzivam preference v odstinu mango. nejsou totiz skoro zadny oranzovy zrzavy. a na hennu ted nemam cas. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
Bibi kytky 7, meta: 16650
|
Posted: Tue 8.10.2013 11:48 Post subject: |
|
|
jo, tu jsem jednou taky mela,Lenul, a byla tedy opravdu zariva _________________ chci být člověkem, který se mi nehnusí. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.10.2013 13:54 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
jollis kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Tue 8.10.2013 14:59 Post subject: |
|
|
Já v léte objevila tenhle odstín a jsem nadšená, společně se Silverem je z toho krásná přirozená blond
Něco takového
_________________ Jde jen o vypočítání kroku, o odhadnutí správné vzdálenosti, o změně vedoucí nohy a vypadat při tom dobře.
Klid, uvolni se – je snad něco jednoduššího? |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Tue 8.10.2013 15:11 Post subject: |
|
|
jollis to vypada dobre jaka je tva puvodni barva? _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
jollis kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Tue 8.10.2013 16:30 Post subject: |
|
|
Theres, ten obrázek je z netu, ale řekla bych, že je to dost podobné těm mým. Já pod tím měla blond melír, ale už ho nemám asi rok dodělávaný. Moje přírodní je taková hodně světle hnědá a právě na těch úplně odrostech u hlavy to má tendence chytnout lehounce do zrz, ale po umytí Silverem je to hned pryč a v kombinaci s ním je z toho právě taková krásná přirozená barva jako na krabičce. O něco světlejší než ta co máš na fotce _________________ Jde jen o vypočítání kroku, o odhadnutí správné vzdálenosti, o změně vedoucí nohy a vypadat při tom dobře.
Klid, uvolni se – je snad něco jednoduššího? |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 4.1.2015 11:41 Post subject: |
|
|
jollis, všechny castingy jsou super, měla jsem čokoládové a nějaké kaštanové a všechny fajn, kdybych někdy zas chtěla mít chemické barvy, tak vezmu právě tyhle přelivy.
Leňula: Khadi mi obarví krásnou zrz, fakt rudou, jen za 2 hodinky. To už si říkám, že jestli vyjde dobře i ta hnědá, tak se to od použití chemických skoro neliší.
ed. tak s černou Khadi jsem fakt skoro černá
Lush caca noir mi to zdaleka tak dobře neobarvil, ale je fakt, že jse to u lushe nezkoušela dvojfázově, a to je asi ten největší rozdl. Každopádně fajn... _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Leňula Feet planted firmly in the sky
|
Posted: Sun 4.1.2015 12:36 Post subject: |
|
|
Shrew, já už zase jedu docela dlouho hennu. Koupila jsem si sypkou v bodyart kvalitě, jedno barvení vyjde asi na 50 korun. Psala jsem to v tématu Henna. Ale jsem moc ráda, že ti taky vyhovuje. _________________ I will kill you so hard you will die to death!
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” |
|
Back to top |
|
|
|