|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Mon 2.9.2013 9:44 Post subject: |
|
|
Jo, Nikola je taky fajn. Thomas je primitiv...v tom teda rozhodně není sám.
Jinak mám averzi na Romanu, to se nedá poslouchat, hlavně ten její šílenej smích...navíc mě šokovalo, že jí je 32 let. Myslela jsem, že jí je tak 45. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.9.2013 9:45 Post subject: |
|
|
effy, no to se jí fakt "nepovedlo". Pak už mi jí i bylo líto, ale nemá chlastat, když pak neví co vyvádí. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 2.9.2013 9:46 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Effy young & beautiful
|
Posted: Mon 2.9.2013 9:50 Post subject: |
|
|
Franchise wrote: | effy, no to se jí fakt "nepovedlo". Pak už mi jí i bylo líto, ale nemá chlastat, když pak neví co vyvádí. |
Mně jí líto docela je, přece jenom tohle se fakt může stát každýmu, hodně chlastu je zlo. Neměla tolik pít, ale zase člověku to prostě ujede, stane se.
Spíš ta ostuda, stát se to v reality show. Ale tak, někdo si to před kamerou rozdá, někdo se zlije, padá a pak se počůrá
Každopádně ji stejně nemusím, už od HP, přijde mi falešná, takový ten typ, co to hraje na všechny strany, samý úsměv, kamarádka atd. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 2.9.2013 9:53 Post subject: |
|
|
čůrání jsem neviděla, asi si to najdu:)
njn, tam se stane ještě věcí, že nějaký čůrání po koberci.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
kika kytky 8, meta: 25650
|
Posted: Mon 2.9.2013 9:54 Post subject: |
|
|
Effy wrote: |
Každopádně ji stejně nemusím, už od HP, přijde mi falešná, takový ten typ, co to hraje na všechny strany, samý úsměv, kamarádka atd. |
hlavně jí asi nestačil HP, tak šla i sem
mě nevadí, ale jak se mi v HP i líbila, tak tady mi přijde jak normální tuctovka..nemůžu si pomoct..a vůbec mi ty lidi tam přijdou takový nijaký, neslaný nemastný..
ale koho nemůžu opravdu ani cejtit, jsou ti dva teplí bratři Thomas a Martin..to jsou opravdu vypatlanci..a hodně mě pobavilo, co píšou lidi v diskuzi na stránkách VV u Thomasova profilu..jak toho hodně dokázal, že byl v Americe a takový slinty..to opravdu někomu stačí ke štěstí hodně málo |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Mon 2.9.2013 10:06 Post subject: |
|
|
Ja jsem koukala na dva nejaky sestrihy na netu, protoze nemam TV a urcite v tom pokracovat nebudu. Zase se snazi vzkrisit neco, co uz je davno uplne shnily...
Vladkovi dosli penize nebo proc tam je znova? Dneska jsem cetla, ze tam jde i Zverina. _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Mon 2.9.2013 10:36 Post subject: |
|
|
prej už tam je..
ono to někde běží na netu onlajn? _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 2.9.2013 10:36 Post subject: |
|
|
_________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 2.9.2013 13:08 Post subject: |
|
|
Viděla jsem zatím pár minut, nenadchlo mě to nujak, ale za 1.nechápu proč z takovýho množství lidí, co tam chtěli být vybrali lidi, který už v reality byli?!
Za 2.nechápu, co tam dělá ELNINO.. _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Mon 2.9.2013 13:38 Post subject: |
|
|
skye, řekla bych, že účel byl ten, že když tam dosadí známý tváře, nejlépe ty kontroverzní, tak si zajistí větší sledovanost =) _________________
* Žena nepotřebuje toho, kdo nepotřebuje ji.** |
|
Back to top |
|
|
Skye kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Mon 2.9.2013 13:45 Post subject: |
|
|
to já vím, ale i tak mi to přijde uhozený, jako kdyby v Superstar soutěžili dokola ty samý lidi.. no jsem asi mimo _________________ a na nebi hvězdy svítí
jen aby nakonec přestaly hřát |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Mon 2.9.2013 18:40 Post subject: |
|
|
v rámci usínání jsem se podívala na poslední dva díly a to je teda mazec. buď psycho nebo iq tykve nebo kombinace obojího. nebo špatná konstalace, že jsem chytla díly, kde na sebe pořád řvou a hádaj se o kravinách. _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Crazy girl kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Tue 3.9.2013 16:14 Post subject: |
|
|
Thomas s Martinem jsou fakt neskutečný hovada nechápu, jak si lidi můžou takový voly vybírat |
|
Back to top |
|
|
hope Válenka Domácí
|
Posted: Tue 3.9.2013 17:16 Post subject: |
|
|
doufám, že půjde steroid večer.. a setře.. Romana je strašná, to se nedá (včera jsem chvilku koukla na tu zvěřinovu párty)..
Jako ta Mirka, ta se mi fakt líbí..je sexy..ta libačka se Zdenou byla docela rajcovní.. _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
|
|