|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
flambelle Servant
|
Posted: Wed 4.4.2007 16:28 Post subject: Heroes |
|
|
Další seriálové téma, teď už je snad počet aortích diváků topicohodný. :) V mezičase se můžem třeba hádat, která superchopnost je nejlepší (nebo tak něco:))
Pro ty, co neví o co jde
O čem to je:
Quote: | Děj se točí hlavně okolo několika běžných lidí, kteří na sobě začínají zjišťovat, že mají super schopnosti. Jako v každém správném seriálu jsou zdě hrdinové dobří a zlí. Hlavní zápletkou je hrozící nebezpečí zničení New Yorku atomovým výbuchem, kterému musí Hrdinové zabránit. |
Trailer na první díl
Kdy:
Zatím bylo odvysíláno 18 dílů, momentálně je do 23.dubna přestávka. Dávají to vždy v pondělí večer.
Pár odkazů:
http://www.nbc.com/Heroes - oficiální stránka
http://heroeswiki.com/Main_Page
http://www.heroes-cz.com/ - české stránky
A pro ty, co ještě neviděli, tak parodie Heroes-Zeroes_________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
...he's slim...and a little bit foxy ...
|
|
Back to top |
|
|
Merykara point of no return
|
Posted: Wed 4.4.2007 16:41 Post subject: |
|
|
Mne se strasne libi sylar, ale posledni dobou mi z nej naskakuje husi kuze.
a mohinder hral v prvnim dile grey's anatomy.
ale co porad nechapu, to je niki. nejak mi nevim, jak to svoji "vyjimecnosti" mezi ostatni zapada
ach jo, uz se na to tesim. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
Could it be that you and me are the lucky ones? |
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 4.4.2007 16:48 Post subject: |
|
|
Niki taky nějak nepobírám.
Ale nechápu, jak se ti může líbit ten slizák Sylar
Mně se líbí všichni ostatní, hlavně Nathan, Mohinder a Isaac. A Hiro je naprosto sladkej
Taky už se těším, akorát mám problém, že vždycky za ten týden úplně zapomenu, co se stalo.. a přes pauzu to zapomenu už úplně totálně.
A jakou schopnost byste chtěli? Já bych brala lítání (mohla bych si třeba vždycky zaletět na chvíli do Brna na návštěvu ), nebo neviditelnost, to se taky může hodit. Nebo to co měla ta holka, jak uměla všechny přesvědčit, ať udělají, co chce _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Wed 4.4.2007 16:50 Post subject: |
|
|
ja si zas (trochu opozdene, ale preci jen to sleduju jen v televizi) vsimla, ze Nathan hrál v Desperátkách. Musela jsem se bezet ujistit na imdb, protoze tam vypadal hrozne..no jak to rict korektne:)..., ze jsem ho moc nepoznala.
A asi neprekvapim, kdyz reknu ze bych sezrala Clauda. :)
Syler je výborný záporák, takové tiché zlo.
S Niki taky nevím (plus takové ty dohady, co by se stalo, kdyby se s ni setkal Peter). _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
...before I go I just wanna tell you, you were fantastic...absolutely fantastic ...
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.4.2007 16:53 Post subject: |
|
|
ja bych chtela schopnost sylara, ale abych kvuli tomu nemusela delat ty osklivy veci
nathan je uzasnej, to zase jo. ale sylar proste ma neco v sobe
a to se mi normalne libi albini _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.4.2007 16:54 Post subject: |
|
|
kdo je claude? sakra, ta pauza uz je fakt dlouha
nathan hral toho pravnika gabi, ale mne se tam libil taky. nicmene mi to taky nedocvaklo. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Wed 4.4.2007 16:57 Post subject: |
|
|
přeci invisible man
tady syler vypadá fakt dobře, (nicméně fandit budu peterovi pochopitelně :)) _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
|
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:00 Post subject: |
|
|
jinak bych chtěla číst myšlenky, nebo mít přesvědčovací Hlas (fuj, jsem hnusná :)) _________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:00 Post subject: |
|
|
aha. tak to me invisible man nechava pomerne klidnou.
doufam, ze peter skonci dobre, mela jsem z toho docela nervy. _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
Lenore ___________________
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:01 Post subject: |
|
|
Já si nemůžu pomoct, ale mně Sylar připadá jak mentálně postiženej
Ale Claude je taky dobrej. _________________ queerer than we can suppose |
|
Back to top |
|
|
lisette kytky 3, meta: 1750
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:18 Post subject: |
|
|
Videla som zopár častí, ale veľmi ma to neoslovilo...Neviem či to bolo tým, že to bolo po maďarsky alebo čo
Páči sa mi ten chlapík čo hral v DH
To je vonku zatiaľ len 1. séria? |
|
Back to top |
|
|
mexxie kytky 5, meta: 5250
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:31 Post subject: |
|
|
Z toho traileru mi běhá mráz po zádech
Musím někomu říct, aby mi to stáhnul. Akorát to už se pak ale nebudu vůbec učit
Říkám si ale, co je to divného s českýma tv. Na Slovensku a v Polsku dávají PB, v Maďarsku Heroes, u nás se to nějak neřeší, zdá se. Losty třetí sérii prý budou dávat až na podzim... Manželky jsou taky opožděné. Aspoň že jsou seriály jako Grey´s Academy, to je taková pohodička, tam mi nevadí, že jsme o pár sérií pozadu Přitom v dnešním světě informačních technologií je to na pováženou. Neříkejte mi, že nesledujou trendy.
Místo pořádných nových seriálů dávají stopadesátou reprízu Jakea a tlusťocha, Jessicu Fletcherovou nepřestala Nova dávat snad od doby, co vysílá, a v odpoledních hodinách jsou samé osmdesátkové a raně devadesátkové seriály _________________ Když si člověk postaví dům, vždycky zpozoruje, že se při tom naučil něčemu, co měl rozhodně znát, než začal stavět. |
|
Back to top |
|
|
coup kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:36 Post subject: Re: Heroes |
|
|
flambelle wrote: | momentálně je do 23.dubna přestávka |
nejspíš si do té doby ohryžu všecky nehty. |
|
Back to top |
|
|
flambelle Servant
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:38 Post subject: |
|
|
Merykara wrote: | ja bych chtela schopnost sylara, ale abych kvuli tomu nemusela delat ty osklivy veci :mrgreen: |
Tak Peter ne? :) I když u něho hrozí zas to jisté nebezpečí :).
lisette > no jo, první a ještě ne celá
btw. zvěsti o tom, že by 2.serie měla být s (úplně?) novými heroes se mi moc nelíbí :(
ad tv - já si právě, když začali vysílat Lost, DH, GA, Invazi..., říkala, že se to s nimi pomalu lepší (aspoň trochu)_________________ All work and no play makes Jack a dull boy.
Last edited by flambelle on Wed 4.4.2007 17:40; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Wed 4.4.2007 17:38 Post subject: |
|
|
jestli pojedu, tak bych ti to mexxie mohla dovezt. a grey's anatomy mam celou, do nejposlednejsiho dilu
heroes me ted fakt bavi mnohem vic nez lost a DH uz ani nevim, jestli jde _________________ Every now and then the stars align, boy and girl meet by the great design.
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Řečičky, názory, etc. |
All times are GMT + 1 Hour Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 Next
|
Page 1 of 11
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|