sfera.pravy.net Forum Index
sfera.pravy.net
Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
RÁNO=)
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc.
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Terez1990
kytky 6, meta: 8650
kytky 6, meta: 8650

PostPosted: Fri 30.3.2007 15:01    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? budík mám nastavený na 6:10, teď, když už je světlo mi to až tak nevadí, ale nenávidím vstávání v zimě! o víkendu nebo když je volno vstávám kolem osmé
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? musím se přizpůsobit
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) já bych to možná i stíhala, ale nějak na to nemám po ránu náladu
4. cvičíte ráno? jasně (asi tak 3minuty Laughing Laughing )
5. snídáte? (co? Laughing ).. ve velké většině případů ano! většinou nějaký tvaroh s músli nebo s pečivem
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) pro mě to není ztrácení času a čaj si vařím pravidelně .. někdy ho ale nestihnu vypít Laughing
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) moje ráno není hektické skoro nikdy. vstávám tak, abych měla na všechno čas, takže si stihnu ještě prolistovat ty noviny, v pohodě si jít do suterénu pro pití atd, atd.
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad taťka vstává ještě dřív než já, takže s tím se většinou stihnu jen pozdravit a mamka teď, co jezdí na chemoterapie a různě po doktorech většinou vstává stejně, takže tak nějak pobíháme po domě obě .. ale nějak zvlášť mi to nevadí .. no a brácha ten většinou ještě spí a nebo je v Brně na privátu.
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing ráno se uvidí Smile
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing
rituál nevím, asi snídaně + noviny .. Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website  
mamba
Alexithymia

PostPosted: Tue 3.4.2007 11:47    Post subject: ed Reply with quote

edit
Back to top
View user's profile Send private message  
Nicky...
kytky 5, meta: 7050
kytky 5, meta: 7050

PostPosted: Tue 3.4.2007 20:12    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? Podle toho na kolik mám školu. Když na 9 (2x týdně), tak vstávám v půlosmé, když na 11, tak v půl desété, když na sedm tak před šestou. Vstávání mi velké problémy nedělá, často se vzbudím už před budíkem. Jenom na tu sedmou je to horší.
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?Přizpůsobuju se škole, i když ráno mám jenom přednášky nebo cvika, na která chodit nemusím. Ale jsem poctivka.Mr. Green
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=)Ráno se nesprchuju.
4. cvičíte ráno?Nikdy.
5. snídáte? (co? Laughing )..Bez snídaně bych z bytu nevylezla. Snídám vločky a musli s mlékem, občas jogurt. Když jsem doma, tak si sem tam dám nějaké sladké pečivo.
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)Vždycky si uvařím čaj a v klídku si ho vypiju.
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)Vstávám tak, abych nemusela spěchat. Snídám v klidu (asi 15 minut), u toho si stihnu ještě něco přečíst.
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad Doma se nepotkávám s nikým, tady na privátě občas se spolubydlící. Jestli mě vytáčí záleží na tom, jak jsem se vyspala. Laughing
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing Většinou si chystám oblečení i kabelku. Nechci tím ráno ztrácet čas.
Ráno si zpříjemňuju čtením poznámek do školy.Mr. Green
Back to top
amorcillo
...Impossible is nothing...
kytky 5, meta: 6150

PostPosted: Tue 3.4.2007 20:35    Post subject: Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?
vstávám 3x týdně 5:45 a jinak něco po šesté...jak kdy, o víkendu kolem 8, někdy je to problém, ale už jsme si dá se říct zvykla
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? nevstávám kdy chci
3. stačíte se ráno i osprchovat?
nikdy nestíhám
4. cvičíte ráno?
ne, nestíhám a je mě líto o ten čas vstávat dřív Wink
5. snídáte? (co? Laughing )..
vždycky! já bych bez snídaně nemohla existovat Very Happy ...většinou rohlík s něčím...Smile
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)
vždy něco teplého, ale na 99,9% čaj - taky běz něj ani ránu ráno:-)
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)
snažím se vstávat tak, abych vše stihla:-)...ale někdy je to hektičtější, ale vždycky se maluju a jím i kdybych nestíhala Wink
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy?
ráno s epotkávám jen s mámou, někdy s tátou, ale to ej většinou jen pozdrav...něbo se občas rozespale někde mezi kuchyní a koupelnou srazíme Laughing
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí ?
jj! snažím se vždycky si co nejvíc nachystat večer, když to nestihnu,m je to ráno boj...
myslím že ne

Nejkrásnější vzpomínky jsou ty, při kterých zjistíš, že se usmíváš...
Back to top
kkaaa
kytky 1, meta: 250
kytky 1, meta: 250

PostPosted: Tue 3.4.2007 20:44    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? 5:20
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? podle vlaku
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) vůbec
4. cvičíte ráno?vůbec
5. snídáte? (co? Laughing ).. vůbec
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) vůbec nic
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) obléct, umýt si zuby, jít na zachjod a čau
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad nikoho
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing [b]na ráno

10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing [/b]ee
Back to top
Jullietta
kytky 4, meta: 2150
kytky 4, meta: 2150

PostPosted: Wed 4.4.2007 6:50    Post subject: Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? Ve všední dny vstávám podle rozvrhu. Od pondělí do pátku mezi 6 h až 8:30. A v sobotu a v neděli kvůli brigádě vstávám pravidelně už ve 4 hod.
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? Musím se přizpůsobit.
3. stačíte se ráno i osprchovat?Každé ráno se sprchuji. Bez toho bych nemohla začít den.
4. cvičíte ráno? Necvičím nikdy Embarassed
5. snídáte? (co? ).. Snídám každé ráno. Obvykle jogurt a nějaký crossaint a ovoce nebo ciabettu s nějakou pomazánkou.
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) Vždy si uvařím bílou kávu.
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) Vstávám tak o 15 minut dřív, abych si v klidu vypila kávičku. Nemaluju se. A obléknu se rychle.
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? S nikým se nepotkávám. Rodiče už jsou v práci a tak se doma potkám jen s pejskem.
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne, nebo to necháte vše až ráno se uvidí. Rozmýšlím se až ráno.
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Pití kávy.
Cavendish
mňau

PostPosted: Sun 8.4.2007 23:47    Post subject: Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? v pondělí v 6:00, pak celý týden v 6:45, v sobotu kdy chci a v neděli v 8:35
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? bohužel přizpůsobit
3. stačíte se ráno i osprchovat? nesprchuju se ráno
4. cvičíte ráno? cože??!
5. snídáte? (co? ).. bez snídaně si den nedokážu představit. Snídám v klidu, to si radši přivstanu. pečivo se sýrem, salámem, toasty, vajíčka, párky, mám ráda vydatnou snídani.
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) vždycky si dám v klidu čajíček
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) Na všechno potřebuju čas, raději vstanu dřív a ráno nikam nespěchám, všechno dělám svým hlemýždím tempem
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? většinou se nepotkávám
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne, nebo to necháte vše až ráno se uvidí. Někdy ano, lépe se mi pak usíná
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? pomalá snídaně nebo příjemná hudba
Dej mi ruku, povedu tě, pak se vystřídáme.
Back to top
josie
Chcem sa smiať navždy!
kytky 6, meta: 9050

PostPosted: Mon 9.4.2007 18:18    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?vstavam bud o 5 alebo o pol 6..ak nejdem do sprchy tak o 10-15min neskor... cez vikend zalezi, kedy idem spat Cool
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? cez vikend ma nastastie rodicia nebudia, takze to kedy chcem..ale samozrejme cez tyzden kvoli skole musim vstavat
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) ano sprchujem sa, ak som si vecer predtym nesla umyt vlasy
4. cvičíte ráno? to urcite Laughing
5. snídáte? (co? Laughing ).. jasne, vacsinou chocapic ale nieco podobne
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)dam si vodu
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) ja to mam presne zorganizovane, mam presne urceny cas na ranajky, obliekanie, malovanie..viem kolko mi co trva, takze si viem povedat, kedy sa musim viac ponahlat alebo mozem byt taka kludnejsia
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad ked odchadzam, tak oni este spia, takze sa nestretavam...ale ak sa nahodou stane, ze musim ranajkovat s niekym inym, alebo sa s niekym stretnem v kupelni, tak som podrazdena....vyhovuje mi, ze som tam sama, uz som na to zvyknuta, ze mam pre seba cely dom
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing veci do skoly mam nachystane vopred (sice uz zopar tyzdnov nemam ziadne ucebnice a zosity doma..vsetko mam v skole v skrinke Laughing ) oblecenie si nechystam
musim sa naranajkovat
Back to top
i.f.f
kytky 1, meta: 175
kytky 1, meta: 175

PostPosted: Mon 9.4.2007 19:21    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

Lillian wrote:

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? během týdne vstávám v 5:45, o víkendu v 8, vstávání mi problém nedělá...
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? během týdne se "přizpůsobuji" škole, takže vstát musím a o víkendu vstávám kdy chci, ale stejně se vzbudím brzy:)
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) málokdy, ale vlasy si ráno umýt stihnu Laughing
4. cvičíte ráno? ne, jestli se nepočítá chaotické běhání po schodech, pže většinou něco v pokoji zapomenu a stokrát se pro něco vracím Laughing
5. snídáte? (co? Laughing )..ano, vždy...bez snídaně bych nefungovala, snídám nejčastěji ovesné vločky s tvarohem a čerstvým ovocem + ovocný čaj (kafe)
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) vařím si čaj, za ztrátu času to ale nepočítám Wink
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) hektický ani ne, ale času moc nemám. ale ráno stihnu skouknout telku a doučit se do školy Cool
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad jj, potkávám ostatní členy rodiny a "ucpávají" mi koupelnu Laughing ale komunikace je docela bez problémů
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing ráno se uvidí Laughing nachystám si akorát učebnice do školy (většinou), zbytek počká na ráno
10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing spíše ne...snídaně v poklidu a zavčas vypadnout z domu, abych nemusela dobíhat bus Laughing
Back to top
Piranha
kytky 2, meta: 600
kytky 2, meta: 600

PostPosted: Wed 18.4.2007 13:59    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? v tydnu vstavam v 6:50 o vikendu kolem 8:30
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? musim se prizpusobovat
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) ne to nestiham a driv se kvuli sprse vstavat nechce
4. cvičíte ráno? vubec
5. snídáte? (co? Laughing ).. opeceny toastak s marmeladou nebo syrem nebo cornflakes s mlikem
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)vetsinou vodu,ale nekdy mam cas i na caj
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) rychle pripravit sebe abych mohla v klidu prichystat deti
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazysetkavam se s celou hostfamily u snidane,musela jsem si zvyknout protoze jsem mela rada po ranu svuj klidek,ted to delam tak ze si narizuju budik driv a zustavam tak 10min. v posteli abych se v klidu rozkoukala
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool nechavam to na rano,ale kdyz chodim v utery rano do skoly vetsinou si tasku pripravim vecer,abych neco nezapomnela
zustat lezet 10min v posteli a v klidecku se rozkoukat
Back to top
Bea
kytky 1, meta: 300
kytky 1, meta: 300

PostPosted: Mon 23.4.2007 22:12    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli?
Arrow tak v rozpati 8:30-9:30
2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat?
Arrow nemusim sa prisposobovat , pracu mam az popoludni
3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=)
Arrow rannu sprsku hodim vzdy
4. cvičíte ráno?
Arrow nie
5. snídáte? (co? Laughing )..
Arrow po prebudeni prvy smer ladnicka
6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=)
Arrow ked si neplanujem ziadne stretko v meste a mam cas tak si spravim kapucino (zn.malokedy)
7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=)
Arrow ono je to tak 50/50
8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad
Arrow vacsinou nerada komunikujem hned zrana, potrebujem sa dostat do svojho tempa a vtedy nechcem aby ma niekto "brzdil" inymi otazkami a poziadavkami, pozdravim len kocku, pustim musiku a rboim si po svojom , inak som zrana vacsinou doma sama, nastastie:)
9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing
Arrow bolo by to celkom rpijemne rano vstat a mat vsetko nachystane ale bohuzial sen sa vymyka realite Laughing
Arrow myslim ze ani ne
Court
kytky 4, meta: 3350
kytky 4, meta: 3350

PostPosted: Mon 23.4.2007 22:19    Post subject: ed Reply with quote

edit
annysek
.

PostPosted: Mon 23.4.2007 22:25    Post subject: Reply with quote

court, chci tvoje rana Sad
Back to top
terrynka
kytky 7, meta: 13150
kytky 7, meta: 13150

PostPosted: Tue 24.4.2007 6:34    Post subject: Re: RÁNO=) Reply with quote

1. v kolik zhruba vstáváte? dělá vám ranní vstávání problém nebo jste si už zvykli? Arrow v 5 Rolling Eyes Dela mi to neskutecne potize, nemuzu se kolikrat vubec probrat Confused

2.vstáváte kdy chcete (flexibilní práce, škola) nebo se musíte přizpůsobovat? Arrow Vstavam kazdy den stejne do prace

3. stačíte se ráno i osprchovat? prý to krásně osvěží,já ale nikdy nestíhám=) Arrow Tak to bych musela vstavat ve 4 Laughing

4. cvičíte ráno? Arrow hmmm ve 3 Laughing

5. snídáte? (co? Laughing ).. Arrow az v praci, vetsinou chleba nebo musli

6. ztrácíte čas vařením čaje, kafe, nebo jen narychlo vypijete studenou vodu z kohoutku?=) Arrow caj si varim, ale az v praci

7. jsou vaše rána hektický, jako rychle se oblíct, namalovat, a vypadnout, nebo si radši přivstanete, vyvenčíte psa, kouknete na telku, přečtete noviny..připadně zkouknete board?=) Arrow spis hekticky, abych udelala to, co pises, musela bych fakt vstavat uz ve 3 Confused

8. potkáváte se ráno s dalšími členy domácnosti v kuchyni,koupelně nebo jste sami a máte klídek?případně vytáčí vás brzo ráno když s někým musítě komunikovat/odpovídat na dotazy? Evil or Very Mad Arrow jsem sama a jsem rada, pac jsem po ranu hodne neprijemna a protivna, takze bych nekomu jeste vynadala Laughing

9. jste typ co si večer všehcno nachystá,kabelku, věci, dokonce co si i oblíkne Shocked , nebo to necháte vše až ráno se uvidí Cool Laughing Arrow ne, vsechno nechavam na rano, na posledni chvili.

10. máte nějaký rituál co vám ráno zpříjemní,jak vždy radí v cosmo? Laughing Arrow tak to nemam, bohuzel pritel spi, kdyz odchazim, takze zprijemnit rano mi nemuze nic Evil or Very Mad Ale pusu mu, i kdyz polospicimu, dam vzdycky Razz

Secteno a podtrzeno -> NENAVIDIM VSTAVANI!!!! Evil or Very Mad
Back to top
Příšera
kytky 3, meta: 1050
kytky 3, meta: 1050

PostPosted: Tue 24.4.2007 8:33    Post subject: ed Reply with quote

odmazano --che
Post new topic   Reply to topic    sfera.pravy.net Forum Index -> Řečičky, názory, etc. All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 6 of 8

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum