|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Fri 22.2.2013 12:20 Post subject: |
|
|
docela mě učarovala kosmetika cartrice (prý je to od firmy essence), máte někdo něco ozkoušené? Líbí se mi balení a pigmentace.
Zatím mám jen teda tvářenku a ta je fakt super, drží celý den, tak zkusím určitě další věci....
jinak essence je pro mě prostě odpad.....snad kromě podlaku a nadlaku na nehty - tam mi pak drží jak přibitý ten lak. Každopádně řasenky jsou strašné, stíny taky....rtěnka se mi rozplizla v obalu tak snad cartrice na tom bude líp |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Fri 22.2.2013 14:29 Post subject: |
|
|
co se tyce rtenek, tak na tom catice neni o moc lip. _________________ Lidé si brání ve štěstí, protože stále vidí minulost lepší, než byla, přítomnost horší, než je, a budoucnost jinou, než bude. |
|
Back to top |
|
|
Tevi. kytky 8, meta: 19650
|
Posted: Sat 23.2.2013 11:27 Post subject: |
|
|
Náhodou tahle řasenka mi přijde skvělá, dělá mi stejné řasy jako Magnum od Dermacolu .
|
|
jollis kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sat 23.2.2013 14:26 Post subject: |
|
|
Tu mám taky moc ráda a teď jsem přímo nadšená z téhle
Nejdřív jsem nadávala, ale jak se rozmalovala, tak je skvělá. A jejich stíny jsou taky fajn. _________________ Jde jen o vypočítání kroku, o odhadnutí správné vzdálenosti, o změně vedoucí nohy a vypadat při tom dobře.
Klid, uvolni se – je snad něco jednoduššího? |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 13.3.2013 13:30 Post subject: |
|
|
v rakusku som si kupila v drogerke no name trblietavu linku na oci a tiene b.pretty za par centov a spokojnost _________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
Flowing_ kytky 8, meta: 24650
|
Posted: Thu 28.3.2013 15:33 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | co se tyce rtenek, tak na tom catice neni o moc lip. |
Rtěnky Catrice a Essence se podle mě vůbec nedají srovnat. Essence jsou takový patlátka, který se hned setřou, ale Catrice mají uplně jinou konzistenci a dost drží._________________ . |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Tue 1.7.2014 21:58 Post subject: |
|
|
_________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Krása |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3 ... 12, 13, 14
|
Page 14 of 14
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|