View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smain kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Fri 15.4.2011 15:35 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
BadHans Nejstarší rebelka
|
Posted: Fri 15.4.2011 18:10 Post subject: |
|
|
Ne tak zcela, jenom jsem se rozhodl nahodit opět stránky a dát na ně videa, která jsem dělal pro kluky z iMotoru/autowebu, akorát v HD rozlišení, když už jsem to v něm stříhal...
Nějaké novinky snad budou, Meziplyn jako televizní pořad bohužel ne, alespoň zatím... _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
Pro lásku bych třeba zemřel... ale pro život jsem se narodil.
(melouny, pochopitelně) |
|
Back to top |
|
|
smain kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Fri 15.4.2011 19:01 Post subject: |
|
|
Tak je fajn, že bude alespoň něco. Před časem jsem koukal na stránky a přišlo mi škoda, že byly úplně zrušený.
A třeba to Kafe s Meziplynem byl moc dobrej nápad. Neplánuješ to oživit?
Mimochodem, už se konečně finišují poslední opravy Fiata (znovu opravená karoserie, generálka motoru a nová kola), tak kdybys chtěl někdy natočit malý starý autíčko... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 15.4.2011 20:49 Post subject: |
|
|
O Kafi přemejšlim, ale nejdřív musím přemejšlet, jak zaplatím hypo Takže jednám o tom, že bych Kafe dělal pro někoho komerčně. Uvidíme _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Tue 3.1.2012 14:22 Post subject: |
|
|
_________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 16.11.2012 22:13 Post subject: |
|
|
Oživuju dlouho chcíplé téma. Ven to ještě úplně pustit nemůžu, tak aspoň semka
Ovšem, asi to pochopí jen znalci, co tam dělá to staré hranaté ošklivé auto... _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Sat 24.11.2012 22:11 Post subject: |
|
|
Honzo, dvě věci není to trueno a fast back Jinak by to bylo dokonalé
BTW
_________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 25.11.2012 16:13 Post subject: |
|
|
Žralok pěknej.
Trueno fastback je v našich podmínkách sehnatelný jen velmi špatně (mrkačky se prodávaly o dost míň), byl jsem rád za tohle. Navíc, verze coupé je tužší a lehčí, než fastback... A nutno říct, že jsem se projel a zíral jsem - 25 let starý auto a přitom naprosto plně funkční, nevrzalo, neskřípalo, všechno fungovalo a jelo to nádherně... dokonce i jednou bokem jsem si troufnul, tak to bylo čitelný... Ani se nedivim, že se tyhle věci i v tomhle stáří prodávaj za 250 tisíc... _________________ I like pleasure spiked with pain and music is my aeroplane
|
Back to top |
|
|
jirka ...
|
Posted: Mon 26.11.2012 6:09 Post subject: |
|
|
Tak já jsem hlavně zblbý z Initial D....Ale tak což o to, taky bych se tim rád projel. _________________ [i]štestí je dar
] |
|
Back to top |
|
|
spooon kytky 3, meta: 1350
|
Posted: Thu 6.12.2012 1:07 Post subject: |
|
|
že já tady nesonduju častěji
To je krásné setkání...zavzpomínal sem si na Sprinter Trueno, bohužel jen z Gran Turisma, ale i tak to je pěkná vzpomínka. Na co se můžem s touto dvojkou v nejbližší době těšit? _________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist."
Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|