|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hope Válenka Domácí
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:08 Post subject: |
|
|
bílé _________________ Všechno jde když se chce? Dokud nemusí chtít taky někdo další... |
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:12 Post subject: |
|
|
určitě pruhatý.jsou správně "praštěný"...takový správný |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:12 Post subject: |
|
|
Lucrez, to já právě souhlasím s tím kombinováním. Balerín taky moc nemám - černé, tmavě zelené a teď ty vanilkové nové... Já z těch námořnických mám strach, nebudu k tomu umět nic nosit, kromě bílýho neho černýho trika ... ale mám k nim kabelku (já jsem zapomněla ), bílo-modrou pruhatou z Řecka z Accessorize, ale je pidi maličká jen na večer, do práce určitě ne
Theresa, no já mám taky pocit, že ty růžové se ke mně chodí nejvíc (a tady v obchodě jsem si zkoušela tmavě modré a k džínám vypadaly naprosto super), jenže ona je to fakt růžová nejrůžovější (ještě tmavší než na fotce). Ale teď jsem si uvědomila, že na mé prouhaté tašce je růžová stužka (ale je dost jinak růžová)
Po dnešku skončím uričtě jako snob co se zajímá jen o hadry v jak na vás působí, je mi to jasný _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Janeira .
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:14 Post subject: |
|
|
líbí se mi druhé _________________ We can be heroes just for one day. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:15 Post subject: |
|
|
Koogi, já tě naprosto chápu
ale stejně jsem pro prouhatý ... co budeš nosit k těm růžovejm? podle mě je to stejný problém, ne? _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:15 Post subject: |
|
|
no prave, ja vetsinou to, k cemu nemam aspon par hadriku, si nekupuju. Pak to nenosim protoze k tomu nic nemam
ja jsem si zkousela cerne, jak mas ty bile, podle me jsou naprosto super.
Ale rozhodnout se musis ty, no |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:17 Post subject: |
|
|
ty máš teda tuhle tašku?
jestli ano tak je to jasná volba,navíc to vidím úplně na léto,prostě super.nějaký světlý modýlek,pruhované tílko,sluneční brýle ve vlasech,sluníčko někde u moře a nebo v centru Prahy... _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot. |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Gilthoniel Dancing in the moonlight
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:23 Post subject: |
|
|
Bobi me se ty bile libi nejvic, prvni maji pekny tvar, ale nelibi se mi ta barva, a ty pruhovane jsou dost hrozne _________________ Victim is another name for lover.
Mé srdce děsící se prázdna, vánice
sní o minulosti a o příznivém klima!
Vrak slunce utonul v své krvi, která dýmá.
Ty ve mě zůstáváš jak zlatá monstrance!
(Baudelaire) |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:26 Post subject: |
|
|
Theresa wrote: | ty bile jsou krasne ja osobne bych je brala,ale myslim,ze mas takovy sportovnejsi lacostky ve zlute ne?! V tom pripade bych je nebrala pripadaji me hodne podobne stylem a nevynikli by.
Ty namornicke. Myslim si,ze to je zorvna ted takovy hit,ktery zase prejde.Takze si myslim,ze se vyplati koupit namornicky nekde levnejsi.
No a ty prvni. Ty bych asi brala.Mam z nich takovy pohodlny dojem a myslim si,ze se hodi k vice vecem nez treba ty prouzkate.
Takze ja bych se rozhodovala mezi prvnimi a poslednimi s ohledem na ty zluty viz vyse.. |
tenhle příspěvek jsem původně přehlídla to je jakobych to psala já tak já nevim, to je fakt tak těžký...když problém je v tom, že se mi nejvíc líbí nějaký (ty růžový), ale bojím se barvy. Bílých se bojim, že budou takový nemocenský. A námořnických, že k nim nic nemám (jen teda tu kabelku - ale jinou než s tím banánem myslim , ta je úplně přesně k nim bílo-modrá pruhatá...ale na tu kabelku si můžu koupit třeba růžovou brož a pak půjde hned i k růžovým). Navíc ty boty byly dárek od přítele _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
Lucrezia kytky 5, meta: 7050
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:26 Post subject: |
|
|
mno, me pripada, ze ta taska se k tem botam taky moc nehodi. Nebo ason ja bych si ji k tomu nevzala. Prijde mi to preplacany. |
|
Back to top |
|
|
Man of the world caballero
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:27 Post subject: |
|
|
já lae nemyslel tu tašku a ještě pruhované tričko,to by bylo moc pruhů a tlouklo by se to.
myslel jsem to jako zvlášť,tričko bez tašky jen s těmi botami.
Navíc díky té barevné mašličce na botech můžeš přidat barvičky(zapomněl jsem na to jak vypadají).Ta taška by asi moc nešla,to máš pravdu
stejně tě budu přemlouvat,hlavně ne ty bílé,to už spíš ty oranžové _________________ Miluj hluboce a vasnive. Muzes se pritom zranit, ale je to jediny zpusob,jak zit svuj zivot.
Last edited by Man of the world on Fri 30.3.2007 20:30; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
BaBetka není svatá, je jen žena
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:28 Post subject: |
|
|
Jednoznačně první, jsou rozkošné!
bílé jsou hrozivé, působí na mě strašně lacině
pruhované fajn, ale.. taky se mi nelíbí řasení, má je hromada lidí a jakožto módní záležitost jdou koupit někde v Deichmannovi za pár korun a pramalého rozdílu
jinak k té Warholovské tašce nic námořnického určitě ne |
|
Back to top |
|
|
Aduška zjisti, kdo jsi, a tím se staň.
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:29 Post subject: |
|
|
Samozřejmě ty bílý. Jsou hezký, jednoduchý, dobře nositelný a kombinovatelný s oblečením. Ty ostatní mi přijdou nevkusné. _________________ Srdce lidské má příliš mnoho snů, než aby mohlo být šťastno. |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Fri 30.3.2007 20:29 Post subject: |
|
|
souhlasím, že ty bílý fakt NE! _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Móda |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 3 of 9
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|