View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Thu 13.9.2012 14:46 Post subject: |
|
|
Tak ja pracuji v budove, kde open space je.
Ale nas je ve firme celkem 16 lidi, takze to je pohodicka, mame mista rozdelena na dve oddeleni, mezi kterymi je zasedacka, jedno jsou ucetni a druhy jsou projektovi manazeri..
sef ma svoji kancelar a ja sedim taky mimo.
U holek ucetnich je obcas rusno, ze si moje kolegyne office manazerka, ktera s nimi sedi, stezuje, ze ji to rusi, ale vedle u PM se maka a maximalne nekdo zvedne telefon, ale nikdo nehulaka, takze se nerusi a kdyz si chteji zavolat mimo, tak si vezmou mobil a jdou do nektere ze zasedacek..
celkove v nasi firme mi to prijde v pohode, ale chapu, ze v prostredi, kde je napr x desitek lidi v jednom prostoru to asi neni uplne v pohode... _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
Erin kytky 4, meta: 2550
|
Posted: Thu 13.9.2012 14:50 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________
|
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:17 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:26 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
** every action you take is a vote for the type of person you wish to become.
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:29 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:32 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ * Peace * Authenticity *Gratitude * Nonviolence * Honesty * Kindfulness *
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:37 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:44 Post subject: |
|
|
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:46 Post subject: |
|
|
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:47 Post subject: |
|
|
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Thu 13.9.2012 21:47 Post subject: |
|
|
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Leni.ce kytky 8, meta: 24650
|
|
Back to top |
|
|
Laura kytky 7, meta: 13650
|
Posted: Thu 13.9.2012 22:35 Post subject: |
|
|
Člověku, já si myslím, že ty bys ses imho dobře uchytila a cítila opravdu líp v jiném odvětví, ke kterému asi směřuješ. tak ti přeju ať ti to vyjde (a bez finančních krachů)
k tématu, v open space jsem nikdy nepracovala, vlastně občas pracuju, ale to je takové velmi specifické, protože se jedná o 4 lidi, které navíc znám velmi důvěrně. každopádně mi to vůběc nevyhovuje, protože jsem zatím byla zvyklá na luxus soukromí. nedokážu se soustředit vůbec, když kousek ode mě někdo důrazně telefonuje a další dva lidi se dohadují. ale myslela jsem si, že je to o zvyku..tak ne no
na vzduch jsem strašně háklivá, to bych snášela ještě hůř furt všude otvírám okna a v létě nenápadně vypínám klimu. _________________ The only way out is through
Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't |
|
Back to top |
|
|
Člověk jsem duhová víla
|
Posted: Fri 14.9.2012 7:16 Post subject: |
|
|
make peace, be kind.
|
|
Back to top |
|
|
Siddalae kytky 6, meta: 8250
|
Posted: Fri 14.9.2012 8:10 Post subject: |
|
|
už dle něčeho před tím, mně napadlo, že Leni.ce dělá se zvířectvem s jakým a co?
Na call centru, kde sem pracovala sem měla za celý den vyhučenou hlavu z okolních lidí a moc dobře mi to nedělalo. Protože prostě když slyším, jak žvaní někdo jiný nedokážu se moc dobře soustředit. Dobré byly směny do 22h kdy nás bylo už málo a byli jsme tak nějak rozprostřeni a nebylo to tam jak úlu.
Teď jsem v kanceláři sama. 1x za týden na pár hodin chodí kolegyně. Celkem mi to vyhovuje, protože mám alespoň klid na práci _________________ neměli na guláš přesto byli nejbohatší na zemi protože neznali závist jež blahobyt promění v mindráky |
|
Back to top |
|
|
|