|
sfera.pravy.net Přeji úspěšný rok 2025 pro všechny! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mykéna kytky 7, meta: 15150

|
Posted: Thu 16.9.2010 22:06 Post subject: |
|
|
autem - myslím tím, že jsem si vyzkoušela, že dokážu překonat docela velkou vzdálenost v kuse a vlastně mě to i baví... nechápu, čeho jsem se tak bála |
|
Back to top |
|
 |
lucyynka kytky 5, meta: 4350

|
Posted: Fri 17.9.2010 2:59 Post subject: |
|
|
dala jsem přednost vidině delšího spánku a odmítla sobotní akci  |
|
Back to top |
|
 |
Ivanka Quo vadis?

|
Posted: Fri 5.11.2010 20:49 Post subject: |
|
|
Ne tak dnes, jako spíš v předchozích týdnech a stačila k tomu jedna maličkost - pořídila jsem si diář. Nikdy bych nevěřila, jak se člověku srovná denní rytmus, když vidí černé na bílém, co kdy má a kde má být. Každý zápis do diáře pro mě má význam jakési nepsané smlouvy se mnou samou - znamená totiž, že danou věc neodřeknu a opravdu se jí zúčastním (typicky semináře). Dřív jsem měla tendence věci odkládat, přesunouvat nebo rušit. Teď už ne. Jak je věc v diáři, tak se stává závaznou.
Mám ze sebe velkou radost, snažím se, aby zrušených událostí bylo minimum, ideálně žádná - u každé si dělám fajfku nebo křížek a na konci týdne na to vždycky mrknu a řeknu si: No, Ivčo, tenhle týden dobrý, žádná zrušená škola, vstala jsi na osmou, jsi kabrňák! Ale příští týden půjdeš na obě němčiny, ne že zas jednu zatáhneš.
Diář dal mýmu životu řád, který mi chyběl. Jak něco není zapsané, jsem nervozní. _________________ „Můžeš mě odkopávat, křičet na mě a stejně je mi jasné, že ti chybím.“ |
|
Back to top |
|
 |
Skunkless kytky 4, meta: 2550

|
|
Back to top |
|
 |
synapse

Joined: 16 Jan 2007 Posts: 2695 Location: země Pána Koblih a jeho tupých voličů
|
Posted: Sat 26.3.2011 21:38 Post subject: |
|
|
dnes přímo o kilometr kupředu díky (dalšímu, již třetímu  ) školení dobrovolníků - tentokrát velmi unikátní kvůli místu školení  _________________ MIAOW! |
|
Back to top |
|
 |
Ester kytky 7, meta: 12150

|
Posted: Sun 27.3.2011 7:20 Post subject: |
|
|
dozvěděla jsem se něco ne moc hezkého o jednom člověku, ze kterého jsem vždycky měla mindrák kvůli jeho chování. už mi tak skvělý nepřijde a je super pocit vědět, že s někým takovým se srovnávat rozhodně nemusím  _________________ Jestli chcete něco, co jste nikdy neměli, musíte být ochotni udělat něco, co jste nikdy neudělali. |
|
Back to top |
|
 |
Askari Geronimo

|
Posted: Mon 25.4.2011 12:35 Post subject: |
|
|
Ze to, ze jsem uprimna k lidem a rikam jim vsechno od srdce, nebo nerikam to, co myslim ze by mohlo bolet pokud vylozene nemusim, neznamena, ze jsou takovi i ostatni. Nevim proc zjistim dulezite veci o zivote vzdycky az po tak moc letech. |
|
Back to top |
|
 |
Chanteau kytky 8, meta: 21650

|
|
Back to top |
|
 |
Leni.ce kytky 8, meta: 24650

|
Posted: Sun 26.8.2012 21:50 Post subject: |
|
|
čudlíkem na labuti  když jsem otočila doprava,tak jsme jeli nahoru a když jsem ho otočila do svislé polohy,tak zase dolů  |
|
Back to top |
|
 |
|
 |
sfera.pravy.net Forum Index
-> Hry |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Page 8 of 8
|
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|