|
sfera.pravy.net Krásné narozeniny, Byzzy! :)
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
greenwood seja feliz, menina
|
Posted: Tue 27.9.2011 13:54 Post subject: |
|
|
ja tyhle plisnovy syry vubec nejim, ale reblochon v tartiflette je super! _________________ "Valeu a pena? Tudo vale a pena se a alma não é pequena" ~ Fernando Pessoa, Mensagem, Mar Português
“It’s dark because you are trying too hard.
Lightly child, lightly. Learn to do everything lightly.
Yes, feel lightly even though you’re feeling deeply.
Just lightly let things happen and lightly cope with them."
|
|
Back to top |
|
|
lucuska kytky 4, meta: 2750
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 24.10.2011 20:46 Post subject: |
|
|
jake platkove syry kupujete? mne asi 90 % vadi, ze jsou obarvene
tak kupuju porad dokola jeden chedar, eidam (moravia, jediiny vynikajici) a leerdammer - kupujete ho? jaky mate nejradsi?
kdyztak hazejte i obrazky, ja nemam trpelivost, abych zkoumala x syru v chladicim boxu. obcas se na nejaky novy podivam, je obarveny a dal uz na to nemam nervy a beru ten co znam _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
shuki Open Your Eyes
|
Posted: Tue 31.7.2012 20:44 Post subject: |
|
|
Jak se dá jíst ovčí sýr? Dostali jsme ho a jen tak jsem lehce ochutnala a přijde mi to takový bez chuti. Napadlo mě tak do salátu si ho dát. _________________ I don't care what you think about me, James Blunt thinks I'm beautiful ^^ |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Sun 19.8.2012 21:48 Post subject: |
|
|
koogi, to slyším prvně "obarvené sýry". Jak to poznám? já mám nejradši krolewski z těch levnějších, nebo kupujeme takové velké balení v kaufu od Vian. Radši ani nechci vědět, co v tom je, ale jako sýr to chutná |
|
Back to top |
|
|
jollis kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Sun 19.8.2012 22:52 Post subject: |
|
|
Rage, je to napsané ve složení, zrovna ten Krolewski obarvený je, já mám teda ještě navíc averzi na vše polské
My kupujeme taky Leerdamer, ale je hrozně předražený Střídám ho s tímhle obyčejným. _________________ Jde jen o vypočítání kroku, o odhadnutí správné vzdálenosti, o změně vedoucí nohy a vypadat při tom dobře.
Klid, uvolni se – je snad něco jednoduššího? |
|
Back to top |
|
|
Fantagiro kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Mon 20.8.2012 10:40 Post subject: |
|
|
shuki wrote: | Jak se dá jíst ovčí sýr? Dostali jsme ho a jen tak jsem lehce ochutnala a přijde mi to takový bez chuti. Napadlo mě tak do salátu si ho dát. |
Ja ho jem posypany solou a cervenou paprikou s celozrnnym pecivom._________________ Asi to tak funguje aj pri rozchodoch. Že aj keď bolia a keď vlastne vôbec nič nie je doriešené, stačí, aby padlo slovné spojenie definitívny rozchod a z kruhového objazdu sa zrazu objaví cesta, po ktorej sa dá výjsť. Je jedno či štvornožky, alebo vzpriamene po dvoch. Je jedno, že ju človek chvíľu ignoruje a stále sa vozí dookola. Je tam. Tá cesta. Človek sa môže nastaviť na nové zajtrajšky, stopne blúdenie emócií v krvnom obehu, celé je to iné. Lepšie. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 20.8.2012 16:12 Post subject: |
|
|
no já jsem zas zapátrala na chemievjidle, dlouho jsem tam nebyla, a to jsem neměla dělat. půlka věcí, který kupuju má v sobě to šílený broukový barvivo. hnus. už abych měla smartphone a mohla si to stáhnout do mobilu a mít to pořád u sebe. sýry jsem hnedka projela. dobře dopadl hlavně ten, kterému se v krámě vyhýbám, protože mi přijde divné, že je tak levný
http://www.chemievjidle.cz/syr-holandskeho-typu/zlaty-syr-eidam-30 |
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Mon 20.8.2012 18:54 Post subject: |
|
|
Rage, co je broukovy barvivo? Ja znam z brouku asi jenom karmin |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Mon 20.8.2012 19:21 Post subject: |
|
|
jo, tak to ja taky! az pritelova maminka mi rekla, ze jen klame telem _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Mon 20.8.2012 20:04 Post subject: |
|
|
tak o karminu a brouckach pestovanejch na opunciich jsme dostali dlouhou prednasku na Lanzarote a v zivote by me nenapadlo, ze je to zdravi skodlivy
navic je to strasne drahy a dava se to i do rtenek a pod
a k tomu syru, jestli on nebude levnej protoze ho lidi nechtej, ze je z Polska tim nic proti polakum, ale znam dost lidi, co necte slozeni, ale vidi Polsko a hned to odklada |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Thu 23.8.2012 20:43 Post subject: |
|
|
já kupuju sýr jen na váhu v Kaas met Smaak nebo ve WF _________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
Jullietta kytky 4, meta: 2150
|
Posted: Sat 8.9.2012 11:02 Post subject: |
|
|
Také mám moc ráda Kaas met Smaak. Nejraději chodím na Chodov.
Miluju jejich kozí sýr (typ přezrálý), pak sýr se zahradními bylinkami, s bio pestem nebo s olivami a rajčaty. Mají tam také skvělé klobásky a omáčky k sýrům _________________ Nemůžu zapomenout ..... |
|
Back to top |
|
|
anika kytky 4, meta: 3750
Joined: 06 Jan 2007 Posts: 3658 Location: mezi nebem a zemí
|
Posted: Sun 4.11.2012 18:34 Post subject: |
|
|
teď jsem si koupila v Globusu tento sýr - Portýr (hodně blbý překlad ). Irský sýr s černým pivem a je dobrý. Nahořklý po chuti černého piva.
_________________ „Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
— Albert Einstein |
|
Back to top |
|
|
|
|
sfera.pravy.net Forum Index
-> Jídlo |
All times are GMT + 1 Hour Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next
|
Page 7 of 9
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|