View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Sat 2.6.2012 20:18 Post subject: |
|
|
já měla v poslední práci za sebou takovou knihovnu, ze které jsem si udělala botník... každou chvíli se mi tam někdo zastavil si tu výstavku prohlédnout tam jsem měla 8 párů lodiček....a to jsem tam pracovala měsíc a v práci předtím jsem měla sama pro sebe kancelář, takže tam jsem měla natahaných taky hodně bot...já jsem se přezouvala i v práci, třeba když jsem šla na oběd, protože právě v práci jsem využívala toho, že tam člověk jen tak posedává, maximálně jde pár metrů k tiskárně, takže právě v práci jsem si užívala ty nejvyšší podpatky, ale chodit se v nich nedá
a nepochybuju o tom, že Lilith má v práci zcela určitě prostor pro boty a málo jich taky mít nebude.....ale já se fakt přezouvala v práci z výše uvedených důvodů, Lilith do práce jezdí autem, tak to je pak jiná
Last edited by evianek on Sat 2.6.2012 20:20; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 2.6.2012 20:18 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sat 2.6.2012 20:27 Post subject: |
|
|
Ještě k té výměně bot: chápu jak to Shrew myslí, taky to tak dělám v zimě (jak jsem psala), protože by mi bylo vedro v kozačkách, takže mám v kanclu lodičky na přezutí.
Výstavku jako evianek nemám, ale za zlatých časů jsem měla pod stolem taky 8 párů bot (dobrá shoda )a lidi se na to chodili koukat, takže rozumím! Ale používala jsem je fakt v zimě, přes léto to nedělám a v práci jsem celý den v botách, v kterých jsem přišla.
Ještě mě napadá, že se vlastně přezouvám na řízení - pro případ, že někam jdu v jehlách nebo v botách, ve kterých se nedá moc řídit, mám v autě staré baleroše _________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Sat 2.6.2012 22:21 Post subject: |
|
|
Da se ten Hansaplast sprej sehnat normalne v lekarne?
A myslite, ze semisovy boty z deichmanna prezijou pracku? _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Last edited by Snowy on Sat 2.6.2012 22:44; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 3.6.2012 5:17 Post subject: |
|
|
Snowy asi neprezijou a je to kozeny semis? Misto silonek. Se prodavaji i hodne vykrjene bavlnene tapky a nejsou skoro videt v bote.
Jinak sprej se stribrem ma i deichmann.jeste maj nejaky deodorant na nohy ktery na ni vytrovir nejaky film ze nejsou potreba ponozky do bot, ale smrdi jak impuls z devadesatych let:/ _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 3.6.2012 6:23 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sun 3.6.2012 6:31 Post subject: |
|
|
Ja bych je tam nedavaa. Znici se ten svrsek a hlavne bych cekala ze se rozlepi:) _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 3.6.2012 6:33 Post subject: |
|
|
Jenze tyhle jsou na tom fakt nejhur a obavam se, ze mi sprej na nohy nebude k nicemu, pokud ty boty nezbavim toho smradu. Nemas nejaky napad? _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sun 3.6.2012 8:44 Post subject: |
|
|
snowy, to jsou krasny boty:) |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sun 3.6.2012 9:53 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | villette, ty mas pms nebo co? |
Mam zkousky, to je horsi. Promin, byla jsem fakt nejaka nerudna, jak na to tak koukam:)
Theres, sprej se stribrem zkusim, jestli je tak dobry a nebude moc drahy.
Nechapu, v cem je ten rozdil - mam dvoje baleriny, oboje jsou umele, v jednech chodim asi tak dva mesice, v druhych mesic a ty novejsi jsou pekelne uz ted, pritom jinak s tim vubec nemam problem, asi tam je nejaky pridany smrad nebo co _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
|
Back to top |
|
|
user007 kytky 5, meta: 6650
|
Posted: Sun 3.6.2012 10:01 Post subject: |
|
|
Nekdo mi jednou rikal, ze si mrazi boty, kdyz mu zacnou zapachat. (da je do mrazaku pres noc) Nevim ale, nakolik to funguje, nikdy jsem to nezkousela.
Tak jsem koukala na net a pise se to na nekolika strankach..
http://www.ehow.com/how_113579_freshen-smelly-shoes.html |
|
Back to top |
|
|
|