View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Snowy pocketful of sunshine
|
|
Back to top |
|
|
Sluníčko:-) hu
|
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sat 2.6.2012 9:01 Post subject: |
|
|
to je mile
Ja mam teda ten Scholl a tiez mi pride, ze vobec neucinkuje. SKusim tip od teba.
Baby ako riesite nosenie balerinok ku uplne kratkym nohaviciam/sukniam v lete? Naboso sa mi to dost lepi a vyzera to divne.. a v silonkach to tiez nie je ono sa parit cely den.
Ci to nejako riesite, alebo zostanem pri zabkach? |
|
Back to top |
|
|
Rage If life deals you lemons, make lemonade.
|
Posted: Sat 2.6.2012 9:08 Post subject: |
|
|
já nedám dopustit na Dedru foot sprej do bot. To jediné mi pomohlo na jedny boty z deichmana, který prostě páchly a od nich mi páchly nohy a strašně se v tom materiálu potily a jediné tohle to krásně provoní a voní to i po celém dni.
Last edited by Rage on Sat 2.6.2012 9:08; edited 1 time in total
|
|
Back to top |
|
|
maxmiliana kytky 8, konec
|
|
Back to top |
|
|
Geike °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
|
Posted: Sat 2.6.2012 13:18 Post subject: |
|
|
me teda nejvic smrdi kozene lodicky, ale prisuzuju to tomu, ze je opravdu nosim skoro denne (moje pracovni boty) a jsem v nich cely den. ted uz jsou hnusne a musim si koupit nove, tak o ty dalsi se chci starat hned ze zacatku, at mi nezasmradnou. a naboso mi to mnohdy prijde lepsi, nez se silonkovyma ponozkama. |
|
Back to top |
|
|
alishka kytky 7, meta: 12150
|
Posted: Sat 2.6.2012 14:48 Post subject: |
|
|
mam ten samy problem... ale nejen s balerinama... nosila jsem silonovy ponozky do balerin a po case ty nohy i boty nesnesitelne pachly a uz to zustalo.. nemuzu se nikde zout, jit na navstevu je utrpeni... delaj mi to ted i adidas superstary, do kterych nosim bavlneny ponozky.. plisen na nohou nemam, zkousela jsem pouzit i tu "chytrou houbu", ale bez vysledku..
trochu mi prijde, ze mi pomaha jeden deo sprej, ale musim ho tam strikat kvanta a nekolikrat za den...
delaj mi to boty i na boso:(( _________________ Albert Einstein:
Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Sat 2.6.2012 16:33 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
Chocolate Jedem das Seine und mir das Beste:-)
|
Posted: Sat 2.6.2012 16:52 Post subject: |
|
|
ten hansaplast sprej je prave s tim stribrem, jak pise Theres, fakt ho zkuste, kdo s tim mate problemy |
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Sat 2.6.2012 18:04 Post subject: |
|
|
Jak psala Theresa, tak ty vlozky jsou na to perfektni |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
Posted: Sat 2.6.2012 19:32 Post subject: |
|
|
ja pouzivam vlozky do bot a pak taky boty hodne stridam, neumim si uz predstavit v jednech botech byt cely den.
a v pohode, nekdy i voni
jo a nekupovat smejdske boty. |
|
Back to top |
|
|
Lilith :faitilhiér:
|
Posted: Sat 2.6.2012 19:35 Post subject: |
|
|
Shrew wrote: | neumim si uz predstavit v jednech botech byt cely den.
|
Nechápu- když v 7 odjedu do práce a v 19 z práce přijedu, tak to nejde jinak než být celý den v jedněch botách Něco jiného je to v zimě, to se v práci přezouvám.
Jo a k původnímu dotazu Snowy - asi nenosit do balerošů silonky, to je hrozná kombinace, obvzlášť když baleroše nejsou kožený._________________ Proč on? Protože se nám chtělo... |
|
Back to top |
|
|
Shrew _______________
|
|
Back to top |
|
|
villete vrrrr raf raf
|
Posted: Sat 2.6.2012 20:04 Post subject: |
|
|
A co je k nepochopeni na tom, ze nekdo to takhle mit nemuze? Ne kazdy ma praci, kde muze mit boty - nebo nema dost bot na to, aby si mohl nechat jedny v praci. Treba ja mam asi tak jedny boty pro kazdou situaci/obleceni a fakt nemuzu mit univerzalni lodicky + baleriny + sandale v praci.
To jsou zase rozhovory. _________________ "All will be well, and all will be well, and every kind of thing will be well." (Julian of Norwich) |
|
Back to top |
|
|
|