View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 23.5.2012 15:13 Post subject: |
|
|
tak tu viteznou znam, uz jsme ji meli
ta zamecka mi chutna mnohem vice _________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Wed 23.5.2012 15:18 Post subject: |
|
|
to jsem si taky rikala, ze urcite budou lidi, kterym bude nejvic chutnat nejaka z tech ne az tak vyborne hodnocenych. ja vlastne neznam zadnou z nich ale podle fotek se mi nejvic libi ta z albertu
no a hlavne je smutny, ze nejhur dopadly vsechny detske sunky _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
Koogi can't ask why about love
|
Posted: Wed 23.5.2012 15:35 Post subject: |
|
|
spanish.eyes wrote: |
no a hlavne je smutny, ze nejhur dopadly vsechny detske sunky |
no to je obecne zname, ja si vzdycky ctu jejich slozeni a valim oci_________________ Look in the mirror and ask your soul if you're alright. Put out the glitter that your soul hides behind.
♥ |
|
Back to top |
|
|
jannie SMALL CRIME
|
Posted: Wed 23.5.2012 16:05 Post subject: |
|
|
ja teda jenom technickou, ale Vocilkova Zvonarka ma 88% veprove kyty a slozenim je uplne totozna jako treba Zvonarka od Le&Co, ale chutove je dobra, to zas jo |
|
Back to top |
|
|
jollis kytky 3, meta: 1950
|
Posted: Wed 23.5.2012 17:03 Post subject: |
|
|
spanish, mohla bych taky poprosit o ten test? Taky pořád kupuju tu z Lidlu.
Jo a ještě občas vezmeme z Kauflandu tuhle, ta má 96 krůtího%.
_________________ Jde jen o vypočítání kroku, o odhadnutí správné vzdálenosti, o změně vedoucí nohy a vypadat při tom dobře.
Klid, uvolni se – je snad něco jednoduššího? |
|
Back to top |
|
|
evianek kytky 7, meta: 11650
|
Posted: Wed 23.5.2012 21:32 Post subject: |
|
|
spanish.eyes wrote: | vitezemje ale vocilkova zvonarka. zamecka je pata (ale ma porad jeste dobre hodnoceni) ale hlavne to neni vocilka ten druhy vocilka je vyberova sunka |
já mám kousek od baráku Billu a maj tam toho Vocílku, ale je to menší Billa, tak asi ne vše, tu první Vocílkovu tam neměli, tak jsem koupila tu výběrovou, měli tam obyčejnou výběrovou a výběrovou od kosti, tak jsem vzala tu od kosti a musím říct, že ta mi přijde opravdu dobrá, dávala jsem ji do salátu(bílé fazole, ředkvičky, šunka, jogurt, sůl) a řekla bych že v tomhle salátu docela dost záleží jaká ta šunka je
takže vlastně tímto chci poděkovat, že jste se tu o tom bavily, protože asi jinak bych vzala jinou třeba nedobrou a ten recept na salát bych pak zavrhla
a já se teď vůbec snažím si najít zalíbení v těch zdravých receptech a začínám mít trochu jiné chutě a ono to není zase až tak těžké, když si člověk trochu vychytá co by šlo a že ne všechno zdravé je unylé |
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 23.5.2012 21:57 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
spanish.eyes vi, ale nedba
|
Posted: Thu 24.5.2012 12:59 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ She's a rainbow and she loves the peaceful life
A change of heart comes slow..
*
Je třeba žít, je třeba milovat, je třeba tvořit
(JK) |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Mon 28.5.2012 11:19 Post subject: |
|
|
Ja se vcera divala na dil s "africkou tanecnici" a byla super. Jen se mi hrozne nelibila ta jeji prepadovka prislo mi to uplne hnusny, takova svinarna...vzdyt na ni slo uplne videt, jak je z toho cela paf, nikdy nic takovyho nezazila. Ja bych taky asi ani nepipla....prislo mi to od nich hnusny a bylo mi ji hrozne lito.... Proste ji nenapadlo, ze ji ten Robert vybere neco, co nemuze, kdyz sam pracuje pro porad a vari tam podle hubnoucich pravidel... A Katerina mi prisla pak hrozne zla "dospela zena by se mela ovladat a blabla ". |
|
Back to top |
|
|
Linda Evangelista kytky 8, meta: 20650
|
Posted: Tue 11.4.2017 6:30 Post subject: |
|
|
Neviděli jste včera někdo? |
|
Back to top |
|
|
Franchise kytky 6, meta: 8650
|
Posted: Tue 11.4.2017 7:15 Post subject: |
|
|
lindo, já jen tak jedním okem. _________________ Zítřek Ti nikdo neslíbil ... |
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
Theresa I'm Brandy. The slutty cheerleader.
|
Posted: Wed 12.4.2017 15:33 Post subject: |
|
|
Lindo u kazdyho je ta spravna cesta jina.
Nektery lidi potrebuji,aby se jim darilo presny rozpis a gramaz toho, co maji jist a pro jiny je to prilis stresujici a nezvladnou to dodrzet a tem pak staci jen takovej ramec toho jakej typ potraviny maji snist.
Kazdopadne...tohle je presne ten pripad, ktery si v tom lepsim pripade udela aspon nejaky kurz pro vyzivove poradce a zacnem v tom podnikat, coz proste nechapu, ze to ma zakazniky _________________ Zhmotňujeme-li pochybnosti, pak se naše přání nenaplní, neboť se za ně nepostavíme, vlastně to ani nechceme. Jak myslíme, tak se stane. |
|
Back to top |
|
|
|