View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Danny .
|
Posted: Sat 5.5.2012 15:48 Post subject: Golf |
|
|
Za ctrnact dni zacinam s trenerem a tak jsem ted ve fazi vybirani vybaveni. V cem a s cim hrajete vy? Jak dlouho hrajete? Na jakych vsech hristich jste uz hrali? E_w_e, evianku, Snowy, ....? Porad tak nejak doufam, ze by se tohle tema mohlo uchytit:)
krasnej bag
_________________ Tak mě aspoň hlaď nebo vem si lať
a řádně mě zmlať, tak ať. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 6.5.2012 10:35 Post subject: |
|
|
ano prosím, i pro mne.
v pondělí jdu poprvé a vůbec nevím co na sebe, co s sebou a tak... neudá mi někdo zkušený rady? _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
Danny .
|
Posted: Sun 6.5.2012 11:21 Post subject: |
|
|
do uplnyho zacatku budes potrebovat jen rukavici, pokud jsi pravak, tak na levou ruku a naopak, rukavici urcite koupis i nekde tam v klubovne, jinak samozrejme nejaky sportovni boty, kalhoty, triko:) _________________ Tak mě aspoň hlaď nebo vem si lať
a řádně mě zmlať, tak ať. |
|
Back to top |
|
|
E_w_e ALLinALL,you´re just another brick in theWALL
|
Posted: Sun 6.5.2012 19:16 Post subject: |
|
|
Mám tento set
http://www.golf-yamato.cz/show.php?sesid=106
Driver a putter mi byl ale časem vyměněn za Callaway. Jsem moc spokojená. Hlavně si ale myslím, že začátečník (nebo věčný začátečník, jako třeba já ) ten rozdíl až tak moc nepozná
Na začátek stejně člověku stačí sedmička a rukavice. Já jsem třeba celou zelenou kartu obešla úspěšně jenom se sedmičkou a putterem. Obecně hrát s čímkoli jiným je zatím docela utpení. (teda železa jdou, ale driver vůbec... taky nemám 3 a 4 železo, ale "hybrid" něco mezi driverem a železem... a to je dobrý. Doporučuju. POužívám to místo driveru a když se člověk dobře třefí, tak to fakt letí )
Boty mám Ecco, bílo-modré, mám už je 3roky a maximální spokojenost. Ecco boty má i mamka a taky si nesťěžuje.
Rukavičky mám asi troje, ani nevím jaké
Já jsem členem v Rožnově. Často jsem (bývala jsem) na hřištích v okolí, tzn. Čeladná, Ostravice, Ropice, Kravaře... pak jsem párkrát byla na nějakých firemních akcích na Karlštějně, v Plzni, v Olomouci a jednou na Slovensku...
Docela dost mě mrzí, že na to, co jsem na VŠ vůbec nemám čas. Teda o prázdninách no (ale vzhledem k práci ani to nebylo moc slavné... snad letos... ) Zvlášť když vidím, jak se brácha s tátou zlepšujou, chodí si zahrát často i v týdnu, jezdí do zahraničí a já sedím v Praze _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
But I know what is wrong,
And I know what is right...
And I’d die for the truth
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sun 6.5.2012 19:23 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Sun 6.5.2012 19:41 Post subject: |
|
|
jj, to je náhodou docela fajn hřiště a blízko _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Lujsa Srdečnice
|
Posted: Sun 6.5.2012 20:31 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ Revenge is a dish best served cold. |
|
Back to top |
|
|
LadyCroft bojovnice!!!
Joined: 22 Jan 2007 Posts: 13356 Location: flight level over 195 (19500 ft)
|
Posted: Sun 6.5.2012 20:47 Post subject: |
|
|
díky za tipy. tu rukavici mi snad kámoš půjčí a hole taky. takže zítra beru jenom sportovní oblečení _________________ women who behave rarely make history |
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
Posted: Sun 6.5.2012 20:57 Post subject: |
|
|
Ja mam par otazok na golfistov tu na fore:
Naozaj to je sport? alebo len prezentacny pseudosport, pri ktorom sa dohaduju obchodne a business stretnutia?
Spotite sa pri tom, pomaha vam to nejako v kondicii alebo nieco? Mne sa to zda ako posedenie/statie v krasnej upravnej krajinke, ktora podtrhuje tuzbu podpisat obchodne zmluvy..
Urcite pre zapalenych golfistov to take nie je, naozaj neviem, ale mne to tak pripada. Samozrejme na to, aby bol clovek dobry, je treba vela treningu, vediet teoriu, mat nejake predpoklady a vsetko, to plne chapem, ale sama som golf nikdy neskusala a ani sa mi to nepaci, tak by ma zaujimalo, co vas na golfe najviac bavi? |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine
|
Posted: Sun 6.5.2012 21:06 Post subject: |
|
|
nemáte právo číst tento příspěvek _________________ ▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
|
|
Back to top |
|
|
sun Topic kytky 7, meta: 14150
|
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Mon 7.5.2012 7:37 Post subject: |
|
|
Je to sport. Když obejdeš 18 jamek, odtáhneš si bag etc, tak se opravdu zapotíš Navíc je to sport, který má tu výhodu, že se opravdu dá využít i k těm obchodním setkáním. Málokdo ale hraje jen proto. Je to kozelný sport. Ta příroda a okolní prostředí Technika. Navíc mi to přijde jako příjemný druh pohobu.
PS: Kdysi jsem se na to dívala stejně jako ty. Ten svůj názor stejně nezměníš, pokud nezačneš, nevezme tě někdo na hřiště etc.... _________________ I smile when I’m angry
I cheat and I lie...
I do what I have to do
To get by...
In My Secret Life... |
|
Back to top |
|
|
Snowy pocketful of sunshine