Kdyz bych tomu memu ukazovala, jak neco ma udelat, tak se na to vykasle. Dela si rad vsechno po svem a to i kdyz vari(coz se teda nestava moc casto), tak me rika, at si jdu delat neco na pocitaci, at ma klid.
ke stravovani..
Mam to podobne jako terinas
. Nekdy si doprejeme neco nezdraveho a nemam z toho zadne vycitky, nebo ho nebuzeruju
. Ale jsem i z rodiny vychovana se starat o to, co jim, protoze muj tata nakupuje radsi drazsi, ale kvalitni vyrobky a mamka varila odjakziva kvalitni stravu. To same babicka, i kdyz ta uz dela rada vsechno tucnejsi..
Ja jsem neco mezi, pred par mesici jsem mu udelala smazak s bramborovym salatem a byl v soku z toho, jak muzeme jist tolik syru najednou.
Ale vetsinou varim zdrave a chutne, vyhovuje nam to.
Staram se ale, kdyz mi rekne, ze cely den nejedl (krome nejakeho sileneho obeda), protoze si tim musi silene huntovat telo a ja jako milujici osoba to nejsem schopna jen ignorovat a mrzi me to, kdyz se takhle zanedbava.
Jinak Tjorven, v tom zacatku jsem psala spis prehnane, hodne to zvelicovala a pouzila mluvu zen s temi materskymi sklony v partnerskem zivote, myslela jsem, ze ten emotikon by to vysvetlil, ale nevadi:)) Ale rada si nekdy povesim pradlo sama, i kdyz on neni neschopnej, samozrejme:) A vari taky slusne, to je pravda.