View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kityna Guest
|
Posted: Mon 26.3.2007 16:48 Post subject: Kouzelnice |
|
|
Ahojky, mam trochu netradicni dotaz-vim, ze existuji ruzne vestkyne, ktere vam predpovi budoucnost apod., nemam s nimi zadnou zkusenost takze jsem v tomhle naprosty laik, a na zaklade toho me napadlo, jestli treba neexistuji i nejake kouzelnice nebo carodejky? Potrebovala bych totiz trochu manipulovat kdyz to tak reknu s jednim vztahem a napadlo me tohle...ale to je jedno, jen se chci zeptat, jestli jste nekdo o necem takovem neslysel?? |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Mon 26.3.2007 17:15 Post subject: |
|
|
Pokud planujes manipulovat se vztahy, zkousej to pomoci neceho beznejsiho.
Ono takova slova delaji docela divy. To same jakykoliv telesny kontakt.
Manipulace pomoci tehlech prostredku se vzdycky vrati a nemusela by jsi z toho byt tak nadsena jako ted. Ne kazdy napad, co se hned zrodil v hlave, je dobry.
Jako odpoved na otazku: Existuji, samozrejme ze existuji. Kontakty poskytovat nebudu. |
|
Back to top |
|
|
Kityna Guest
|
Posted: Mon 26.3.2007 17:44 Post subject: |
|
|
Dekuju za odpoved, jsem rada, ze nekdo reagoval. Ono to neni nejaky rychly napad, uz nad tim premyslim nekolik tydnu...dekuju, jsem rada, ze jsem se dozvedela, co jsem chtela. Pokud by nekdo mel i nejaky kontakt, uvitam ho, ale samozrejme pokud ho uvadet nechcete, neni to nutny, nejak si to snad zjistim sama. |
|
Back to top |
|
|
strawberry kytky 4, meta: 2950
|
Posted: Mon 26.3.2007 18:06 Post subject: |
|
|
aby to nedopadlo jako v carodejkach ze salemu
ja na ovlivnovani realneho sveta magii neverim |
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Mon 26.3.2007 18:15 Post subject: |
|
|
a mně přijde rozvracení vztahů jako pěkná prasárna (ale to už jsme OT ) |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 26.3.2007 18:19 Post subject: |
|
|
honey
Jinak jo, jsou různé magické pomůcky které mají člověka dovést k vysněnému cíli, ale všechna ta obřadnost a materiál je jenom prostředek, je to celé o vůli a o víře o ničem jiném ne.... Tomu snad nikdo nemůže věřit že by mě někdo chtěl kvůli mlíku a broskvi v koupeli. Je to v nás. |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Mon 26.3.2007 18:22 Post subject: |
|
|
Kityno, jestli se mi nejak ozves, jsem ochotna si o tom popovidat, ale vytahovat to verejne nebudu, diky za pochopeni.
Suga, jak pises "je to v nas", s touhle radkou muzu opravdu souhlasit.. *smich*.
honey to rozlouskla. |
|
Back to top |
|
|
violetka kytky 6, meta: 7450
|
Posted: Mon 26.3.2007 19:23 Post subject: |
|
|
Jak psala Anastacia, jakákoli manipulace tímhle způsobem se ti vrátí. Takže bych to nedoporučila.
Neznám detaily a tak nevím, v jakém směru chceš vztahem manipulovat, jaké jsou okolnosti apod. Ale věř mi, že nikdy není dobrý dosahovat svých cílů nějakými podpásovkami a nefér jednáním.
Jinak lidi zabývající se tímhle znám a částečně se o to sama zajímám. Ale obávám se, že neexistuje žádné "kouzlo" které by sis asi představovala (pokud dobře rozumím tvojí otázce). |
|
Back to top |
|
|
Suga kytky 5, meta: 4950
Joined: 08 Jan 2007 Posts: 4897 Location: Kde mám ty fialový kytky?!
|
Posted: Mon 26.3.2007 19:24 Post subject: |
|
|
Jo a navíc při titulku kouzelnice sem myslela triky jak to udělat aby mi zmizel papoušek |
|
Back to top |
|
|
Bea kytky 1, meta: 300
|
Posted: Tue 27.3.2007 16:33 Post subject: |
|
|
violetka wrote: | Jak psala Anastacia, jakákoli manipulace tímhle způsobem se ti vrátí. |
toto zas nie je az tak pravda, zavisi na tom ci sa jedna o bielu alebo ciernu magiu. ale vsetka ta magia je v podstate z vacsej casti len psychologia, viera a umenie pracovat konstruktivne so svojou myslou._________________ Nemrač se, že nemáš nic. Máš úsměv, s tím zvládneš víc |
|
Back to top |
|
|
terinas kytky 8, konec
|
Posted: Tue 27.3.2007 17:14 Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
honey kytky 7, meta: 13150
|
Posted: Tue 27.3.2007 17:50 Post subject: |
|
|
terinas, to je jednoduchý. "Normální člověk" se o to nezajímá, tudíž nemá starosti, jestli sousedka umí vyčarovat z dvou vajíček sedmnáct a k tomu malé kuře nebo ne. Když se ale o to zajímáš, našla bys. |
|
Back to top |
|
|
Askari Geronimo
|
Posted: Wed 28.3.2007 18:42 Post subject: |
|
|
teri, hlavne tohle neni neco, co by o sobe lide rozhlasovali na potkani. pokud hledas, najdes.
(to mas jako se shanenim drog, rekla bych.) |
|
Back to top |
|
|
Kytina Guest
|
Posted: Tue 24.4.2007 14:41 Post subject: |
|
|
Anastacia Smilegirl wrote: | [color=darkblue]Kityno, jestli se mi nejak ozves, jsem ochotna si o tom popovidat, ale vytahovat to verejne nebudu, diky za pochopeni. |
Ahojky, jasne ze si o tom muzem popovidat, diky za nabidku....muzu se zeptat-mas s tim nejakou zkusenost? |
|
Back to top |
|
|
Suny ..........................
|
Posted: Tue 24.4.2007 16:20 Post subject: |
|
|
No tak na tohle vůbec nevěřím a i kdyby, tak bych to v životě neudělala (a to jsem docela potvora), v tomhle případě věřím na to, že by se mi to jednoho krásnýho dne vrátilo. _________________
If you want to make God laugh, tell him about your plans.
-Woody Allen- |
|
Back to top |
|
|
|